Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darvin napisał(a):
ja zaraz po drugiej stronie torów mieszkam :D i chodzę na spacery tam na cmentarzu pole :eviltong:

To pewnie kiedyś widziałam twojego psa gdy tam na wagarach byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rose napisał(a):
do XIX lo, tam gdzie teraz Okamia:eviltong:

No wiadomo bo to najlepsza szkoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Ja zasłużyłam, a śniegu nie ma:(

niestety odpwiedzialność zbiorowa :lol: Przecież śnieg nie będzie padał tylko nad Twoim domem :evil_lol:

Posted

sprawdz przy wysyłaniu postu którą masz godzinę na kompie.... bo u mnie według mojego zegara dokładnie wrzuca.... zapewne masz źle ustawioną :eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
przecież Swarzędz nie jest koło Poznania :evil_lol: ;)

Sweet może nie wie gdzie mieszka? :lol:

Darwin co te Twoje posty tak skaczą :shake:

Posted

Darvin napisał(a):
no no wagary są bee :P

A tam od czasu do czasu gdy piękna pogoda można iść na pole zamiast do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
A tam od czasu do czasu gdy piękna pogoda można iść na pole zamiast do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

abstrahując od tych wagarów to na tym polu właśnie sobie tydzień temu fantazja (suka sąsiadów) rozjebała poduszkę na jakieś zbitej butelce :angryy: możesz tam przekazać w szkole że jeszcze raz zobaczę tam jakiegoś bruda pijącego piwo to mu je rozbije na łbie i każę posprzątać resztki szkła które się rozprysnęły :evil::bad-word:

Posted

Darvin napisał(a):
sprawdz przy wysyłaniu postu którą masz godzinę na kompie.... bo u mnie według mojego zegara dokładnie wrzuca.... zapewne masz źle ustawioną :eviltong:

moja jest ustawiona idealnie :lol: z Twoją jest coś nie tak :diabloti:
To podobno brak synchronizacji czasów na serwach dogo, ale z tą godziną też tak mam, że mój post jest wysłany o tej godzinie co mam na kompie :eviltong:

Darwin coś Ty taki agresywny :diabloti: Mi tylko wolno :evil_lol:

Posted

Ej dogodupeczki halt wy należycie do mojego haremu i macie tylko na MÓJ widok się ślinić.A tu przychodzi jakiś Darwin i wszystkie macie mokro :-(I już mnie nie kochacie:evil_lol: Foch z przytupem:angryy:

Posted

Darvin napisał(a):
przecież Swarzędz nie jest koło Poznania :evil_lol: ;)

jak nie jest? :eviltong: mieszkam tu od urodzenia i wiem ze jest:evil_lol::diabloti:

Posted

wiesz, ja wszystko rozumiem... też pije piwo...i inne napoje, ale żeby w szczerym polu rozbijać butelkę to trzeba być debilem... tym bardziej że tam tylko psy biegają... zero wyobraźni lub maksimum głupoty...

Posted

Sweetaśna napisał(a):
jak nie jest? :eviltong: mieszkam tu od urodzenia i wiem ze jest:evil_lol::diabloti:

oszukali Cię... ja słyszałem że Swarzędz jest koło Antoninka :p

Posted

Darvin napisał(a):
oszukali Cię... ja słyszałem że Swarzędz jest koło Antoninka :p

koło obydwu tych miejscowości:evil_lol::evil_lol: nawet poznańskie autobusy do nas jeżdża to chyba jednak musze mieszkac koło poznania po za tym mam blisko:eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
wiesz, ja wszystko rozumiem... też pije piwo...i inne napoje, ale żeby w szczerym polu rozbijać butelkę to trzeba być debilem... tym bardziej że tam tylko psy biegają... zero wyobraźni lub maksimum głupoty...

ja jak pije piwo to z puszki :diabloti:
Na Jarocinie przyznam sie szczerze, że w ciągu 3 dni 6 butelek po winie wylądowało w rowie, ale nie rozbitych :eviltong: naprawde nie było gdzie wyrzucić :oops:

Sweet sprawdź na mapie :lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Ej dogodupeczki halt wy należycie do mojego haremu i macie tylko na MÓJ widok się ślinić.A tu przychodzi jakiś Darwin i wszystkie macie mokro :-(I już mnie nie kochacie:evil_lol: Foch z przytupem:angryy:

Oluś, no musisz podzielić się z kolegą :cool3: Ty masz już za mało czasu dla każdej z osobna :eviltong:
Ja wcale nie mam mokro :diabloti::evil_lol:
Możemy kochać Ciebie i Darwina też :loveu::evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
abstrahując od tych wagarów to na tym polu właśnie sobie tydzień temu fantazja (suka sąsiadów) rozjebała poduszkę na jakieś zbitej butelce :angryy: możesz tam przekazać w szkole że jeszcze raz zobaczę tam jakiegoś bruda pijącego piwo to mu je rozbije na łbie i każę posprzątać resztki szkła które się rozprysnęły :evil::bad-word:

To na pewno nikt z moich ;) My tam baaaaaaardzo dawno nie byliśmy... Po za tym używamy puszkowych produktów... Mam nadzieje że suni nic nie jest :roll:
Ja mam awersje do butelek, właśnie przez to i uważam gdzie zostawiam bo kumpla psiuk przez butelke rozwalił sobie też lape i to porządnie :shake:

Posted

Darvin napisał(a):
owszem, w Jarocinie poza rynkiem i Wrocławską to nie ma chyba kosza na śmieci... wiem bo mam tam babcie ;)

zazdroszczę babci w Jarocinie :cool3: Też by mi się taka przydała, lepsze warunki do mycia bym miała :evil_lol:
Ogólnie Jarocin bardzo ładne miasteczko, rynek i park superowy :loveu:

Posted

Darvin napisał(a):
ten dziadek co takie dziwne dzwięki z siebie wydaje ? <lol>

Tak dokładnie o tego mi chodziło:evil_lol:

nie mogę cytować naraz kilku postów;/ Oluś musimy się trochę ponapalać na kogoś innego:eviltong: Ciągle gadasz tylko o Asi i Rinuś.. masz je więc po co Ci my:evil_lol: a poza tym kolega z Poznania to bliżej mam:diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):
Miłej pasterki;) Pozdrów Konrada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Konrad mój ulubiony ksiądz:loveu: i jeszcze Twardy super!! jak będę brała kiedyś ślub to go odnajdę, żeby mi go udzielił:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...