Chefrenek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ysmay napisał(a):ten czarny jest super. mąz na takiego choruje. Gdyby nie to, że mamy beagle'a który nie zabardzo toleruje małe psy to byśmy go przygarneli. Można prosić więcej info o tej czarnej suni tj wiek, czy ma jakieś chroby zapytam się kolezanki czy by nie przygarneła To już 3 rasa, którą chce "przygarnąć" Twoja koleżanka. :/ Wszystkie o dziwo "na topie".:razz:
netti1 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ten czarny mały też niebawem będzie duży,i nie będzie już taki super. prosimy o dom dla buldogów angielskich,one są spragnione miłości i człowieka. czy tylko szczeniaki mogą liczyć na szanse na miłość???!!!!
ewka8 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ten czany na nasza ukochana nowa sunia, absolutnie nie do adopcji
Sylwia K Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 to małe czarne jak prosiaczek wygląda:loveu: Słodko razem wyglądają te buldożki:p
netti1 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Coca sunia spokojna i lubiąca DZIECI czeka na dom! halo!czy nikt już nie chce psa,który ma idealny stosunek do dzieci?
ewelina23 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Z radością informuję, że buldożek francuski Tobi jest już w nowym domku!! :-)
Chefrenek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ewka8 napisał(a):Zostały buldogi angielskie i mopsik mopsiki ;)
Chefrenek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 asiol napisał(a):Mopsiki?? A jaki jeszcze mopsik czeka na domek?? Czeka Chicco, Betti i Zwierzak
aisaK Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Odezwała sie do mnie Simona, szefowa fundacji Dobermann-Nothilfe (Niemcy), że ktos z jej znajomych szuka mopsika do adopcji. Jesli jestescie zainteresowane , prosze o kontakt : [email protected]
Inez de Villaro Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Czy to ta sama fundacja, która zabrała doga argentyńskiego z dogo???
ewka8 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Coca już w swoim domku, Pershing u mnie, Została Mania, Kto to zwierzak
Maupa4 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='aisaK']Odezwała sie do mnie Simona, szefowa fundacji Dobermann-Nothilfe (Niemcy), że ktos z jej znajomych szuka mopsika do adopcji. Jesli jestescie zainteresowane , prosze o kontakt : [email protected] [quote name='Inez de Villaro']Czy to ta sama fundacja, która zabrała doga argentyńskiego z dogo??? Tak Inez - ta sama ...
lavinia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 dzięki AisaK, myślę, że dla naszych mopsiaków mamy już potencjalne nowe domy tu u nas - w tym tygodniu będą wizyty adopcyjne :-) Ewka - Zwierzak to ten pręgusek z allegro
ysmay Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Chefrenek napisał(a):To już 3 rasa, którą chce "przygarnąć" Twoja koleżanka. :/ Wszystkie o dziwo "na topie".:razz: napisalam ze gdyby moj pies tolerowal male psy to pies bylby juz u mnie w domu (nie u kolezanki). kolezanka już zaopiekowala sie yorkiem
gameta Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Buldożek z Gdyni do oddania... http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oddam-w-dobre-rece-buldozka-francuskiego-z-cala-wyprawka-ogl1605350.html
natalia_aa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Uprzedziłaś mnie gameta, po to wlazłam, bo kurde u nas gdzieś na obrzeżach jest podobno jakaś pseudohodowla i cholera jasna szkoda, by pis do niej trafił. PS: Nigdy więcej do Was nie wlezę, weszłam na pierwszą stronę, a ja zakochana w buldogach angielskich jestem!
ewka8 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzięki waszej pomocy finansowej. Pershing 8 miesieczny buldog angielski, jest juz po operacji oczu Tu fotki z gabinatu dr Garncarza, który przeprowadził operację. Dostaliśmy 50% znizkę, dla pieska, który szuka domu Więc dziekujemy wspaniałemu doktorowi i pani anestezjolog, ktora jak anioł roztoczyła opiekę nad pieskiem. I tym wszystkim, którzy przesłali pieniążki na jego operację Teraz piesek jest zdrowy. Jest super rasowym buldogiem angielskim, Ma 8 miesięcy, Bardzo łagodny w stosunku do zwierząt i ludzi. Jedno czego nie lubi to kropelek do oczu. Załatwia się na dworze, Je absolutnie wszystko. Szukamy domku wspaniałego, bez schodów, najlepiej z ogródkiem. Pershing ma zwyrodnienie kręgosłupa, Chodzi bez problemów, ale dmuchamy na zimne W razie zainteresownia, podam tel na PW
lavinia Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Zapraszamy serdecznie na X Zlot Buldożków, któy odbędzie się w tę niedzielę 10 maja, na Fortach Bema w Warszawie. Adopcje Buldożków będą obecne, przy naszym stanowisku otrzymacie bezpłatne porady weterynaryjne, uzyskacie informacje o buldożkach do adopcji, kupicie piękne znaczki i naklejki. Wszyscy, którzy kiedykolwiek adoptowali od nas buldożka, otrzymają od nas prezenty :-), oczywiście na adopcyjne buldożki, mopsy, buldogi i inne "nasze" psy również czekają upominki :-) Do zobaczenia na Zlocie :-) X Ogólnopolski Zlot Buldogów Francuskich - 10 maja 2009 roku w Warszawie
Recommended Posts