Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']eee tam smieci :lol:,dwa razy wiekszy bardak ze smietnika zrobi moja suka w dwa razy krotszym czasie,jakbym ja pozostawila sam na sam z kubłem :p,po naszym pierwszym psie pojawila sie zasuwka w drzwiach od kuchni (otwieral klamki),a przy drugim pies smietnik dodatkowo zostal eksmitowany do szafki (byla bezczelna) plus zaczela panowac zasada:"nic do jest do jedzenia,nie może zostac bez opieki ani na sekunde"[/quote]
Bardzo śmieszne :cool3:Ja tu mam 6 psów i 4 koty i nikomu nie przychodzi do głowy szperać w śmieciach :evil_lol:
Córka była , ma mi przesłać zdjęcia , bo nie byliśmy kompatybilni :diabloti:
Teraz nie może sie nachwalić Figi . Mówi , ze 2 to koszmar . Kazda z osobna jet aniołkiem . Dlatego zwykle sa na innych piętrach i spotykaja się tylko okazjonalnie .

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo talibowe przeszli przez kuchnię?:crazyeye:

Bianko: "6 psów i 4 koty" a szczeniaczków tymczasików już nie?:cool3:

Ewa-ten pers jest piękny! i pomyślec że go tam męczyli menele:shake:

Posted

[quote name='brazowa1']Zgadzam sie z przedmowczynia o niezwykle trudnym nicku...[/quote]
:cool3::cool3::cool3:

[quote name='Ewa i flatki']Super wiadomość :lol:
Widzę, że tu mieści się klub posiadaczy persów z odzysku :cool3:
Nasz Bucek umarł w zeszłym roku.Był z nami 12 lat a trafił jako dorosły, wykastrowany, skołtuniony świr ;)wyrwany menelom za 2 piwa:
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/6685/bucusvz7.jpg[/IMG]

Na początku zachowywał się koszmarnie, więc go nie mogłam oddać nikomu chętnemu oczywiście a pózniej się przywiązaliśmy do bydlaka :loveu:
Swojego największego wroga - Tosia przeżył o 2 miesiące :placz:

Całuski dlaDody i wszystkich persów :evil_lol:[/quote]

wygląda na tym zdjęciu na niezłe ziółko. na pewno przetrzymał tosia o te dwa miesiące dla czystej złośliwości i satysfakcji...:diabloti:

[quote name='BIANKA1']Bardzo śmieszne :cool3:Ja tu mam 6 psów i 4 koty i nikomu nie przychodzi do głowy szperać w śmieciach :evil_lol:
Córka była , ma mi przesłać zdjęcia , bo nie byliśmy kompatybilni :diabloti:
Teraz nie może sie nachwalić Figi . Mówi , ze 2 to koszmar . Kazda z osobna jet aniołkiem . Dlatego zwykle sa na innych piętrach i spotykaja się tylko okazjonalnie .[/quote]

sucz moje siostry otworzyła sobie kiedys smietnik, wyjeła porządnie zakręcony słoik z zupą, odkręciła i zjadła.... :cool1:

Posted

[quote name='BIANKA1']
Okta , mam jeszcze 4 szczeniaki . Nie będę szczyli liczyła za psa :cool3::evil_lol:[/quote]
wiedziałam że na skróty poleciałaś:evil_lol:-czyli 10 psów-3 maluszki: gang talibów:evil_lol:-tj. jeden szef a 2 podwładnych

Posted

[quote name='BIANKA1']
Tak mam wesoło :cool3:
[/quote]
aż mi łzy poleciały ze śmiechu:megagrin:ten Ratler i tak spoko: jakbyś tak zrobiła mojej Viktorii to już byś bez palca była a ona nie warczy-wali na oślep i bardzo celnie-ma już pogryzienia na swoim koncie i to bolesne,
Dyzio jest inny-ale już na obecnym etapie tylko ja mogę mu prawie z ust wyjąc-spina się ale nie ugryzie, ale pierw go po zadku głaszczę tak by mojej ręki przed oczami nie widział-robię tak jak muszę go przesunąc-albo biorę go pod paszkę i z kością razem w buzi przenoszę

i moi ulubieńcy: ja pierdziu Kobiś i Mikado:evil_lol:: Liszka tak samo skacze jak pingpong-wzięły się za łby, czad:ylsuper:

Posted

BIANKA!!! No trudno, pokazałaś, sama jesteś winna :evil_lol:

Domagam się serialu o szjbuskach ze szczypiorkami na łepkach.

Zgredzik aż ze złości się trzęsie, ma charakter emerycik, ma...

Posted

[quote name='Edi100']Czy doszły już grosiki ze Żmigrodu?:roll:[/quote]
Jeszcze nie . Jak dojdą , to napiszę .
Do mnie doszło to co napisałam wcześniej , czyli 40 zł :lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Jeszcze nie . Jak dojdą , to napiszę .
Do mnie doszło to co napisałam wcześniej , czyli 40 zł :lol:[/quote]

Edi, nie wiem komu wpłacałaś, ale do mnie jakby co też nie dotarły.
Ja czekam jeszcze chyba na wpłatę od [B]Andzia69[/B], tak?
Te przelewy idą jakoś długo. Na razie mam dla Bianki na moim koncie 100zł juz wpłacone. No i nie wiem czy mam jeszcze na cos czekac czy już nie?

Posted

[quote name='Reno2001']Edi, nie wiem komu wpłacałaś, ale do mnie jakby co też nie dotarły.
Ja czekam jeszcze chyba na wpłatę od [B]Andzia69[/B], tak?
Te przelewy idą jakoś długo. Na razie mam dla Bianki na moim koncie 100zł juz wpłacone. No i nie wiem czy mam jeszcze na cos czekac czy już nie?[/quote]
Posłałam do Łodzi 30zł. Powinny już być!:roll:

Posted

Właśnie weszły :multi:. Konto sprawdzam 5 razy dziennie. Czyli mam dla Bianki już 130zł.
Pytanie do Andzia69, czy wysyłała pieniądze, bo jeśli nie, to to co mam wysyłam Biance.

Posted

[quote name='Reno2001']Właśnie weszły :multi:. Konto sprawdzam 5 razy dziennie. Czyli mam dla Bianki już 130zł.
Pytanie do Andzia69, czy wysyłała pieniądze, bo jeśli nie, to to co mam wysyłam Biance.[/quote]

boshe :placz: wybaczcie:placz::placz:nie bijcie:-( ale mnie sie juz cosik we łbie kićka - dałabym sobie głowę uciać, ze wysłałam na konto, które podała Reno...mało tego - to pw skasowałam, bo byłam pewna, że juz wsyłałam...za duzo mam ostatnio na głowei:-(

Patrzę dzisiaj na wyciag, a tam nijak nie mogę znaleźć przelewu...widać go nie pusciłam, a krzyczę tu jak potłucozna:oops: miałam wysłać 50zł i nie wysłałam...

poproszę jeszcze raz - moze do Bianki teraz....:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='andzia69']boshe :placz: wybaczcie:placz::placz:nie bijcie:-( ale mnie sie juz cosik we łbie kićka - dałabym sobie głowę uciać, ze wysłałam na konto, które podała Reno...mało tego - to pw skasowałam, bo byłam pewna, że juz wsyłałam...za duzo mam ostatnio na głowei:-(

Patrzę dzisiaj na wyciag, a tam nijak nie mogę znaleźć przelewu...widać go nie pusciłam, a krzyczę tu jak potłucozna:oops: miałam wysłać 50zł i nie wysłałam...

poproszę jeszcze raz - moze do Bianki teraz....:oops::oops::oops:[/quote]
Nic się nie martw . Ja tez jestem zakręcona jak świński ogonek :evil_lol:
Podam Ci moje dane na pw , bo po co 2 razy płacić za przelew :cool3::lol:

Posted

matko, tak czytam te wezwania do zapłaty ;) i zaczęłam sie zastanawiac, czy moje pzrekonani eo pzrelewie tez nie jest fałszywe.... reno, czy ja ci kase wysłałam? pamietawsz tak bez sprawdzania? bo jak nie, to ja sama sprawdzę...:oops:

Posted

[quote name='BIANKA1']Nic się nie martw . Ja tez jestem zakręcona jak świński ogonek :evil_lol:
Podam Ci moje dane na pw , bo po co 2 razy płacić za przelew :cool3::lol:[/quote]

wysłane przed chwilą na 1000%:oops:

Posted

[quote name='sleepingbyday']matko, tak czytam te wezwania do zapłaty ;) i zaczęłam sie zastanawiac, czy moje pzrekonani eo pzrelewie tez nie jest fałszywe.... reno, czy ja ci kase wysłałam? pamietawsz tak bez sprawdzania? bo jak nie, to ja sama sprawdzę...:oops:[/quote]

Taaak juz dawno (27.11) :loveu:

W takim razie za chwilkę przelewam 130zł Biance, bo wszystkie wpłaty sie odliczyły :p.

Posted

Super film! Jak zawsze najbardziej podobał mi się Puniuś, on to ma jednak klasę . :loveu: Wszyscy warczą , kłócą się , a on zachowuje stoicki spokój.