Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ysmay napisał(a):
ten czarny jest super. mąz na takiego choruje. Gdyby nie to, że mamy beagle'a który nie zabardzo toleruje małe psy to byśmy go przygarneli. Można prosić więcej info o tej czarnej suni
tj wiek, czy ma jakieś chroby zapytam się kolezanki czy by nie przygarneła

To już 3 rasa, którą chce "przygarnąć" Twoja koleżanka. :/ Wszystkie o dziwo "na topie".:razz:

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ten czarny mały też niebawem będzie duży,i nie będzie już taki super.
prosimy o dom dla buldogów angielskich,one są spragnione miłości i człowieka.
czy tylko szczeniaki mogą liczyć na szanse na miłość???!!!!

Posted

[quote name='aisaK']Odezwała sie do mnie Simona, szefowa fundacji Dobermann-Nothilfe (Niemcy), że ktos z jej znajomych szuka mopsika do adopcji. Jesli jestescie zainteresowane , prosze o kontakt : [email protected]

[quote name='Inez de Villaro']Czy to ta sama fundacja, która zabrała doga argentyńskiego z dogo???

Tak Inez - ta sama ...

Posted

dzięki AisaK, myślę, że dla naszych mopsiaków mamy już potencjalne nowe domy tu u nas - w tym tygodniu będą wizyty adopcyjne :-)

Ewka - Zwierzak to ten pręgusek z allegro

Posted

Chefrenek napisał(a):
To już 3 rasa, którą chce "przygarnąć" Twoja koleżanka. :/ Wszystkie o dziwo "na topie".:razz:

napisalam ze gdyby moj pies tolerowal male psy to pies bylby juz u mnie w domu (nie u kolezanki).

kolezanka już zaopiekowala sie yorkiem

Posted

Uprzedziłaś mnie gameta, po to wlazłam, bo kurde u nas gdzieś na obrzeżach jest podobno jakaś pseudohodowla i cholera jasna szkoda, by pis do niej trafił.

PS: Nigdy więcej do Was nie wlezę, weszłam na pierwszą stronę, a ja zakochana w buldogach angielskich jestem!

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki waszej pomocy finansowej. Pershing 8 miesieczny buldog angielski, jest juz po operacji oczu

Tu fotki z gabinatu dr Garncarza, który przeprowadził operację.
Dostaliśmy 50% znizkę, dla pieska, który szuka domu
Więc dziekujemy wspaniałemu doktorowi i pani anestezjolog, ktora jak anioł roztoczyła opiekę nad pieskiem.
I tym wszystkim, którzy przesłali pieniążki na jego operację
Teraz piesek jest zdrowy.
Jest super rasowym buldogiem angielskim, Ma 8 miesięcy, Bardzo łagodny w stosunku do zwierząt i ludzi.
Jedno czego nie lubi to kropelek do oczu.
Załatwia się na dworze, Je absolutnie wszystko.
Szukamy domku wspaniałego, bez schodów, najlepiej z ogródkiem.
Pershing ma zwyrodnienie kręgosłupa, Chodzi bez problemów, ale dmuchamy na zimne
W razie zainteresownia, podam tel na PW

Posted

Zapraszamy serdecznie na X Zlot Buldożków, któy odbędzie się w tę niedzielę 10 maja, na Fortach Bema w Warszawie.

Adopcje Buldożków będą obecne, przy naszym stanowisku otrzymacie bezpłatne porady weterynaryjne, uzyskacie informacje o buldożkach do adopcji, kupicie piękne znaczki i naklejki. Wszyscy, którzy kiedykolwiek adoptowali od nas buldożka, otrzymają od nas prezenty :-), oczywiście na adopcyjne buldożki, mopsy, buldogi i inne "nasze" psy również czekają upominki :-)

Do zobaczenia na Zlocie :-)

X Ogólnopolski Zlot Buldogów Francuskich - 10 maja 2009 roku w Warszawie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...