Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny, młodu Bokserek-przywiązany krwoim łańcuchem w lesie, skazano go tym sposobem na pewną śmierc-jednak ktoś go przypadkiem zauważył i podprowadził do schroniska, gdzie czeka na kochających właścicieli.

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczęłam wgrywac filimik z Bokserkiem na youutubie-to trochę potrwa-jak się skończy od razu tutaj wstawię.

jeszcze rzut ogólny na schronisko:

to ubogie schronisko-przydałąby się tam pomoc, miski, garnki, słoma-dużo słomy zaraz idzie zima, środki opchlające i odrabaczające, obroże.

jak również ocieplane budy dla psów.

oraz osoba która pojedzie zrobi zdjęcia tym psom-zajmie się ogłaszaniem ich w necie, nie widziałam jeszcze tutaj na dogo wątków psów ze schroniska w Głownie:shake:zero nic.
zróbmy coś dla nich

Posted

Bosze,biedne psiaki.
Kolejne schronisko ktore ewidentnie potrzebuje pomocy :placz:
Warunki makabryczne:(
A boksiu fantastyczny faflok,i jeszcze z cudownym dłuuuugim ogonkiem:)
Mam nadzieje że szybko znajdzie domek,dobry domek.

Posted

boję się bo on jest naprawdę piękny-wchodzicie do schroniska-nic nie widac tylko jego-kawał byka-buzia Pekińczyka nic tylko brac do rozmnażania/krycia!:angryy:dlatego byłoby dobrze gdyby dziewczyny od Boksiów szybko się nim zajęły.

w razie co adres podam oraz telefon.

P.S. jak będziecie jechac to może uda się Wam siana nieco załatwic?:-(

Posted

Czy to jest to Głowno niedaleko Sochaczewa :roll: ? (wiem, że tam gdzieś jest Głowno ale nigdy nie słyszałam, że mają schronisko) chyba, że to dwa inne miejsca :cool1: