Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rose napisał(a):
A co ten Komarek bogiem jest, że go tak uwielbiasz:eviltong:

Darvin proponuję mój domek - domek ludzi na poziomie:D:D:evil_lol::evil_lol:

taaa ja muszę mieć na "wysokim" poziomie ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha , że nada :evil_lol: jaka licytacja :evil_lol: ja tam o nikogo się nie kłócę ,bo wyjdzie, że to jakis psychopata będziecie jeszcze uciekały do nas żeby Czarek Was obronił :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Darvin napisał(a):

to ja to ja! :lol::lol::lol:

Rinuś, Ty się nie bój ja i Rose z każdym sobie damy radę :cool3: Nie potrzebujemy pomocy Czarka... Tylko wiesz co by to się tak nie skończyło, że Ty przed Czarkiem będziesz uciekała :diabloti: no, że Brutus to wiadomo :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Haha , że nada :evil_lol: jaka licytacja :evil_lol: ja tam o nikogo się nie kłócę ,bo wyjdzie, że to jakis psychopata będziecie jeszcze uciekały do nas żeby Czarek Was obronił :diabloti::diabloti::diabloti:

Do Was? dlaczego od razu do Was?:eviltong: Ewentualnie do samego Olka, a poza tym nie potrzebuje obrońców:eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):

mój domek z takimi ludźmi jak Kara, Estera, Asia i kto tam jeszcze:eviltong: oferuje "wysoki" poziom ooo tak bardzo "wysoki" nie dziewczyny:evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
To jutro mała integracja piesków do domku na zlot:evil_lol:
Weimarek
australijczyk
bouvier
:evil_lol:

I co się chwalisz:eviltong: kto sie umówił to się umówił, jeszcze mogę Cie nie zabrać:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Kara skąd ta pewność ,że z Anią w domku będziesz?Nikt nie chce Djuczka w domu więc masz problem:evil_lol:

Bo umiem czytać posty powyżej:evil_lol: a widzisz z Diuczkem da się wytrzymać w domku;)

Posted

KaRa_ napisał(a):
Bo umiem czytać posty powyżej:evil_lol: a widzisz z Diuczkem da się wytrzymać w domku;)

jeden warunek.. zamkniesz sie z nim w pokoju na caly pobyt:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
jeden warunek.. zamkniesz sie z nim w pokoju na caly pobyt:diabloti:

A jeszcze Delte się weźmie żeby nikt nieproszony do domu nie wszedł:evil_lol:

Posted

Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Czarek i szczekanie?:diabloti:Mój też jak dostanie piłke to sie zamyka ,ale kazałaś mu ją zabrać ,zeby djukowi nie zniszczył:evil_lol:

tak czy siak różowa piłeczka już zniszczona :-(:-( Era się do niej dobrała:-(

Posted

olekg89 napisał(a):
Darvin bo Duke szczeka 24h na dobe ,skacze po ludziach i szczeka i szczeka i szczeka i szczeka.:diabloti:Nie to co moje psy ,miła Kajusia i grzeczny Czareczek:cool3:A Czarek w dodatku jest baaaardzo łagodny:evil_lol:

A Czaruś w ogóle ryjka nie drze:evil_lol: ma jeszcze donośniejszy szczek niż mój:evil_lol:. Mój jak dostanie piłeczkę to się zamyka :evil_lol:

Posted

Chyba Bystra musi pojechać i zrobić porządek na tym zlocie:evil_lol:
czarek już przez nią płakał, to i djuczkowi pokaże, gdzie jego miejsce:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
Chyba Bystra musi pojechać i zrobić porządek na tym zlocie:evil_lol:
czarek już przez nią płakał, to i djuczkowi pokaże, gdzie jego miejsce:evil_lol:

Djuczek na zlocie tak czy siak cały czas płakał bo każdy samiec się na niego rzucał,a on biedak obronić się nie umie:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...