Ajula Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 rozpieszczaj Bubble rozpieszczaj :lol: mój aniołek jest też rozpieszczona straszliwie, no i komu to szkodzi? :p co najwyżej mi :megagrin: Quote
Julie Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jak tam Tobiaszek po świętach? gdyby nie było okazji to życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ooo, a mojego posta wżarło? Podobna treść co Julie - jak tam bielutki Tobianio po świętach? Quote
Bubble Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przepraszam,że milczeliśmy. Ale to właśnie jeden z przykładów na to,jak Tobiaszek poukładał moje życie. Czas przestał mi przeciekać przez palce a rzeczy najważniejsze stały się naprawdę NAJWAŻNIEJSZE. I tak,zamiast spędzać czas przed komputerem lub zadręczać się nieistniejącymi problemami (jak to,niestety,bywało w okresie przedtobiaszkowym) chodzę z Tobiaszkiem na dłuuugie spacery i uczę się od niego cudownej radości życia Przytulamy mocno Dobre Psie Wróżki :loveu: :loveu: :santagri: :santagri: ŚWIĄTECZNY TOBIASZEK :santagri: :santagri: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 no i znowu coś mi zatkało gardło :loveu: jak pięknie o nim piszesz!! Widać, że się kochacie!!:multi: A co to - Tobiaszek ma jakąś śliczną zawieszkę, no i widzę, że fashionistą się stał - co raz to nowa obróżka :evil_lol: no, a ja też porzucam kompa i lecę na spacerek z moją trójeczką (oczywiście na 2 tury coby się nie zagryzły :evil_lol:) Quote
Ajula Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bubble, widać, że Tobiaszek zupełnie zawrócił ci w głowie :lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 A ja jako wcześniejsza mamusia poproszę więcej info na temat zachowań Tobiaszeczka - jak się bawi, czy lubi zabawki i w ogóle wiadomości wiadomości i wiadomości - nigdy nie będzie za dużo!!:loveu: No i co dalej z historią pt. Mięciuch przygląda się Tobianiowi :evil_lol: Quote
Bubble Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No właśnie,nie napisałam że Tobiaszek dostał na gwiazdkę śliczną srebrną adresówkę i nową obróżkę, i piszczącą piłeczkę Adresówka + chip = poczucie bezpieczeństwa BARF (!) od dzisiaj Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 mam nadzieję, że takie samo szczęście jak Tobianio będą miały Gacek i Adelka :-( oto moje nowe "zdobycze": proszę podrzucajcie, i jak możecie to róbcie jakieś ogłoszenia :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/tragedia-pod-tesco-pol-zamarzniete-prezenty-swiateczne-128080/#post11512054 Quote
sleepingbyday Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 a co on taki smutny na tych fotkach ? buble, uważaj na ta adresówkę. u mnie żadna taka "tubka" nie przetrwała dwóch tygodni. odkręcaja sie cudownym sposobem.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 on zawsze taką minkę smutną miał ... podrzucajcie proszę szczeniory :placz: Quote
Bubble Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 W Nowym Roku - nowych marzeń... nowych zdarzeń... :kiss_2: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Bubble']W Nowym Roku - nowych marzeń... nowych zdarzeń... :kiss_2: najpierw udawać, że kota nie ma.. niech się drań denerwuje :evil_lol: potem spojrzeć przeciagle jak gdyby nigdy nic... jak on mysli ze to już - odwrócić obojetnie wzrok... zamknąć oczy... teraz już jest pewien, że nic nie będzie... :razz: i hoop! podskoczyć mu pod nos!!! udało się, może się teraz uspokoję... ziewnę, bo jest nudny.... pokażę mu, że się nie boję, może się pobawi ej, no chłopie, to był żart... :p Boskie zdjęcia!!! Quote
Bubble Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :angryy: No to do roboty !! :angryy: :-x Taki los (sz)czeka każdego, kto spróbuje skrzywdzić mojego Mięciuszka !! :mad: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 piękne piękne, najpiękniejsze, a opisy akcji Mięciucho - Tobiaszkowej po prostu rules!!!! :loveu::evil_lol: oj, jak dobrze, że Tobianek nie marznie i jest grubolem :evil_lol::multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 jak to nigdy nie wiadomo, po prostu nie mogę się napatrzeć na te foty, przecież jemu żebra po prostu sterczały :placz: nie mogłam prowadzić wtedy lekcji (na szczęście była ostatnia :evil_lol:), dałąm coś im do roboty, a ja tylko na zegarek żeby lecieć do Tobiaszka i do domu go prowadzić. A teraz proszę tyjemy i straszymy kocisko :evil_lol: i dbamy by nie zardzewiał :evil_lol::multi: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no, każdemu innemu wara, ale tobiaszek go postraszyć dla zabawy może.. żeby kocisko nie zardzewiało :diabloti: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tobiaszek wierzy w cuda ... ja również ....po tych fotkach ... jest cudny i ma cudny DOMEK :lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
Bubble Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Z dedykacją dla Dany... ”cuda są jedynie dla tych co kochają Pan Bóg dobry dobry dla tych którzy wierzą w cud” (Raz Dwa Trzy) Quote
Ajula Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tobiaszek ma tak niesamowite ubarwienie, że sie nie mogę napatrzeć na niego a uszko to już w ogóle rewelka :loveu: Quote
jotpeg Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 zdjęcia prześliczne i psiak wreszcie usmiechnięty :loveu::loveu: a Mięciuch - cudo (a jakie ma świetne imię - jeszcze takiego kociego i tak trafnego nie słyszałam) :loveu: Quote
Bubble Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Spacerek - żeby ze szkieletorka nie zmienić się w grubolka :p Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 ciężko go rozpoznać w tym śniegu :loveu::evil_lol:, oboje z mężem musieliśmy wypatrtwać oczy coby go wynaleźć. Zdjęcie gdzie Tobiuś śpi jest u nas na pulpicie (zmieniam ten pulpit co kilka dni :evil_lol:) Bubble, a ja mam do Ciebie jeszcze pytanko - czy możesz dowiedzieć się jak to w końcu jest ze schronem w Chełmie?? Bo wiem, że był, ale jakaś afera wynikła i chyba zniesiono je. Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 tobiasz jest taki troche zosiowaty. ona tez biała z plammai na paszczy. a takie plamki, jak on ma na uszkach, to ona ma (czasem bardziej jej wychodzą, czasem mniej) na brzuszku - ja to zawsze mówię, ze pies mi zapleśniał :diabloti: Quote
Bubble Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Czyja to stopa ? A kuku ! Schronisko w Chełmie? Szczerze mówiąc,nie wiem dokładnie jaka tam jest teraz sytuacja. Ok.1,5 roku temu (wakacje2007) moja siostra chciała wziąć stamtąd szczeniaczka (bo Reksio wył ze smutku,jak został sam-umarła mu mama :-() Okazało się,że schronisko jest otwarte tylko przez 1-2 godz. i to raz w tygodniu. Ostatecznie nowy towarzysz Reksia znalazł się gdzie indziej (w wodociągach miejskich :lol:) A oto i rzeczone pieski: Reksio :loveu: (ten starszy i bardziej zrównoważony) i Mikuś (kochany oszołom :loveu:) Taras wygląda tak a nie inaczej,bo Bubble przyjechała na wakacje i rozpieszcza pieski najbardziej jak się da. A co! :eviltong: Quote
Recommended Posts