Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beda napewno, ale jeszcze nie wiem od ktorej. Mysle ze tak o 13, chyba ze cos mi wypadnie to bede pozniej.
Mozemy sie skontaktowac smsowo :eviltong:

Zdjecia mam ze spaceru dzisiejszego ale malo niestety, bo wiekszosc plamy lub kawalki zulusowego cialka :evil_lol:

Posted

Nowe pstryka Aśka. Jeśli o mnie chodzi, to albo pstrykam, albo jestem na końcu sznurka.

Nie jestem wolontariuszką (wciąż się waham), żeby wyprowadzić Zulusa na spacerek, muszę dogadać się czasowo z Aśką. Ale w przyszłym tygodniu będę na pewno. Poproszę kogoś z aparatem o sesję zdjęciową. Będziesz miała ciotkę Agatę na końcu sznurka.

Zulusku, przeżyłeś jakoś tę koszmarną noc?

Posted

Agatko jezeli cos jestem w schronie jutro. Chce byc max na 12. Niestety snieg spadl i slisko. Ale jesli mozesz przyjechac to jestem pod tel.

Ja prosze o odmek dla Zulusiątka, petardy go nie wystarszyły. Ania mówi, że wyglądał dzis kwitnąco :loveu:

Posted

Zulus piękny ,dostojny pies.
Miał dużo czasu na sen i marzenia.
Już wyśnił , teraz tylko czeka by się pojawił jego ukochany człowiek i zabrał go do wspaniałego domku.