Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Racja,nawet kilka godzin na forum jest dla mnie- modemowca, tańsze od minutowego spaceru pod prezentowanym w sklepiku haszczym parasolem.

(Dla chętnych=kupujacych:spacer kosztuje 86 ZŁOTYCH)

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh , ale kalkulacje :) Ale w sumoe warty ceny, z reszta dobre parasole tansze teraz nie sa :( A mysle ze ten nie jst zrobiony tak jako na "odwal sie" tylko jakis porzadniejszy pewnie jest.

Posted
20 ksiażek o Husky, kalendarze, 3000 zdjęc na kompie, folderów, informacji, tysiące godzin spędzonych na necie tylko i wyłącznie na stronach Husky. Mogę Wam już cytować, co gdzie jest napisane. :)

Metros, może Ty mi będziesz w stanie pomóc. :modla:

Znalazłem tatę Lukasa - Bizon z Gackówki (tatuaż Q 060) - ma metrykę, rodowodu nie.

Nigdy nie był wystawiany, więc na jego temat chyba nie będziesz wiedzieć nic.

Ale może coś o jego rodzicach?

Ojciec - Sumo z Hrubej Siklawy (PKR V 4109, tatuaż Q 001).

Matka - Judy Snow (PKR V 5463, tatuaż 1512).

Wygląda na to, że Lukas ma biegających przodków (hodowla Z Gackówki - Mlekodaj, Z Hrubej Siklawy - Górowski). :D

Posted
Wiecie najladniejsze mam pocztowki z wloch, siostra mi przywiozla,ale te ich huskie to sie roznia troszke ;) Nasze ladniejsze :D

Jasne ze w Polsce są najładniejsze...i Husky i Kobiety...ale byłoby miło jakby to potwierdził jakis "facecik" (PaY...prawda?);)

Jasne że najładniejsze!!! A ty Aga jesteś tego najlepszym przykładem...

oraz twoja hasiorka... :lol:

Posted

Ze mną zerwali kontakty wszyscy znajomi bo o niczym nie rozmawiam tylko o haskych :D

W pracy dostałam stałe łacze z netem bo rachunki były za duze przez forum 8)

Do dzieci mówię jak do psów ale to tylko dla nich lepiej bo na April nigdy nie podniosłam ręki a córki czasami dostawały lanie

Czekam z niecierpliwością na zjazd w Morsku tyle haszczaków na raz to piękne !!!!!

Chciałabym kupić naklejkę na samochód z haskym, czasami mozna spotkać haszczako-maniaka bez haszczaka i jak go poznać?

Dla płetwonurków widziałam i miłosników seksu w samochodach, a gdzie kupić huskyego?

Posted

Ja kupiłam taką naklejkę huska na samochód na zawodach. Można też kupić takie naklejki na wystawach. Pytałam sie też w wielu sklepach zoologicznych, ale huskich akurat nigdzie nie ma.

Posted

Ice ale mozesz sobie zrobic koszulke ze swoim hasiorem :D no a co do gadzetow no to fakt nie ma takiego sklepu no ale od czego jest net :)

Posted

TAJRAGA!

Czy ta twoja torebka na biodra jest z jakimś haszczym motywem?

Czy możesz zdradzić,gdzie ją zdobyłaś? :roll:

Chętnie bym taką nabyła,bo jest idealna do trzymania w niej nagród dla psa :)