Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rose napisał(a):
Wiem, wiem miałam do czynienia kiedyś z takim jednym łyżwem:eviltong:
muszę odwiedzić kiedyś tamte okolice, w Świerczewie mieszkają moi koledzy z LO:eviltong:

Ty mendo już od września się na ten dębiec wybierasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiecałaś mnie w szkole odwiedzić i dupa:eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Anka ale Ty nie masz odpowiedniego psa, z którym mogłabyś iść na spacer. :eviltong:

jak to nie a Djuczek:diabloti: toż to jak mój:evil_lol: z Demonem się na pewno dogadają:eviltong: to będą wtedy 2 demony:diabloti:
Okamia spokojnie do szkoły kiedyś dojdę:evil_lol: mam nadzieję, że zdążę:eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
a jakiego masz że tak zapytam ? ;>

ja mam mieszańce, ale moje psy za chiny do samochodu ani autobusu nie wejdą:eviltong:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Sojalizacja, Aniu, socjalizacja. :eviltong:

Socjalizują się nawzajem:eviltong:
nie wzięłabym do miasta mojej 13letniej A.C. bo by mi staruszka po drodze zawału dostała:eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p

To normalne na tym wątku :evil_lol:

Aniu Trzymam Cię za... słowo:diabloti:

Posted

rose napisał(a):
no trochę:eviltong: trzeba by było się gdzieś przenieść:eviltong:

ja mieszkam na obrzeżach, nie wiem czy coś Ci będzie mówić Skórzewo? a jak nie Skórzewo to lotnisko Ławica:eviltong:

Takie zadupie koło Pozania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p

no trochę:eviltong: trzeba by było się gdzieś przenieść:eviltong:

ja mieszkam na obrzeżach, nie wiem czy coś Ci będzie mówić Skórzewo? a jak nie Skórzewo to lotnisko Ławica:eviltong:

Posted

rose napisał(a):
Oj tam od razu daleko:eviltong: ja ze Skórzewa na Dębiec do szkoły jeździłam i nie narzekałam:eviltong:
Okamia to nie zadupie:mad: choć wprawdzie trochę pól nam jeszcze zostało więc jest gdzie psy wybiegać:p

czyli gdzie do szkoły chodziłaś??

Posted

Darvin napisał(a):
mówi mi mówi :D ale to daaaaleko :P choć bywałem tam już z psem ;)

Oj tam od razu daleko:eviltong: ja ze Skórzewa na Dębiec do szkoły jeździłam i nie narzekałam:eviltong:
Okamia to nie zadupie:mad: choć wprawdzie trochę pól nam jeszcze zostało więc jest gdzie psy wybiegać:p

Posted

Darvin napisał(a):
ja zaraz po drugiej stronie torów mieszkam :D i chodzę na spacery tam na cmentarzu pole :eviltong:

no proszę jak blisko;) jak będę się wybierała odwodzić moja starą szkołę to dam znać:eviltong: mam nadzieję, że nie spotkam po drodze znanego pewnie Tobie słynnego dębieckiego bekacza:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...