kinga Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 rozmawiałam wczoraj wieczorem z kol. Camarą przez telefon, pytam, co robi - na co ona głosem męczennicy: - twojemu Buce łzawy tekst na allegro wymyślam... :placz: Na co ja, że to swietnie, porozmawiamy sobie chwilkę, to ja ją nastroję odpowiednio - i na pewno w mig złapie natchnienie, słodko - melancholijne... Porozmawiałyśmy sobie. delikatnie, współczujaco, wrażliwie... Po czym po godzinie otwieram allegro - i widzę OWO natchnienie: - BESTIA, CO KOZĘ ZAGRYZŁA !!!!:snipersm::snipersm: RATUNKU!!! itp No. :roll: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No coz...hm...niech no ja wezme w obrone kolezanke Camarre. Jak juz pisalam, to mialo byc takie ironiczne, o tym jakie glupoty sie zmysla, byle tylko psa sie pozbyc. A ponadto na allegro jest pelno tytulow w stylu: blaga o domek, placze za czlowiekiem, trzesaca sie kupka nieszczescia itp. A tu masz: BESTIA. kazdy wejdzie zaciekawiony, zafascynowany, chcac zobaczyc taka Bestie, a moze i ofiare Bestii. Poczyta, pomysli i.... Quote
mar.gajko Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kinga napisał(a):rozmawiałam wczoraj wieczorem z kol. Camarą przez telefon, pytam, co robi - na co ona głosem męczennicy: - twojemu Buce łzawy tekst na allegro wymyślam... :placz: Na co ja, że to swietnie, porozmawiamy sobie chwilkę, to ja ją nastroję odpowiednio - i na pewno w mig złapie natchnienie, słodko - melancholijne... Porozmawiałyśmy sobie. delikatnie, współczujaco, wrażliwie... Po czym po godzinie otwieram allegro - i widzę OWO natchnienie: - BESTIA, CO KOZĘ ZAGRYZŁA !!!!:snipersm::snipersm: RATUNKU!!! itp No. :roll: Ta Camara... Twoja wrażliwość, została, hmmm, doceniona:p Quote
Camara Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 u mnie melancholija tak sie ujawnia :diabloti: ja przepraszam, ale przez klawiature mi nie przejdzie tekst w stylu: biedniutki pieseczek poszukuje dobrego domeczku, jak ktoś tak kce, to niech innego tekściarza szuka :diabloti: a ja jestem bardzo wrażliwa! po prostu nadwrażliwiec :angryy: ma ktoś inne zdanie, co? :mad: chociaż... może zmienie Buce to allegro? zacznę od tego, że Buka uwielbia mizianko po brzuszku i drapanko za uszkiem :loveu: Kinga chcesz? :evil_lol: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hej, nie psuj efektu!! Tyle wysilku wlozylam, by Cie dobrze zrozumiano! :diabloti: Quote
kinga Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Camara napisał(a): ja przepraszam, ale przez klawiature mi nie przejdzie tekst w stylu: biedniutki pieseczek poszukuje dobrego domeczku, :evil_lol: Camara :crazyeye: to - na Boga - PO CO Ty robisz te allegra? :-o:-o - kwestionujesz ogrom ich, tych psów, nieszczęścia? porzucenie? smutek i żal? - i NIE CHCESZ znaleźć im dobrych domów? ....ale dlaczego? :shake: Quote
Camara Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kinga napisał(a):.......ale dlaczego? :shake: co dlaczego? co dlaczego? :watpliwy: a nie mogą znaleźć normalnego domu? tylko domeczek :diabloti: błłeeee... ale wg życzenia - mogem siem dostosować! będzie miodowo-landrynkowo :p i tak mi psychiatryk grozi :roll: Quote
kinga Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 A póki co - zanim skończysz w tym psychatryku - wstawiłabyś sobie porządnie banerek Buki ( ja oszalałam z tymi banerkami..:huh:, wszystkich się czepiam) ja go NIE widzę! a jak kliknę w TO, czego nie widzę :roll: - to mi wyskakuje Buka, caly i żywy :crazyeye: czy mogłabyś sobie, mimo wszystko, wstawić jakiś... mniej tajemniczy ten banerek? pięknie proszę :loveu:. Quote
Camara Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dogo dzis szaleje :roll: i co ci przeszkadza, że Buka cały i żywy, i se wyskakuje :cool1: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bo jesli ma pasowac ten Buka do tkliwego opisu to powinien wyskakiwac niecaly i ledwo zywy :-( Kinga Ty sobie zazyj dzis walerin jak Iza Malysz....:evil_lol: Quote
małpa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 podnoszę "bestię" ... biedaczek po oczkach widać jak się wszystkiego boiiiiiii Quote
Biafra Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Domku gdzie jesteś ? Ja niestety pomóc nie mogę... Mam 6 kóz .Jeszcze :roll: Zanim mnie Kinga napadnie przysięgam , że postaram się zaraz wkleić banerek w podpis :p Quote
kinga Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Biafra napisał(a): Ja niestety pomóc nie mogę... Mam 6 kóz .Jeszcze :roll: Biafra. A nie odczuwasz czasem, ze masz ich - kóz... za dużo? Ze one jakoś tak za duzo żrą? :p Że przydałaby Ci się ... mała redukcja pogłowia? ...w białych rękawiczkach, zebyś nie miala wyrzutów sumienia? :megagrin: pomyśl, kochana, pomyśl. TAKA okazja szybko się nie trafi. Quote
Angelika8 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kinga napisał(a):Biafra. A nie odczuwasz czasem, ze masz ich - kóz... za dużo? Ze one jakoś tak za duzo żrą? :p Że przydałaby Ci się ... mała redukcja pogłowia? ...w białych rękawiczkach, zebyś nie miala wyrzutów sumienia? :megagrin: pomyśl, kochana, pomyśl. TAKA okazja szybko się nie trafi. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Boniu!!! Bestia straszy na allegro, teraz to! To już koniec:mdleje: Jeżeli się znajdzie dom to ślepy,głuchy i bez netu. I tym optymistycznym akcentem... Buka szukaj domku:placz: Quote
BasiaD Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Buka szoruj na górę po domek! Takie miziaste symapatyczne piesio powinno zime spędzać przy kominku na leżance. Do góry hop! Quote
Biafra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 kinga napisał(a):Biafra. A nie odczuwasz czasem, ze masz ich - kóz... za dużo? Ze one jakoś tak za duzo żrą? :p Że przydałaby Ci się ... mała redukcja pogłowia? ...w białych rękawiczkach, zebyś nie miala wyrzutów sumienia? :megagrin: :mdleje: Czyli to było uzgodnione :placz: TY nie lubisz kóz :placz:, delikatnie mówiąc A Camara Ci pomaga :angryy: i ten tekst na allegro to wcale nie jest żadna prośba o pomoc-że niby ktoś zaciekawiony przeczyta i przystanie na chwilę ... To jest reklama Killera :placz: I jeszcze pewnie poza netem uzgadniacie adopcję na próbę, że niby załatwi stadko i wraca - żeby miał większą siłę rażenia a nie ograniczał się do jednego gospodarstwa My tutaj ręce załamujemy - a ON jest rozchwytywany :placz: A mnie mówiłaś- Iza, weź sobie kaukazy...takie do stada przywiązane i pilnują, będziecie sie czuć bezpiecznie i sielsko , a tutaj za plecami taki egzemplarz :shake: Quote
samoglow Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kaukazy bierz zawsze. One beda pilnowaly, a Buka sie bedzie czail w poblizu....Zobaczysz jak ciekawie bedzie :evil_lol: Quote
samoglow Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :loveu::loveu::loveu: Łubu dubu, łubu dubu niech zyje Prezeska naszego klubu. Niech zyje nam. A to napisalam ja, Samoglow! :diabloti: Quote
Camara Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja i mafia antykozowa :crazyeye: stanowczo zaprzeczam przynależności do grupy przestępczości zorganizowanej, podziemnego światka działającej na zgubę kóz :diabloti: i wbrew oczywistym faktom dementuje plotki o powiazaniach z niejakim Buką ksywka Bestia z Koszalina. To mówie ja, Camara! od dziś proszę zwracać się do mojego adwokata :diabloti: wszystkie! Prezeska też :eviltong: Quote
Camara Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadora7 napisał(a):Czy on ma allegro? Mam jeszcze 7 dni wyróznionego allegro bo psiak poszedł do domu i szukam psiaka do wstawienia. tak Isadora, ma allegro z bajerami. ale bardzo dziękujemy za chęć pomocy Buce :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czy on ma allegro? Mam jeszcze 7 dni wyróznionego allegro bo psiak poszedł do domu i szukam psiaka do wstawienia. Quote
jotpeg Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 w razie gdyby :loveu: Buka :loveu: miał allegro, to polecam miłej pamieci: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niebieski-onek-merle-wyrzucony-z-samochodu-ostrowiec-125166/ Quote
Biafra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Camara napisał(a):albo ja to prorok jakiś czy cóś :crazyeye: bo odpowiadam Isadorze zanim pytanie zadała :evil_lol: To przez te opłatki :loveu: Jesteś teraz bardziej uduchowiona :evil_lol: Quote
Camara Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 albo ja to prorok jakiś czy cóś :crazyeye: bo odpowiadam Isadorze zanim pytanie zadała :evil_lol: Quote
Camara Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Biafra napisał(a):To przez te opłatki :loveu: Jesteś teraz bardziej uduchowiona :evil_lol: no popatrz, na ciebie tez podziałało :crazyeye: a opłatki nawet nie poświęcone :roll: i chyba dobrze, bo co by wtedy się porobiło :-o Quote
Recommended Posts