Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa77 napisał(a):
Dorotko jesteś nie tylko wodzem ale i mistrzem !
Piękna ta oprawa graficzna ..... taka słodka i delikatna jak Bazylek!
Nie wiem jak dziękować .....

Iwonko najlepszym podziękowaniem dla mnie będzie domek dla Bazylka. Uwierz zapłakałam dzisiaj nad nim. Dlatego, ze on biedulek tak się starał :(.
Matko takie maleństwo, taki okruszek w schronie.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Dorotko jesteś nie tylko wodzem ale i mistrzem

To nie podlega dyskusji,jest oczywiste jak slońce na niebie :evil_lol:
jest allegro-bedzie domek :loveu:

a allegro,mistrz przeszedł samego siebie.

Posted

Bazylek dzisiaj tak jakby smutniejszy był i bardziej przestraszony....
nie wiem może mu koledzy dali w kość (pogryzień nie widziałam ):-(:-(
Podszedł, poprzytulał się ale tak mniej wylewnie i ostrożniej.
Jemu potrzeba domku i to pilnie !

Posted

Miałam telefon w sprawie Bazylka !
Małżeństwo emerytów z Tarnowa .
Dom z ogrodem. Mieli pieska przez 8 lat - odszedł im niedawno na raka .
Pani z Panem są prawie cały czas w domu jak to emeryci:p ( max 2 godz. dziennie , że ich obojga nie ma , bo tak to któreś zawsze jest w domu )
Jeden problem , że kontakt z Panstwem trochę utrudniony , bo Pani ma komputer , ale nie posługuje się nim za sprawnie:p ale z Allegro sobie poradziła , bo Bazyla wypatrzyła ! Będę w kontakcie z Państwem !
Sekcja transportowa w postaci niezastąpionej , kochanej cioteczki Ecci zawiadomiona i gotowa do akcji jakby doszło co do czego. ( wtedy zbiórka na transport konieczna !!!!)

Posted

iwa77 napisał(a):
Miałam telefon w sprawie Bazylka !
Małżeństwo emerytów z Tarnowa .
Dom z ogrodem. Mieli pieska przez 8 lat - odszedł im niedawno na raka .
Pani z Panem są prawie cały czas w domu jak to emeryci:p ( max 2 godz. dziennie , że ich obojga nie ma , bo tak to któreś zawsze jest w domu )
Jeden problem , że kontakt z Panstwem trochę utrudniony , bo Pani ma komputer , ale nie posługuje się nim za sprawnie:p ale z Allegro sobie poradziła , bo Bazyla wypatrzyła ! Będę w kontakcie z Państwem !
Sekcja transportowa w postaci niezastąpionej , kochanej cioteczki Ecci zawiadomiona i gotowa do akcji jakby doszło co do czego. ( wtedy zbiórka na transport konieczna !!!!)

O materdej trzymam kciuki aby się udało, o kurcze kochane maleństwo ma szanse na domek :). On nie zawiedzie wierze w to.

Posted

Pani z Tarnowa jest tak kochana , że przejęła się brakiem mail'a .
Już poprosiła syna i wszystko załatwione dostałam właśnie SMS z adresem mailowym !

Posted

Jeszcze jest za wcześnie na radość ! Ja dostałam póki co tylko adres mailowy, którego przedtem nie było ! Wyślę umowę do wglądu i akceptacji i zobaczymy ..... Jeśli nie będzie problemu to zaczynamy akcję !
W schronie już powiedziałam co się ewentualnie szykuje , więc ;)

Posted

Pani dzisiaj znowu dzwoniła , dopytuje się o umowę i już nie może doczekać się Bazylka!

Cioteczko Ecci :loveu::loveu:- sekcja transportowa :razz::razz: proszona jest o określenie kiedy może wyruszać w drogę do Tarnowa oraz o określenie kosztów biletów (łącznie z biletem dla Bazylka ).

Posted

[quote name='iwa77']Pani dzisiaj znowu dzwoniła , dopytuje się o umowę i już nie może doczekać się Bazylka!

Cioteczko Ecci :loveu::loveu:- sekcja transportowa :razz::razz: proszona jest o określenie kiedy może wyruszać w drogę do Tarnowa oraz o określenie kosztów biletów (łącznie z biletem dla Bazylka ).

Maleństwo coraz bliżej domu, jak ja się cieszę. :loveu: