Isadora7 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 iwa77 napisał(a):Dorotko jesteś nie tylko wodzem ale i mistrzem ! Piękna ta oprawa graficzna ..... taka słodka i delikatna jak Bazylek! Nie wiem jak dziękować ..... Iwonko najlepszym podziękowaniem dla mnie będzie domek dla Bazylka. Uwierz zapłakałam dzisiaj nad nim. Dlatego, ze on biedulek tak się starał :(. Matko takie maleństwo, taki okruszek w schronie. Quote
danka1234 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 iwa77 napisał(a):Dorotko jesteś nie tylko wodzem ale i mistrzem To nie podlega dyskusji,jest oczywiste jak slońce na niebie :evil_lol: jest allegro-bedzie domek :loveu: a allegro,mistrz przeszedł samego siebie. Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Bazylek dzisiaj tak jakby smutniejszy był i bardziej przestraszony.... nie wiem może mu koledzy dali w kość (pogryzień nie widziałam ):-(:-( Podszedł, poprzytulał się ale tak mniej wylewnie i ostrożniej. Jemu potrzeba domku i to pilnie ! Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no to wyczytalam , ze Pan nie chcial,tylko czemu :shake: no nic jak nie ten, to inny domek sie znajdzie Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: dlaczego nie chciał Bazylka. Ale nie wie co traci ..... Bazyl jest the best! Quote
iwa77 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Bazylek się pokazuje i o domek prosi ! Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bazyl, może jakis nocny marek cie zauwazy... Quote
Poker Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ogłoszenie piękne i miało już 205 wyświetleń, z moim 206 :evil_lol: serce mi trzaska za malucha :-( Quote
iwa77 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Tak się martwię o ciebie Bazylku - jak ty sobie tam radzisz w boksie :-( Quote
ecci Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 transport ciężarowy się melduje!!!:evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Miałam telefon w sprawie Bazylka ! Małżeństwo emerytów z Tarnowa . Dom z ogrodem. Mieli pieska przez 8 lat - odszedł im niedawno na raka . Pani z Panem są prawie cały czas w domu jak to emeryci:p ( max 2 godz. dziennie , że ich obojga nie ma , bo tak to któreś zawsze jest w domu ) Jeden problem , że kontakt z Panstwem trochę utrudniony , bo Pani ma komputer , ale nie posługuje się nim za sprawnie:p ale z Allegro sobie poradziła , bo Bazyla wypatrzyła ! Będę w kontakcie z Państwem ! Sekcja transportowa w postaci niezastąpionej , kochanej cioteczki Ecci zawiadomiona i gotowa do akcji jakby doszło co do czego. ( wtedy zbiórka na transport konieczna !!!!) Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Żeby tylko wszystko poszło tak jak trzeba!!! :multi: Quote
ecci Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 patrząc na Bazylka stwierdzam, że gdyby przefarbować na biało i dodać czarne łaty Bazyl = Balbinka:diabloti: Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 iwa77 napisał(a):Miałam telefon w sprawie Bazylka ! Małżeństwo emerytów z Tarnowa . Dom z ogrodem. Mieli pieska przez 8 lat - odszedł im niedawno na raka . Pani z Panem są prawie cały czas w domu jak to emeryci:p ( max 2 godz. dziennie , że ich obojga nie ma , bo tak to któreś zawsze jest w domu ) Jeden problem , że kontakt z Panstwem trochę utrudniony , bo Pani ma komputer , ale nie posługuje się nim za sprawnie:p ale z Allegro sobie poradziła , bo Bazyla wypatrzyła ! Będę w kontakcie z Państwem ! Sekcja transportowa w postaci niezastąpionej , kochanej cioteczki Ecci zawiadomiona i gotowa do akcji jakby doszło co do czego. ( wtedy zbiórka na transport konieczna !!!!) O materdej trzymam kciuki aby się udało, o kurcze kochane maleństwo ma szanse na domek :). On nie zawiedzie wierze w to. Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Pani z Tarnowa jest tak kochana , że przejęła się brakiem mail'a . Już poprosiła syna i wszystko załatwione dostałam właśnie SMS z adresem mailowym ! Quote
Poker Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 huuuuraaaaa:multi:,ten mały sen mi z oczu spędzał :roll: Quote
iwa77 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Jeszcze jest za wcześnie na radość ! Ja dostałam póki co tylko adres mailowy, którego przedtem nie było ! Wyślę umowę do wglądu i akceptacji i zobaczymy ..... Jeśli nie będzie problemu to zaczynamy akcję ! W schronie już powiedziałam co się ewentualnie szykuje , więc ;) Quote
ecci Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jej:multi::multi::multi: to potencjalna Pańcia aż się maila dorobiła:evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Pani dzisiaj znowu dzwoniła , dopytuje się o umowę i już nie może doczekać się Bazylka! Cioteczko Ecci :loveu::loveu:- sekcja transportowa :razz::razz: proszona jest o określenie kiedy może wyruszać w drogę do Tarnowa oraz o określenie kosztów biletów (łącznie z biletem dla Bazylka ). Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='iwa77']Pani dzisiaj znowu dzwoniła , dopytuje się o umowę i już nie może doczekać się Bazylka! Cioteczko Ecci :loveu::loveu:- sekcja transportowa :razz::razz: proszona jest o określenie kiedy może wyruszać w drogę do Tarnowa oraz o określenie kosztów biletów (łącznie z biletem dla Bazylka ). Maleństwo coraz bliżej domu, jak ja się cieszę. :loveu: Quote
Rahl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jeju, oby tylko tak dalej :loveu:. Bazylek, chyba sie uda! :) Quote
Recommended Posts