Giziu Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Worona Cup 2004 & Międzynarodowe Młodzieżowe Wyścigi Psich Zaprzęgów o puchar Prezydenta Euroregionu Pomerania Szczecin, 23÷24 x 2004 SĘDZIA GŁÓWNY:ANDRZEJ ZAMOYJSKI SĘDZIA CZASOWY:DANUTA MIŚKOWIEC KOMISARZ ZAWODÓW:JULITA KOZAK LEKARZ ZAWODÓW: LEONARD GUGAŁA Przyjmowanie załóg od 14.00 - 23.00 22 X 2004 do 9.00 - 23 X 2004 23 X 2004 (sobota) 9.30 wyjazd na miejsce prologu (Jasne Błonia) 11.00 Jasne Błonia, scena przed Urzędem Miejskim Prolog i uroczyste otwarcie wyścigów (przemówienia oficjalne, losowanie numerów, pokaz zaprzęgów) 14.00 zorganizowany przejazd na miejsce startu 1 etapu 1 ETAP - Puszcza Bukowa, 15.00 rozstawienie stekautów, przegląd weterynaryjny 16.00 odprawa zawodników 16.30 pierwsze starty ok. 19.00 koniec pierwszego etapu 19.30 zorganizowany powrót na miejsce zakwaterowania 21.00 - do rana Wieczór Maszera 24 X 2004 (niedziela) 2 ETAP - Puszcza Bukowa, 9.30 przyjazd na miejsce postoju, rozstawienie stekautów, przegląd weterynaryjny 10.30 odprawa zawodników 11.00 pierwsze starty ok. 14.00 koniec drugiego etapu, rozdanie nagród, podsumowanie imprezy Wyścigi podzielone są na 2 etapy w terenie płaskim, w większości zalesionym. Obie imprezy odbędą się zgodnie z regulaminem PFSZPRP W kwestiach organizacyjnych należy dodać kilka szczegółów: 1. Ramowy plan imprezy jest orientacyjny i w szczegółach może ulec zmianie. 2. Jedyną osobą, której decyzjom należy się bezwzględnie podporządkować jest sędzia główny. 3. Wszystkie psy muszą przejść kontrolę weterynaryjną przed i po starcie w każdym z etapów. 4. Zaprzęg składa się z jednego maszera i jednego pomocnika, dla takich zespołów przygotowaliśmy zakwaterowanie i wyżywienie. 5. Wpisowe: 50 PLN od załogi. 6. Istnieje możliwość zakwaterowania od 22 X wieczorem, jednakże za ten nocleg zawodnicy będą musieli zapłacić z własnej kieszeni (ok.40 PLN/osobę) Są to w zasadzie wszystkie informacje ogólne. W sprawach detali proszę o kontakt pod numerem telefonu (0-91) 384 22 82, 0 506 038 932 Quote
Giziu Posted September 12, 2004 Author Posted September 12, 2004 To jest info ze strony Worony. Młodzieżowe to chyba do lat 18- stu... :) Quote
ewaka Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 choodzi o to ze poza normalnymi federacyjnymi zawodami, odbedzie sie tez rywalizacja wsrod juniorów, tez punktowana. wiecej o tegorocznej woronie na: http://www.wyscigi.worona.pl/common/d_index.html Quote
PaYooK Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 ELO!! do kiedy zgloszenia ?? bo na stronce nie moge znalesc info Quote
Giziu Posted September 25, 2004 Author Posted September 25, 2004 Zgłoszenia z tego co pamiętam do 10.X ale nie jestem pewien. Ja na worone jadę na bank. pozdrawiam Quote
Manu Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 A my ze względu na termin nie możemy :( , bo Waldek musi być na uczelni.... Quote
Ula Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 ja tez postaram sie byc ale jako widz.Jesli bedzie mial mnie kto tam dostarczyc... :-? Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 O własnie dowiedziałam się ze w moim mieście jest : Worona Cup 2004 & Międzynarodowe Młodzieżowe Wyścigi Psich Zaprzęgów o puchar Prezydenta Euroregionu Pomerania Szczecin, 23÷24 x 2004 Dajcie znać kto będzie to przyjde no i będe wam kibicować :) Quote
PaYooK Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 ELO!! ja jush na 90% jade ;) z tego co wiem ma byc XXL LAZY i PAGAJ jako kibice Quote
SZAMAN Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 No ja chyba też się wybiorę :) jeszcze pomyślimy...No i Gosia od Szamana ponoć jedzie.. ;) Dobre, dobre... :lol: Quote
Ula Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Mam nadzieje ze bede mogla przyjechac(a raczej ze ktos bedzie mogl mnie przywiesc :-? ).Chce ktos mojego psa do zaprzegu??? :lol: Quote
Ula Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 A tak na serio, to moze jesli przyjade jako widz to moze ktos by juz po swoim starcie zapial anuka do wozka z jakims psem zeby wogole zobaczyc czy bedzie ciagnal. Myslicie ze ktos z was moglby wyswiadczyc mi taka mala przysluge? 8) Quote
Ula Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 No przecież mówie, że biorę go, Honorka z nim wystartuje w SK Ale ja serio pytam... a poza tym jesli ja bym byla to tylko jeden dzien,bo nie mam gdzie nocowac. :( Ale mam nadzieje ze przyjade. Quote
Ula Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 No przecież mówie, że biorę go, Honorka z nim wystartuje w SK Ale ja serio pytam... a poza tym jesli ja bym byla to tylko jeden dzien,bo nie mam gdzie nocowac. :( Ale mam nadzieje ze przyjade. Quote
Ula Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 . Nocleg w ramach opłaty jest tylko z soboty na niedzielę, ale Tobie to chyba nie robi różnicy, możesz przyjechac w sobotę rano... A czy mozna prosic jasniej?Bo ja blondi jestem i nie zrozumialam :oops: O co chodzi z ta oplata,ile ona wynosi za nocleg z soboty na niedziele i o co chodzi z tym przyjazdem w sobote rano. Dla mnie wszystko trzeba jak na tacy. 8) Quote
PaYooK Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 ELO!! ile wynosi startowe bo szukalem na stronce i nigdzie info nie znalazlem thx z gory Quote
00000 Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 PaY jedzie z bardzo poważnym pomocnikiem.... 8) Quote
Ula Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Dobra...napisze co zrozumialam a Ty to skorygujesz.... :lol: Zrozumialam,ze za 50 zl sa dwa miejsca,z racji tego ze bedziecie mieli jakies wolne miejsce moze dalo by sie mnie tam upchnac.I ze mam na tyle blisko ze moge przyjechac dopiero w sobote rano.Dobrze zrozumialam?? I w takim razie jesli by to wogole wypalilo to ile musialabym zaplacic za to miejsce? Bo musze rodzicow nastwaic na koszty jak cos. Aktualnie jestem na poziomie namawiania rodzicow,tylko ze im sie niezbyt oplaca jechac 4 razy w ta sama trase,bo musieliby mnie tam dostarczyc i nastepnego dnia zabrac. Ale bede namawiac. PS.Czy moze ktos z worony bedzie wracal przez koszalin?? Quote
Ula Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 JA jestem na etapie "urabiania" rodzicow... :wink: wlasciwie glowny problem to transport w jedna strone,bo DO Szczecina moga mnie dostarczyc,ale jechac nastepnego dnia ta sama trase tylko po to zeby mnie odebrac to wg nich jest lekko bez sensu. :-? Wiec musialabym sobie zalatwic transport do koszalina. :-? Wiec ponawiam pytanie.Czy bedzie ktos wracal z worony przez koszalin?? Quote
Recommended Posts