Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):ja zaraz po drugiej stronie torów mieszkam :D i chodzę na spacery tam na cmentarzu pole :eviltong: To pewnie kiedyś widziałam twojego psa gdy tam na wagarach byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rose napisał(a):do XIX lo, tam gdzie teraz Okamia:eviltong: No wiadomo bo to najlepsza szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):Ja zasłużyłam, a śniegu nie ma:( niestety odpwiedzialność zbiorowa :lol: Przecież śnieg nie będzie padał tylko nad Twoim domem :evil_lol:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 przecież Swarzędz nie jest koło Poznania :evil_lol: ;)
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 to nie moje... to Wasze :eviltong: tak poważnie to nie mam pojęcia... :/
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 sprawdz przy wysyłaniu postu którą masz godzinę na kompie.... bo u mnie według mojego zegara dokładnie wrzuca.... zapewne masz źle ustawioną :eviltong:
Sweet Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Co do śniegu to ja mieszkam pod Poznaniem i mam troszke śniegu nie dużo ale zawsze coś:evil_lol::p
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):przecież Swarzędz nie jest koło Poznania :evil_lol: ;) Sweet może nie wie gdzie mieszka? :lol: Darwin co te Twoje posty tak skaczą :shake:
Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):no no wagary są bee :P A tam od czasu do czasu gdy piękna pogoda można iść na pole zamiast do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Okamia napisał(a):A tam od czasu do czasu gdy piękna pogoda można iść na pole zamiast do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: abstrahując od tych wagarów to na tym polu właśnie sobie tydzień temu fantazja (suka sąsiadów) rozjebała poduszkę na jakieś zbitej butelce :angryy: możesz tam przekazać w szkole że jeszcze raz zobaczę tam jakiegoś bruda pijącego piwo to mu je rozbije na łbie i każę posprzątać resztki szkła które się rozprysnęły :evil::bad-word:
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):sprawdz przy wysyłaniu postu którą masz godzinę na kompie.... bo u mnie według mojego zegara dokładnie wrzuca.... zapewne masz źle ustawioną :eviltong: moja jest ustawiona idealnie :lol: z Twoją jest coś nie tak :diabloti: To podobno brak synchronizacji czasów na serwach dogo, ale z tą godziną też tak mam, że mój post jest wysłany o tej godzinie co mam na kompie :eviltong: Darwin coś Ty taki agresywny :diabloti: Mi tylko wolno :evil_lol:
olekg89 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ej dogodupeczki halt wy należycie do mojego haremu i macie tylko na MÓJ widok się ślinić.A tu przychodzi jakiś Darwin i wszystkie macie mokro :-(I już mnie nie kochacie:evil_lol: Foch z przytupem:angryy:
Sweet Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):przecież Swarzędz nie jest koło Poznania :evil_lol: ;) jak nie jest? :eviltong: mieszkam tu od urodzenia i wiem ze jest:evil_lol::diabloti:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 wiesz, ja wszystko rozumiem... też pije piwo...i inne napoje, ale żeby w szczerym polu rozbijać butelkę to trzeba być debilem... tym bardziej że tam tylko psy biegają... zero wyobraźni lub maksimum głupoty...
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):jak nie jest? :eviltong: mieszkam tu od urodzenia i wiem ze jest:evil_lol::diabloti: oszukali Cię... ja słyszałem że Swarzędz jest koło Antoninka :p
Sweet Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):oszukali Cię... ja słyszałem że Swarzędz jest koło Antoninka :p koło obydwu tych miejscowości:evil_lol::evil_lol: nawet poznańskie autobusy do nas jeżdża to chyba jednak musze mieszkac koło poznania po za tym mam blisko:eviltong:
dog193 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 To zamiast dzielic sie opłatkiem i wcinac kapuste z grochem, Wy tu gadacie i gadacie:evil_lol:
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):wiesz, ja wszystko rozumiem... też pije piwo...i inne napoje, ale żeby w szczerym polu rozbijać butelkę to trzeba być debilem... tym bardziej że tam tylko psy biegają... zero wyobraźni lub maksimum głupoty... ja jak pije piwo to z puszki :diabloti: Na Jarocinie przyznam sie szczerze, że w ciągu 3 dni 6 butelek po winie wylądowało w rowie, ale nie rozbitych :eviltong: naprawde nie było gdzie wyrzucić :oops: Sweet sprawdź na mapie :lol:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 owszem, w Jarocinie poza rynkiem i Wrocławską to nie ma chyba kosza na śmieci... wiem bo mam tam babcie ;)
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 olekg89 napisał(a):Ej dogodupeczki halt wy należycie do mojego haremu i macie tylko na MÓJ widok się ślinić.A tu przychodzi jakiś Darwin i wszystkie macie mokro :-(I już mnie nie kochacie:evil_lol: Foch z przytupem:angryy: Oluś, no musisz podzielić się z kolegą :cool3: Ty masz już za mało czasu dla każdej z osobna :eviltong: Ja wcale nie mam mokro :diabloti::evil_lol: Możemy kochać Ciebie i Darwina też :loveu::evil_lol:
Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):abstrahując od tych wagarów to na tym polu właśnie sobie tydzień temu fantazja (suka sąsiadów) rozjebała poduszkę na jakieś zbitej butelce :angryy: możesz tam przekazać w szkole że jeszcze raz zobaczę tam jakiegoś bruda pijącego piwo to mu je rozbije na łbie i każę posprzątać resztki szkła które się rozprysnęły :evil::bad-word: To na pewno nikt z moich ;) My tam baaaaaaardzo dawno nie byliśmy... Po za tym używamy puszkowych produktów... Mam nadzieje że suni nic nie jest :roll: Ja mam awersje do butelek, właśnie przez to i uważam gdzie zostawiam bo kumpla psiuk przez butelke rozwalił sobie też lape i to porządnie :shake:
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):owszem, w Jarocinie poza rynkiem i Wrocławską to nie ma chyba kosza na śmieci... wiem bo mam tam babcie ;) zazdroszczę babci w Jarocinie :cool3: Też by mi się taka przydała, lepsze warunki do mycia bym miała :evil_lol: Ogólnie Jarocin bardzo ładne miasteczko, rynek i park superowy :loveu:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 moje drogie owieczki spadam na pastereczkę :evil_lol: miłego wieczoru Wam życzę :p
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):ten dziadek co takie dziwne dzwięki z siebie wydaje ? <lol> Tak dokładnie o tego mi chodziło:evil_lol: nie mogę cytować naraz kilku postów;/ Oluś musimy się trochę ponapalać na kogoś innego:eviltong: Ciągle gadasz tylko o Asi i Rinuś.. masz je więc po co Ci my:evil_lol: a poza tym kolega z Poznania to bliżej mam:diabloti:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Okamia napisał(a):Miłej pasterki;) Pozdrów Konrada:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Konrad mój ulubiony ksiądz:loveu: i jeszcze Twardy super!! jak będę brała kiedyś ślub to go odnajdę, żeby mi go udzielił:evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts