Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że milczeliśmy.
Ale to właśnie jeden z przykładów na to,jak Tobiaszek poukładał moje życie.
Czas przestał mi przeciekać przez palce a rzeczy najważniejsze stały się naprawdę NAJWAŻNIEJSZE.
I tak,zamiast spędzać czas przed komputerem lub zadręczać się nieistniejącymi problemami (jak to,niestety,bywało w okresie przedtobiaszkowym) chodzę z Tobiaszkiem na dłuuugie spacery i uczę się od niego cudownej radości życia

Przytulamy mocno Dobre Psie Wróżki :loveu: :loveu:

:santagri: :santagri: ŚWIĄTECZNY TOBIASZEK :santagri: :santagri:

Posted

no i znowu coś mi zatkało gardło :loveu: jak pięknie o nim piszesz!!

Widać, że się kochacie!!:multi: A co to - Tobiaszek ma jakąś śliczną zawieszkę, no i widzę, że fashionistą się stał - co raz to nowa obróżka :evil_lol:

no, a ja też porzucam kompa i lecę na spacerek z moją trójeczką (oczywiście na 2 tury coby się nie zagryzły :evil_lol:)

Posted

A ja jako wcześniejsza mamusia poproszę więcej info na temat zachowań Tobiaszeczka - jak się bawi, czy lubi zabawki i w ogóle wiadomości wiadomości i wiadomości - nigdy nie będzie za dużo!!:loveu:

No i co dalej z historią pt. Mięciuch przygląda się Tobianiowi :evil_lol:

Posted

No właśnie,nie napisałam że Tobiaszek dostał na gwiazdkę śliczną srebrną adresówkę i nową obróżkę, i piszczącą piłeczkę

Adresówka + chip = poczucie bezpieczeństwa

BARF (!) od dzisiaj

Posted

[quote name='Bubble']W Nowym Roku - nowych marzeń... nowych zdarzeń... :kiss_2:

najpierw udawać, że kota nie ma.. niech się drań denerwuje :evil_lol:

potem spojrzeć przeciagle jak gdyby nigdy nic...

jak on mysli ze to już - odwrócić obojetnie wzrok...

zamknąć oczy... teraz już jest pewien, że nic nie będzie... :razz:

i hoop! podskoczyć mu pod nos!!!

udało się, może się teraz uspokoję...

ziewnę, bo jest nudny....

pokażę mu, że się nie boję, może się pobawi

ej, no chłopie, to był żart... :p

Boskie zdjęcia!!!

Posted

jak to nigdy nie wiadomo, po prostu nie mogę się napatrzeć na te foty, przecież jemu żebra po prostu sterczały :placz: nie mogłam prowadzić wtedy lekcji (na szczęście była ostatnia :evil_lol:), dałąm coś im do roboty, a ja tylko na zegarek żeby lecieć do Tobiaszka i do domu go prowadzić.

A teraz proszę tyjemy i straszymy kocisko :evil_lol: i dbamy by nie zardzewiał :evil_lol::multi:

Posted

zdjęcia prześliczne i psiak wreszcie usmiechnięty :loveu::loveu:
a Mięciuch - cudo (a jakie ma świetne imię - jeszcze takiego kociego i tak trafnego nie słyszałam) :loveu:

Posted

ciężko go rozpoznać w tym śniegu :loveu::evil_lol:, oboje z mężem musieliśmy wypatrtwać oczy coby go wynaleźć. Zdjęcie gdzie Tobiuś śpi jest u nas na pulpicie (zmieniam ten pulpit co kilka dni :evil_lol:)

Bubble, a ja mam do Ciebie jeszcze pytanko - czy możesz dowiedzieć się jak to w końcu jest ze schronem w Chełmie?? Bo wiem, że był, ale jakaś afera wynikła i chyba zniesiono je.

Posted

tobiasz jest taki troche zosiowaty. ona tez biała z plammai na paszczy. a takie plamki, jak on ma na uszkach, to ona ma (czasem bardziej jej wychodzą, czasem mniej) na brzuszku - ja to zawsze mówię, ze pies mi zapleśniał :diabloti:

Posted

Czyja to stopa ?

A kuku !

Schronisko w Chełmie?
Szczerze mówiąc,nie wiem dokładnie jaka tam jest teraz sytuacja.
Ok.1,5 roku temu (wakacje2007) moja siostra chciała wziąć stamtąd szczeniaczka (bo Reksio wył ze smutku,jak został sam-umarła mu mama :-()
Okazało się,że schronisko jest otwarte tylko przez 1-2 godz. i to raz w tygodniu.
Ostatecznie nowy towarzysz Reksia znalazł się gdzie indziej (w wodociągach miejskich :lol:)

A oto i rzeczone pieski: Reksio :loveu: (ten starszy i bardziej zrównoważony) i Mikuś (kochany oszołom :loveu:)

Taras wygląda tak a nie inaczej,bo Bubble przyjechała na wakacje i rozpieszcza pieski najbardziej jak się da.
A co! :eviltong: