Judit Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='owca']...czy Bydgoszcz wysyła potwierdzenia tradycyjną pocztą? (którego, w takim razie, do tej pory nie dostałam) Czy wysyła tylko potwierdzenie na maila?[/quote] wysyłają pocztą ;] jak parę dni temu dzwoniłam do nich to dowiedziałam się że pierwsza tura potwierdzeń już pocztą poszła, i zaraz miała iść druga tura. Więc pewnie po weekendzie będzie listonosz z potwierdzeniem;) Quote
Pieseczkowo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Pewnie bedzie wszytsko przychodzic w tym tygodniu,ale także pewnie w pon pojawi sie lista zglosoznym i plan sędziowania na stronie;) Quote
martyna. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na stronie jest juz plan sedziowania :) Quote
Pieseczkowo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 U nas w klasie 9 psów masakra!!!:-( Quote
jamnicze Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='martyna.']Na stronie jest juz plan sedziowania :)[/quote] O, a nam zmienili sędziego. Quote
Kaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 U nas razem z Kają też 9, tak myślałam że około 10 suk będzie. W dodatku tyle ras przed nami Akity, Pomeraniany, szpice miniaturowe, wilcze, shiby i inne masakra poprostu :placz: Stawimy się pewnie ok. 8 żeby zająć miejsce. Pieseczkowo pamiętaj o nas! Ja napewno wpadne pod Westy. :cool3: Quote
Judit Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 a ja myślałam że będzie więcej seterków... a tu tylko sześć angielskich, dziesięć irlandzkich, jeden czerwono-biały i jeden gordon. Quote
Pieseczkowo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 To macie ogromne szczescie my z Kaya niestety nie.Pewnie,że nie zapone jak nie wpadne na Goldeny to zobaczymy sie przy Westach.Ja tez pewnie wyjade w miare wczesnie,zeby moc przynajmniej gdzie stolik rozlozyc;) Quote
Magda i Saga Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 UWAGA AGILITOWCY Zapraszamy was na wspólne bieganie w sobotę między 14 a 17-tą na naszym placyku skrzyżowanie Armii Krajowej i Zamczyska. Z wystawy w lewo na most i na wysokości Myślęcinka w prawo, przecinacie dwupasmową Armii Krajowej i tuż za skrzyżowaniem przed lasem w polną drogę w prawo. Quote
owca Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ...to może my wreszcie przyjdziemy popatrzeć jak biegacie ;) oczywiście wchodzimy zaraz o 10:00 pfff... :cool1: w razie czego od 10:30 mogę focić inne rasy :) Quote
Darvin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 a ja dwóch konkurentów w klasie mam :) fajnie że będą to psy których "nie znam" Quote
Pieseczkowo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja ring 3 godzina 12.50 ostatni arasa u tej sędizny;) Quote
Darvin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='owca']...to może my wreszcie przyjdziemy popatrzeć jak biegacie ;) oczywiście wchodzimy zaraz o 10:00 pfff... :cool1: w razie czego od 10:30 mogę focić inne rasy :)[/quote] jeśli masz w planach robienie zdjęć to może wpadniesz na ring 4 o 13:35 :p zazwyczaj to ja jestem nadwornym fotografem, ale sam sobie zdjęć nie zrobię ;) Quote
owca Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [I]jeśli masz w planach robienie zdjęć to może wpadniesz na ring 4 o 13:35 :p zazwyczaj to ja jestem nadwornym fotografem, ale sam sobie zdjęć nie zrobię ;-)[/I] ależ proszę bardzo! :) Quote
Rinuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [I][B]Mam plan przyjechać i troszke pofocić :) tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę, czy niedzielę czy w sobotę i niedzielę :evil_lol:[/B][/I] Quote
ankacyganka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rinuś, w niedzielę, koniecznie na labki ;) Quote
Pieseczkowo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To ja poprosze Westy-niedziela ring 3 godzina 12.50:lol: Quote
magdaww1 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Może ktoś by dysponował czasem i cyknął fotki SILKOM? - niedziela, ring 2 godz 10.00:cool3: Quote
owca Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Rinuś, to może mi pomożesz, obiecałam znajomym, że w niedzielę na wystawie dowiem się czegoś o interesujących miotach labków na 2009 :evil_lol: Quote
& Gloria & Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja również będę:multi: W sobotę i w niedzielę:lol: Do zobaczenia:multi: Quote
Paatrycja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 U mnie w rasie ogólnie razem 4 psy, z czego same suczki. W klasie oprócz nas są jeszcze dwie panie konkurentki. ;) Jeśli ktoś miałby czas przejść się na ring sznaucerów średnich czarnych, niestety nie mogę odtworzyć aktualnie pliku.. więc nie mogę podać dokładnie godziny. Dziękuję! ;) Quote
Arlula Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam wszystkich, Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi. Quote
Darvin Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Arlula']Witam wszystkich, Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi.[/quote] to zależy jakiej rasy psa wystawiasz? Quote
sylrwia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Arlula']Witam wszystkich, Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi.[/quote] Jedź wcześniej i pospaceruj z psem (jeżeli Ci się uda spacerować) aby psa przyzwyczaić do hali i hałasu na niej ilości dużej psów i ludzi. Quote
Recommended Posts