Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carie, żatrujesz???? :o

Takie z pyszczkiem szarego, niebieskookiego hasiorka??

Najbardziej było mi przykro, że facet handlujący tymi kocami widział jak bardzo mi zależy a nie opuścił ani złotówki. Też handluje z ludzmi i wiem, że w takiej sytuacji można coś opuścić, zwłaszcza że cena była wzięta z kosmosu :evil:

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie takie koce kosztują 55-58 zł. Tak jak Carie napisała rysunki super i koce bardzo miłe w dotyku. Są 2 rodzaje : - z trzema całymi haszczakami (2 czarno-białe i 1 rudo-biały) oraz - z głową czarno-białego huskiego.

Posted

a mi całe życie wmawiają rodzice, że jestem nienormalna. Dla nich każde inne hobby (no prawie) jest normalne, oprócz psów :-?

o mnie tak mówią moje dzieci :D

Posted

Koce są boskie :iloveyou:

Dostałam w prezencie ten z trzema haszczakami na błękitnym tle :loveu:

Na razie trzymam go w zamknięciu :wink: tzn. w torbie, w którą był zapakowany żeby go nie skonsumowała moja mała Zandalka, ale już niedługo zawiśnie na ścianie jako kilim :D

Posted
Agnieszka, gdzie "u ciebie" są te koce?? Proszę napisz mi gdzie w Bielsku mogę kupić taki koc, bo aż mnie skręca :wink: :lol:

Na giełdzie w Wapienicy są chyba jeszcze tańsze... W każdą niedzielę.

Posted
Agnieszka, gdzie "u ciebie" są te koce?? Proszę napisz mi gdzie w Bielsku mogę kupić taki koc, bo aż mnie skręca

Ja akurat kupiłam ten koc na rynku w Buczkowicach kolo Bielska (sprzedają tam w środy i soboty). Ale możliwe, że na giełdzie w Wapienicy też są.

Posted

Ja akurat kupiłam ten koc na rynku w Buczkowicach kolo Bielska (sprzedają tam w środy i soboty). Ale możliwe, że na giełdzie w Wapienicy też są.

No to jak ? Kiedy jedziemy na zakupy ? A może ktos na ochotnika sam pojedzie i nam poprzywozi ?

Posted

Na targu w Będzinie też bywaja z tymi kocami i w Katowicach na Pukowca (dawny "schaberplatz" :wink: ) a tam chyba z Chorzowa jest bliżej :D

Posted
Na targu w Będzinie też bywaja z tymi kocami i w Katowicach na Pukowca (dawny "schaberplatz" :wink: ) a tam chyba z Chorzowa jest bliżej :D

Aha ! I to pewnie znaczy że ja jestem tym ochotnikiem? :)

A jak tak fajnie zapoznawczo chciałem :(

Posted

Ja akurat kupiłam ten koc na rynku w Buczkowicach kolo Bielska (sprzedają tam w środy i soboty)

:D To może w tym roku uda mi się właśnie z Buczkowic przywieźć sobie koc jako pamiątkę z gór :wink:

Buczkowice są the best :P

Posted

Husky_regan możesz np. w sobote jechać do Buczkowic kupić koc, a z powrotem wstąpić do Bielska na pokaz z psami :wink:

No tak tylko kto mnie w pracy zastąpi.

A tak a propo, to wiesz że Twoja buźka z emblematu + wystwa Bytom 04 chyba ma z sobą cos wspólnego., a może się mylę ?

Posted
Hehe tak byłam razem z Ravem na wystawie w Bytomiu, ale tylko jako widz :D

Ehhh....a jednak oczy już mi wysiadają, ale to wina tych chust, co wszyscy je mieli mieć a ja ani jednej nie spotkałem ! Skandal ! :D

Posted

W Bytomiu było okropna pogoda i chusty pod kurtkami się pochowały :-?

A od której zaczyna się giełda w Wapienicy?? Tak mniej-więcej, żebym na "amen" nie przyjechała, albo nie za wcześnie :wink:

Tak o 7 można tam już coś kupić??

Posted

Basiu to są dokładnie te same koce co w Łodzi były? Tamtych cena była koszmarna. :evil:

Pochwalę się, dostałam wczoraj torbeczkę pluszaka husky (pięknie zrobiona, szaro -biały, niebieskooki husky, ma małe rączki do trzymania jej w ręce i pasek do zwieszenia sobie na ramię) taka na małą ilosc rzeczy jak portwel, tel. i klucze - cudna jest :D

Posted

Agnieszka, dzięki! :)

PaY, łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Psy były totalnie mokre, brudne i jeszcze im tylko chustę na szyję założyć to już straszyć by mogły :lol:

A będzie ktoś w Raciborzu? Tam też chusty obowiązkowe :wink: [to tak zbaczając z tematu :D ]

Posted

PaY ale czadowy ten pluszak :angel: ja też chcę takiego dostać (ale od faceta to nie licze bo od niego dostałam takiego żywego :wink: )