Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszkal2']Musimy poczekać na wiadomości od Stelli...[/QUOTE]

Państwo zainteresowani Mają odezwą się 14 marca, po powrocie do domu. na razie wstrzymujemy się z pisaniem żeby nie zapeszyć :-)

Posted

Mój Boze jaka ona jest kochana....
Moja sucz nie poddalaby się takim zabiegom, zadnemu psu, chyba ze ja mialabym ją lizać.. albo ona mnie, to tak..

Panny są rewelacyjne... Kto by pomyślał - tyle czasu spędziły na "wygnaniu", poddziaczały, uciekały... a teraz? TYLKO KOCHAĆ!

Posted

[quote name='MagYa^^']Mój Boze jaka ona jest kochana....
Moja sucz nie poddalaby się takim zabiegom, zadnemu psu, chyba ze ja mialabym ją lizać.. albo ona mnie, to tak..

Panny są rewelacyjne... Kto by pomyślał - tyle czasu spędziły na "wygnaniu", poddziczały, uciekały... a teraz? TYLKO KOCHAĆ![/quote]
Powiem Ci,że pani wet też powiedziała,że jest zdziwiona,że one nie tylko nie zdziczały,ale zachowują się,jakby cały czas miały dom! Już jak jeździliśmy do nich na wysypisko,to witały nas tak słodko,a kiedy odjeżdzaliśmy,wychodziły smutne na drogę i patrzyły na oddalające się nasze samochody...Myśleliśmy początkowo,że dla nich najlepsze warunki to takie,które przypominałyby ich dawne życie,czyli na dworze.Ale wystarczyło wziąć je tylko do mieszkania i okazało się,że to dwie kochane przytulanki,które jak tylko poczuły,że są kochane,rozkwitły jak piękne kwiaty:loveu:

Posted

[quote name='agnieszkal2']Myśleliśmy początkowo,że dla nich najlepsze warunki to takie,które przypominałyby ich dawne życie,czyli na dworze.Ale wystarczyło wziąć je tylko do mieszkania i okazało się,że to dwie kochane przytulanki,które jak tylko poczuły,że są kochane,rozkwitły jak piękne kwiaty:loveu:[/quote]
Ja mysle, że jak psy poznają uroki bycia w meiszkaniu, to im się to niezmiernie podoba. Nie gzies "tam" w samotności. Też mam taką tymczasowiczkę :p

Czy dzwonił ktoś w sprawie suniek o końcówce nr 5** *** 703?? To ważne!

Posted

[quote name='agnieszkal2']Myślę,że jakby była zdecydowana,to by natychmiast zadzwoniła.Tymczasem pozdrowienia od mojej królowej...:evil_lol:
[/quote]
Nie wiem czemu jej się odwidziało, dla mnie takie zachowanie jest conajmniej niepoważne, dlatego jakby dzwoniła, to ją sprawdzcie baaardzo dokładnie. Ona szuka własnie suni w takim typie jak Twoja królowa, no moja też ;) A domek wydawał się idealny :roll:

Posted

[quote name='xmartix']

a tak apropo forum ogarowego - opłaca się wstawiać psy nierasowe na fora psów rasowych.... nie wierzyłam wcześniej[/QUOTE]

Myslałam że robię z siebie wariata zakładając tam wątek, ale bardzo dobrze tam Majkę przyjeli, dużo osób trzyma za nią kciuki :-) i wszyscy piszą że bardzo ładny z niej "prawie" ogar :evil_lol:

Posted

[quote name='Poker']aż się chce w ten dziób ucałować :loveu:[/quote]
tak,Kuleńka ma pysiu tylko do całowania:loveu:
a tu zebranie stada:evil_lol:

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1508/dsc02033b.jpg[/IMG]