tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 czatowa panienka... czadowa znaczy się :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Fenomenalne wieści!!! Tak trzymaj maleńka...no,ale troszkę odpuść dziewczynom! Całego domku im nie roznieś:evil_lol: Dla opiekunek pannicy...dużo ciepłych myśli i pięknych życzeń na Nowy Rok!:loveu: Quote
agniecha82x Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ale z niej przylepa jest :) i pieszczoszka! :lol: ranka ladnie sie zabliznia, zmniejsza, Kleosia ma cudowna opieke! :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ladnie juz wyglada mimo ze jeszcze jest dosc duza to i tak niebo z porownaniem do samego poczatku:loveu: Quote
agniecha82x Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 szczesliwego nowego roku Kleosiu!!! :loveu: i przepraszam za offtopa :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe_dziewczece_kobiece_adresowki_na-transport-szczeniaka-hesi-do-domku_szybki-128101/#post11521503 Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='agniecha82x']szczesliwego nowego roku Kleosiu!!! :loveu: i przepraszam za offtopa :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe_dziewczece_kobiece_adresowki_na-transport-szczeniaka-hesi-do-domku_szybki-128101/#post11521503 Ja też...i życzę Ci samych dobrych chwil, niespożytej dzielności...i przepraszam...też proszę...zajrzyjcie!!! Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 cieszę się na dobre wieści o stanie zdrowia Kleo :loveu: wszystkim z malą psią mordą na czele szczęścia i zdrowia w Nowym Roku ;) Quote
Lulka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kleosia i Pańciusia :evil_lol: i super gojaca sie rana :p http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01542.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01543.jpg http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/DSC01556.jpg Quote
maja602 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pięknie się goi. Bardzo, Bardzo się cieszę. :sweetCyb: Quote
hankag Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jaka szczesliwa na zdjeciu z tymi przymkniętymi oczkami :multi: Quote
esperanza Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Zmieniłam troszkę treść tematu, czy jeszcze coś zmienić? Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cudowne fotki... ale ja mam takie skromne pytanie u kogo jest pięknisia? i jak długo tam pozostanie? przepraszam ale tyle tych biedaków że nie chcę pomieszać a brak czasu na czytanie od początku :oops: Quote
ab-agnieszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Piekna malenka rana naprawde swietnie sie goi. Quote
Nika_88 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No prosze jakie cuda moze zdziałać dobra opieka :lol: Quote
Lulka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 esperanza napisał(a):Zmieniłam troszkę treść tematu, czy jeszcze coś zmienić? dzieki, mozesz juz wywalic to ze potrzebna pomoc finansowa, Kleosia zebrala mega gigantyczne pieniadze :multi: i dzieki temu bedziemy mogly pomoc naszym innym podopiecznym, ktorych u nas ostatnio nie brakuje.... mnoza sie jak grzyby po deszczu ....:shake: (zapraszam na ich wątki - jak wejdziecie w moj baner bazarkowy to tam są wszystkie linki do naszych psiurków ;)) co do tego gdzie jest sunia, to nadal tam gdzie byla czyli w DT w Gdyni ;) i teraz pytanko do owego DT :cool3:....sunia jest juz prawie zdrowa.....czy mam zacząć szukać jej domku stałego??? :evil_lol::eviltong: Quote
Aleksandra_B Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pierwszy raz weszłam, cały wątek przeczytałam. Szacunek dziewczyny.... Quote
tyciaNi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 coś mi się wydaje, że ten DT w Gdyni to go nie odda tak łatwo :evil_lol: Quote
taodtosi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witajcie, Kochani, w Nowym Roku! Przede wszystkim - serdeczne życzenia noworoczne od nas dla Was, wiem, że spóźnione, ale niemniej szczere. I bardzo Wam dziękujemy za życzenia i za wszelką okazaną nam pomoc. :loveu: Dzięki Waszym ciepłym myślom i pozytywnym fluidom rana na plecach Klełosi jest już prawie całkiem zagojona :multi: Nie odzywałam się tak długo, ponieważ - po dość męczącej końcówce zeszłego roku - wzięłyśmy sobie niespodziewany "urlop" na spokojne przemyślenie kilku spraw i podjęcie pewnych życiowych decyzji. Jak się domyślacie, mała ruda zostaje u nas na stałe, już od dłuższego czasu nie wyobrażamy sobie, żeby w ogóle mogło być inaczej. :p A kto chciałby adoptować Kleosię, musiałby wziąć w pakiecie Magdę... no i mnie! :p Zresztą - ja chyba jako jedyna wierzyłam, że mała przyjeżdża do nas na DT!!! :diabloti: A tak na serio - Magda od samego początko, jak tylko zobaczyła pierwsze zdjęcie Kleosi w tej nieszczęsnej klatce, wiedziała, że wszystko będzie ok, że zwierzaki się dogadają i że damy radę małą wyciągnąć. Podejrzewam, że pokochała małą, jeszcze zanim ją zobaczyła na żywo i dlatego dwa miesiące temu wsiadła w samochód o piątej rano i pognała po Kleosię do Warszawy. Ja, przyznaję, byłam bardziej sceptyczna (może jako ta starsza ;)). Nasze domowe stado jest dość skonsolidowane, są razem w składzie pięciu sztuk od prawie trzech lat. No, ale są po prostu wspaniałymi zwierzakami i integracja odbyła się praktycznie bezboleśnie. Czwórka z nich (poza yorem) swoje przeszła i się wycierpiała. I pewnie dlatego postanowiły przyjąć przyjaźnie w swoje szeregi jeszcze jedną małą rudą bidę. Dodatkowo była jeszcze kwestia mojego uczulenia na małą (objawy takie, jak przy grypie). Jestem dosyć potężnym alergikiem i każde z naszych futrzaków musiałam odchorować (poza yorem, który ma włosy takie, jak człowiek). Proszków nie mogę brać, zasypiam po nich na stojąco, jedynym wyjściem jest naturalne odczulenie, a to trwa mniej więcej około dwóch miesięcy przy każdym zwierzaku. Szczęśliwie wszystko to już mam za sobą. Tak więc nasze stado niespodzianie i bez premedytacji powiększyło się o jedną sztukę, i to jaką :p Mała jest słodziutka i kochana. Złapała swojego ludzia (Madzię) i trzyma kurczowo, jak nie może akurat usiąść Madzi na głowie (!), to chociaż łepek wciśnie pod paszkę :evil_lol: No mnie też kocha, nie powiem :p Chuda jeszcze do niedawna dupinka Kleosiowa wyraźnie się zaokrągliła, a klata małej - jak u pirata! :crazyeye: Ostatnio nie zawracamy głowy dr Małgosi Taube, bo i nie ma takiej potrzeby. Wciąż codziennie zmieniamy opatrunki i patrzymy, jak wszystko pięknie zarasta w oczach. We wtorek pojedziemy do lecznicy się pokazać, a co, niech nie myślą, że się nas pozbyły :-) Klełosię raz odrobaczyłyśmy (razem z całym stadem), 14 stycznia powtórzymy i zaraz potem ją zaszczepimy. Jeżeli chodzi o rozliczenia, to wydałyśmy tylko 106 zł na karmę (7,5 kg Acany). 22 grudnia było 28 zł, 23 grudnia Lulka przelała nam 300 zł, było więc 328 zł. Z tego wydałyśmy na karmę 106 zł, Klełosia ma więc 222 zł, czyli kupę kasy. Nic nie wydajemy na środki opatrunkowe - wciąż mamy zapasy z paczek, dokupujemy tylko papierowe plastry. Kleosia dostała kolejną paczkę z opatrunkami, za którą bardzo serdecznie dziękujemy Pani Marii z Pniew. Jeszcze raz przepraszam za tak długie milczenie, obiecuję, że się więcej nie powtórzy. Klełosia pięknie dyga, a my Was serdecznie pozdrawiamy, Joanna i Magda Quote
ab-agnieszka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Super ale rewelacyjne wiadomosci!!!! Jestescie cudowne a Kleosia przeszczesliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 przepiekne zdjecia i cudowne wiesci!!! :loveu: Kleosia jest taka szczesliwa na tych zdjeciach! :loveu: oby wiecej tak cudownych Ludzi o wielkich serduchach i tak cudownie zakonczonych historii :loveu: bo to chyba oznacza, ze dzial watku zostanie zmieniony :cool3: Quote
madcat1981 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dlaczego nie jestem zdziwiona :niewiem: hehehe;) Quote
esperanza Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Gratuluję decyzji i zmieniam tytuł wątku :p Quote
teapot Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Esperanzo trzeba dodać w tytule w najwspanialszym DT! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts