AgaiTheta Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ojjjj mały to on nie jest :D Zara Zara coś naklikam ;) Quote
NadziejaA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Co za cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAwaler pierwsza klasa :cool3: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Mariee-to doskonale! jak będziesz po wizycie daj znak! Aga jak podróż minęła-padasz na pewno-1000 km zrobiłaś-a Boksiu piękny prawda?:loveu: wizęłaś łańcuch na pamiątkę? w takim razie modyfikuję tytuł wątku-że na DT u Agi-Thety:lol: P.S. a kastracja? Quote
AgaiTheta Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Boksiu jest na SGGW, pod okiem naszych wspaniałych Aniołków Boksiowych. Podróż... Nie da się opisać, ponieważ z Elbląga wiozłam też boksia i od Głowna jechały dwa terminatory i ja :multi: Dzieci miały baldachim, bo zanim opanowałam sytuacje, myślałam, że będę śniadaniem... Dwa chłopy w jednym aucie i każdy ma coś do powiedzenia. aaa i każdy che całować i być tym naj naj naj... Vuko z przodu: Fart jechał z tyłu. Quote
AgaiTheta Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Co mogę powiedzieć o azylu... miłość, pasja i bieda... ale psy są bezpieczne, tylko brakuje środków, brakuje wszystkiego tam... ...ale się nie cietrzewią, a proszą o pomoc i są otwarci i kochają psy i cenią ooogromnie każdą szansę dla swoich podopiecznych. żegnali się długo... taniec wygibaniec... a ciocia Szafirkowa witała :) Quote
NadziejaA Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Widać jakie to pogodne psisko! On jest naprawdę piękny!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ida47 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 boksia to takie slodziaki ,ten bokserek jest sliczny , ja mam identycznego ,, ma 8 latek , i kocham go nad zycie , to takie dziecko w zachowaniu , mimo swojego wieku , , cudownie z epieskowi sie udalo:p Quote
Paola06 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dziewczyny jesteście WSPANIAłE!!!!!!!!!! Aga-wielki szacunek dla ciebie:modla: Fart juz bezpieczny i pewnie swój wymarzony domek znajdzie szybko:calus: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AgaiTheta napisał(a): Co mogę powiedzieć o azylu... miłość, pasja i bieda... ale psy są bezpieczne, tylko brakuje środków, brakuje wszystkiego tam... ...ale się nie cietrzewią, a proszą o pomoc i są otwarci i kochają psy i cenią ooogromnie każdą szansę dla swoich podopiecznych. to samo ja napisałam własnie-warto takim osobom pomagac co ze sprawdzeniem domu dla Boksia przez Mariie-kiedy będzie wizyta? kastracja? 1000 km Aga pokonałaś i nie narzekasz-to jest pasja! Quote
mariee Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Po 19:00 bede u Panstwa na wizycie, wroce zdam relacje:p Quote
mariee Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Panie na razie wstrzymuja sie z adopcja boksia. Powod: 1/Male mieszkanie 26 m 2 2/Pani pracuje od rana do wieczora, corka sie uczy. 3/ 8 letni kundelek ( obawy o relacje psow) i swinki morskie Quote
oktawia6 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 mariee napisał(a): Panie na razie wstrzymuja sie z adopcja boksia. Powod: 1/Male mieszkanie 26 m 2 2/Pani pracuje od rana do wieczora, corka sie uczy. 3/ 8 letni kundelek ( obawy o relacje psow) i swinki morskie no nieee przecież to porażka totalna..... Dziękuję Ci Mariee za sprawdzenie! Aga-czy zamówic allegro dla Boksia podając Twoje namiary?:lol: czy już termin kastracji zaplanowany? Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Oktawia dziękuję bardzo, ale u nas sztab ogłoszeniowy się nim zajmie ;) Tu jest wątek Farta na naszym forum i bieżące informacje prosto z placu boju ;) http://www.fundacjabokserywpotrzebie**********/w-klinikach,10/sggw-fart-uwiazany-w-lesie-na-krowim-lancuchu,621.html Quote
Paola06 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 AgaiTheta napisał(a):Oktawia dziękuję bardzo, ale u nas sztab ogłoszeniowy się nim zajmie ;) Tu jest wątek Farta na naszym forum i bieżące informacje prosto z placu boju ;) http://www.fundacjabokserywpotrzebie**********/w-klinikach,10/sggw-fart-uwiazany-w-lesie-na-krowim-lancuchu,621.html Dzien doberek wszystkim:) Mam nadzieje że chłopaczysko grzeczne i zmykam czytać jego wątek bokserzy. BOKSIO SZUKA DOMKUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Juz wróciłam:) Nie chce mi sie jego wątek otworzyć.Muszę coś pokombinować. Quote
Ziutka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Paola06 napisał(a): Nie chce mi sie jego wątek otworzyć.Muszę coś pokombinować. Mi też się nie otwiera :shake: Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dogo skraca automatycznie nasze linki a potem wychodzą krzaki. to po ścieżce poprowadzę ;) Boksery w potrzebie - Fundacja potem <Forum> potem <Poczekalnia> potem <W klinikach> i tam jest Fart :) Quote
Paola06 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Byłam:) Czytałam:) Całuśny,przytulasty-no poprostu wulkan milości i energii:) :):) Quote
oktawia6 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 taki pies to skarb-ładnie dogaduje się z psami, bardzo przytulaśny, młody i piękny, będzie po kastracji, podpalana maska-same zalety!:loveu: Quote
AgaiTheta Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 noooo i mega gigant! nasz faflo wspaniay!!!!!!!!!!!!! Quote
Rybka_39 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Mam pytanie jaki on do dzieci jest? Bo kolejna osoba chętna sie znalazła... Quote
Rybka_39 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Aha dziękuję mariee za sprawdzenie, domek wydawał się być fajny..no coż. Aga i Theta super, że boksio u Ciebie juz bezpieczny:loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 jak się czuje Boksiu-może nadałaś mu imię AgaiTheta?:razz::loveu: ma wyznaczony termin kastracji?:lol: Quote
Recommended Posts