Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='owca']...czy Bydgoszcz wysyła potwierdzenia tradycyjną pocztą? (którego, w takim razie, do tej pory nie dostałam) Czy wysyła tylko potwierdzenie na maila?[/quote]

wysyłają pocztą ;]
jak parę dni temu dzwoniłam do nich to dowiedziałam się że pierwsza tura potwierdzeń już pocztą poszła, i zaraz miała iść druga tura. Więc pewnie po weekendzie będzie listonosz z potwierdzeniem;)

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas razem z Kają też 9, tak myślałam że około 10 suk będzie. W dodatku tyle ras przed nami Akity, Pomeraniany, szpice miniaturowe, wilcze, shiby i inne masakra poprostu :placz: Stawimy się pewnie ok. 8 żeby zająć miejsce. Pieseczkowo pamiętaj o nas! Ja napewno wpadne pod Westy. :cool3:

Posted

To macie ogromne szczescie my z Kaya niestety nie.Pewnie,że nie zapone jak nie wpadne na Goldeny to zobaczymy sie przy Westach.Ja tez pewnie wyjade w miare wczesnie,zeby moc przynajmniej gdzie stolik rozlozyc;)

Posted

UWAGA AGILITOWCY

Zapraszamy was na wspólne bieganie w sobotę między 14 a 17-tą na naszym placyku skrzyżowanie Armii Krajowej i Zamczyska. Z wystawy w lewo na most i na wysokości Myślęcinka w prawo, przecinacie dwupasmową Armii Krajowej i tuż za skrzyżowaniem przed lasem w polną drogę w prawo.

Posted

...to może my wreszcie przyjdziemy popatrzeć jak biegacie ;)

oczywiście wchodzimy zaraz o 10:00 pfff... :cool1:
w razie czego od 10:30 mogę focić inne rasy :)

Posted

[quote name='owca']...to może my wreszcie przyjdziemy popatrzeć jak biegacie ;)

oczywiście wchodzimy zaraz o 10:00 pfff... :cool1:
w razie czego od 10:30 mogę focić inne rasy :)[/quote]

jeśli masz w planach robienie zdjęć to może wpadniesz na ring 4 o 13:35 :p zazwyczaj to ja jestem nadwornym fotografem, ale sam sobie zdjęć nie zrobię ;)

Posted

[I]jeśli masz w planach robienie zdjęć to może wpadniesz na ring 4 o 13:35 :p zazwyczaj to ja jestem nadwornym fotografem, ale sam sobie zdjęć nie zrobię ;-)[/I]

ależ proszę bardzo! :)

Posted

Rinuś, to może mi pomożesz, obiecałam znajomym, że w niedzielę na wystawie dowiem się czegoś o interesujących miotach labków na 2009 :evil_lol:

Posted

U mnie w rasie ogólnie razem 4 psy, z czego same suczki. W klasie oprócz nas są jeszcze dwie panie konkurentki. ;)
Jeśli ktoś miałby czas przejść się na ring sznaucerów średnich czarnych, niestety nie mogę odtworzyć aktualnie pliku.. więc nie mogę podać dokładnie godziny. Dziękuję! ;)

Posted

Witam wszystkich,
Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi.

Posted

[quote name='Arlula']Witam wszystkich,
Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi.[/quote]

to zależy jakiej rasy psa wystawiasz?

Posted

[quote name='Arlula']Witam wszystkich,
Mam pytanie na ile wcześniej zamierzacie być przed wystawieniem waszych piesków, wystawiam swoja psinę pierwszy raz i mam koszmarnego stracha i tremę, więc proszę podpowiedźcie ile czasu zajmują wam przygotowania i na ile wczesniej warto być już na wystawie, bo w sumie do Bydgoszczy mam szmat drogi.[/quote]

Jedź wcześniej i pospaceruj z psem (jeżeli Ci się uda spacerować) aby psa przyzwyczaić do hali i hałasu na niej ilości dużej psów i ludzi.