oktawia6 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Piękny, młodu Bokserek-przywiązany krwoim łańcuchem w lesie, skazano go tym sposobem na pewną śmierc-jednak ktoś go przypadkiem zauważył i podprowadził do schroniska, gdzie czeka na kochających właścicieli. Quote
malagos Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Biedny pies... Musi znależć dom przed zimą, nie ma innej opcji :shake: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 tak i do tego ma cudowny charakter-na boksery w potrzebie go wstawiłam-nie chcę by trafił do krycia-wykastrowany przed adopcją powinien zostac zdecydowanie Quote
oktawia6 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 zaczęłam wgrywac filimik z Bokserkiem na youutubie-to trochę potrwa-jak się skończy od razu tutaj wstawię. jeszcze rzut ogólny na schronisko: to ubogie schronisko-przydałąby się tam pomoc, miski, garnki, słoma-dużo słomy zaraz idzie zima, środki opchlające i odrabaczające, obroże. jak również ocieplane budy dla psów. oraz osoba która pojedzie zrobi zdjęcia tym psom-zajmie się ogłaszaniem ich w necie, nie widziałam jeszcze tutaj na dogo wątków psów ze schroniska w Głownie:shake:zero nic. zróbmy coś dla nich Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 oto ten krótki filmik z biedulem Bokserem: Bokser czeka na dom w schronisku Quote
yoszko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bosze,biedne psiaki. Kolejne schronisko ktore ewidentnie potrzebuje pomocy :placz: Warunki makabryczne:( A boksiu fantastyczny faflok,i jeszcze z cudownym dłuuuugim ogonkiem:) Mam nadzieje że szybko znajdzie domek,dobry domek. Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Z Głowna nie było ogłaszanych psów. A jest ktoś stamtad na dogo? A Oktawia jak tam trafiłas? Quote
yoszko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Podbije na górę chłopaka.Napewno ciotki bokserze go wypatrzą i cos zaradza;) Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Malagos z Głowna wziełam Pikusia-Shih-Tsu : Pikuś Shih-Tsu-ofiara ludzkiego okrucieństwa-potrzebne wsparcie finans. na leczeni - Strona 2 - Dogomania Forum. chciałabym by dziewczyny od Bokserów się nim zaopiekowały:-( Quote
yoszko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przepraszam moze za glupie pytanie,ale gdzie jest Głowno?Okolice jakiego miasta? Fafulek to taki slodziak:placz: Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Patrze mu w oczka i rycze:-(:placz: Zaraz dam znać cioteczce żeby go dała na stronke BwP Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Boksery to takie sierotki są, widać, że sobie średnio radzi z sytuacją:shake: Zrobić mu alegratke? Quote
nika28 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 yoszko napisał(a):Przepraszam moze za glupie pytanie,ale gdzie jest Głowno?Okolice jakiego miasta? Głowno jest w woj. łódzkim, w okolicach Łodzi... Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 boję się bo on jest naprawdę piękny-wchodzicie do schroniska-nic nie widac tylko jego-kawał byka-buzia Pekińczyka nic tylko brac do rozmnażania/krycia!:angryy:dlatego byłoby dobrze gdyby dziewczyny od Boksiów szybko się nim zajęły. w razie co adres podam oraz telefon. P.S. jak będziecie jechac to może uda się Wam siana nieco załatwic?:-( Quote
yoszko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nika28 napisał(a):Głowno jest w woj. łódzkim, w okolicach Łodzi... Dziekuję:) Mały na pierwszą. Quote
Ziutka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy to jest to Głowno niedaleko Sochaczewa :roll: ? (wiem, że tam gdzieś jest Głowno ale nigdy nie słyszałam, że mają schronisko) chyba, że to dwa inne miejsca :cool1: Quote
nika28 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 To jest strona internetowa schroniska : www.przytulisko.glowno.pl Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Ziutka to jest około 50 km jeszcze za Sochaczewem-jeszcze dalej- Bokser piękny-telefon mam do kierowniczki i do niej na domowy również. tylko uratujcie go proszę:placz: Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mam nadzieję, że długo nie będzie czekał.:cool1: Quote
Paola06 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Napewno ciotki bokserze sie tu zjawią-faful z niego przesympatyczny.:) Quote
Recommended Posts