Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Mam 135 zł z bazarku dla Kostka poproszę o nr konta na które mam przelać :)[/QUOTE]
Wow!!!!! Serdeczne dzięki Rudzia. Widzę, że Kostek jednak zapał Ci w serce :)
Zioberku podeślesz konto?
Dzięki raz jeszcze!!!!
Dostałam filmik z Kostusiem, ale nie mogę go otworzyć :( jak mi się uda, to go tu wstawię

Posted

[quote name='winter7']Wow!!!!! Serdeczne dzięki Rudzia. Widzę, że Kostek jednak zapał Ci w serce :)
Zioberku podeślesz konto?
Dzięki raz jeszcze!!!!
Dostałam filmik z Kostusiem, ale nie mogę go otworzyć :( jak mi się uda, to go tu wstawię[/QUOTE]

Oj zapadł zapadł ...
czekam na nr konta

Posted

witam cioteczki i wujków oraz naszego kochanego Kostusia, nie było mnie przeszło tydzień na dogo z powodu mojego fantastycznego kompa który znowu sie spier***** ech. Wieczorkiem podeślę cioteczce konto bo teraz się spieszę co do ogloszeń w gazecie to bardzo się denerwuje ponieważ tam pracują nie odpowiedzialni luzie pisze się do nich dzwoni i nadal dupa! bede nadal probować!

Posted

Ostatnio moja rodzina zainteresowała się Kostkiem, jednak spełzło na niczym, bo nie odpowiadał im wiek, poza tym, jest tam inny pies, oraz raczej nikt nie miałby czasu na wspólne spacery czy treningi z Kostkiem. Oj cos ten nasz chłopak nie ma szczęścia :(

Posted

wpłaty!!
31.10 Karina R 20 zł za X i XI
02. 11 Donvitow 120 zł
na dzień dzisiejszy 316 zł
nie zapłaciłam Panu Markowi, dopiero zapłacę około 7-8 bo wtedy dostane kasę i będę mogła założyć

Posted

OK, wysłałam do Pana Marka wiadomość o opóźnieniu, ale proszę aby to było 7-8. Tak mu napisałam.
Poprosiłam też o nowe zdjęcia.
Było jedno zapytanie z FB, ale pozostało bez odpowiedzi. Tzn ja odpowiedziałam, ale chętny już się nie odezwał...
NAjważniejsze, że Kostuś jest bezpieczny! :)

Posted (edited)

Poleciał dopiero dziś przelew dla Kostka , jak doleci proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231766-MARSZ-JAMNIK%C3%93W-rozliczamy-%29[/url]

Edited by Rudzia-Bianca