Diana14 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Dianka,Co Ty tej małej bidulce robisz? :o :o Uważaj, bo jeszcze TOZ na Ciebie naślę 8) Buhahahaha.....Justynka...toć Ty sama tym młotkiem tłukłaś....:P
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Ja?Lisicę?Kurcze, coś sobie nie przypominam.Ale musiałam w być wtedy w nienajlepszym stanie 8)A co ja jej tym młotkiem robiłam? :hmmmm:
Noelani Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Poszlismy dzisiaj z Nesia do parku i pocykalismy troche zdjec, coby bylo czym strone uaktualniac 8) Kilka wstawiam tutaj, wiecej bedzie na stronie, ale to dopiero jutro bo dzisiaj juz mi sie nie chce :oops:
nice_girl Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Noelani, Bardzo fajne zdjecia. :wink: Na drugiej focie swietny ten "globus" :D
Diana14 Posted July 10, 2004 Posted July 10, 2004 Noelani...śliczne te zdjęcia Nesi!jak dla mnie pierwsze rewelacja!!!Po prostu super. Justynka...ja nie wnikam czy to Lisice młotkiem tłukłas czy cos innego..... :roll:
Klaudia i Dino Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Super zdjęcia :) Kasiu, Nesia przytyła czy to tylko złudzenie?A jak się miewa Kirys? Diana, Vega jest cudowna :lol:
Noelani Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 O tak, Nesia troche przytyla :roll: Zjada mniej niz zjadala, ruchu ma tyle samo, a po cieczce jakos jej sie upaslo :oops: Gdyby ktos chcial obejrzec to dodalam dzisiaj wiecej zdjec Nesi na jej strone i troche Kirysowych na jego. Kirys niestety ciezko znosi tutejszy upal i duchote, caly dzien spedza w klimatyzowanym pokoju, wychodzi tylko na siku do ogrodka i na dwa krotkie spacery na kupe. Wiecej nie daje rady :( Starosc nie radosc :cry:
Klaudia i Dino Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Byłam na stronie Noelani i Kirysa-super zdjęcia :lol: Kirysek jak na swoje latka super się trzyma,nie widać po nim jego wieku... :wink: A upał chyba każdemu daje się we znaki,chociaż Dino dość dobrze je znosi :roll: Pozdrawiam
Klaudia i Dino Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wstawiam 2 nowe zdjęcia Dinka: Na weekend pojechałam na działkę,zrobiłam trochę zdjęć-niestety wstawiam tylko 2 bo zbankrutuje przez te MMS-y :evilbat: Był straszny upał,w cieniu 35 st.,Dinek był w siódmym niebie bo mógł do woli szaleć na dworze i kąpać się w swoim baseniku.. :D
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Dinek wyszedł naprawdę bardzo ładnie :D Cos tutaj w kregach nas brytyjczyjkarzy ostatnio się zrobiło pusto :( Pochwalę się, że skończyłam ze swoją w ubiegłą niedziele młodzieżowy championat :drinking:
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My też się chwalimy , niedługo przybędzie do nas sunia :D
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My też się chwalimy , niedługo przybędzie do nas sunia :D Oooo, co to za sunia, z jakiej hodowli, po kim etc? 8)
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Sunia ma dziś 5 tygodni, no oczywiście owczarek szkocki z Ko-To-Ry.
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Sunia wygląda świetnie :D Po jakich jest rodzicach?Czyli odbieracie ją pod koniec sierpnia? :wink: Zdjecia nie da rady wkleić, poniewaz jest zapisane jako mapa bitowa :wink:
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Rodzice suni to : LADY LOENA KoToRa i Old Golden Gates Vis-a- Vis. Odbieramy ją jak skończy 7 tygodni :D
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Ooo, tatusia suni kojarze.Prawdziwa pięknosć!!!Ciekawe jak sie Jollusiowi spodoba koleżanka. :D Juz planujecie z nią jakies wystawy? :wink:
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wybieramy się z Jollaskiem na klubówkę do Łodzi , a w związku z tym i sunia od razu zaliczy swoją pierwszą wystawę ( w kl. baby ) :D
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 To bardzo fajnie :D Imie dla niej macie juz wymyślone? :D
Jolly Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Tak - imię wymyśliliśmy wspólnie z Xeną ( Asia) od Dartka . Będziemy na nią wołać Jessie, a więc będzie u nas Jolly i Jessie :D Wybierasz się do Łodzi na klubówkę ??
nice_girl Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Imię bardzo ładne :wink: Nie, nie wybieram się na klubówke do Łodzi.Troche za daleko aby jechac tylko pooglądac pieski :( BTW, wysle Wam takie cosik podobne do bannerka, jesli bedzie sie Wam podobac to dacie na swoją stronkę :wink:
Atomic Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Śliczne malenstwo:) Imie tez ładne:) Do mnie tez przybyl jeszcze jeden pies :) Wsumie sunia;)
Mona Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Atomic u ciebie to się zmienia jak w kalejdoskopie :) Jaka to sunia do ciebie przybyła?
Klaudia i Dino Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Gratuluje ukończenia Młodzieżowego Championatu :D Widzę, że coraz więcej osób decyduje się na drugiego collie... :) Mam do Was pytanie...Jakich preparatów używacie(najlepiej w płynie lub tabletkach) na szybki porost włosa?Kąpałam Dina na początku czerwca-minęło 1,5 miesiąca,a on do tej pory strasznie kłaczy...podszerstka już prawie w ogóle nie ma a i włos okrywowy też się "sypie".Za każdym razem ,gdy go czeszę,wyrzucam całą siatkę siersci :roll: Może i na zdjęciach tego nie widać,ale niedługo pies chyba będzie łysy :o Dianka kiedyś poleciła mi tabletki Dermatex-były dobre,ale sierść moim zdaniem za długo odrastała :( Proszę,doradźcie mi coś... Pozdrawiam
Atomic Posted July 27, 2004 Posted July 27, 2004 :) Nie mam sie czym pochwalic .... :) Ta moja ukochana jedyna psica :) to kundelka :) Mieszanka ONka i kundelka :) Ale mimo ze bez papierow to jest bardzo kochana !!!
Recommended Posts