Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):Wiem, wiem miałam do czynienia kiedyś z takim jednym łyżwem:eviltong: muszę odwiedzić kiedyś tamte okolice, w Świerczewie mieszkają moi koledzy z LO:eviltong: Ty mendo już od września się na ten dębiec wybierasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiecałaś mnie w szkole odwiedzić i dupa:eviltong:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):zapraszam ;) ja jestem zawsze chętny na spacer z psami :evil_lol: To po nowym roku Cie nawiedzę:evil_lol:
Asia & Ginger Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):To po nowym roku Cie nawiedzę:evil_lol: Anka ale Ty nie masz odpowiedniego psa, z którym mogłabyś iść na spacer. :eviltong:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Anka ale Ty nie masz odpowiedniego psa, z którym mogłabyś iść na spacer. :eviltong: jak to nie a Djuczek:diabloti: toż to jak mój:evil_lol: z Demonem się na pewno dogadają:eviltong: to będą wtedy 2 demony:diabloti: Okamia spokojnie do szkoły kiedyś dojdę:evil_lol: mam nadzieję, że zdążę:eviltong:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):a jakiego masz że tak zapytam ? ;> ja mam mieszańce, ale moje psy za chiny do samochodu ani autobusu nie wejdą:eviltong:
Asia & Ginger Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):ja mam mieszańce, ale moje psy za chiny do samochodu ani autobusu nie wejdą:eviltong: Sojalizacja, Aniu, socjalizacja. :eviltong:
Asia & Ginger Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):to w jakiej części miasta mieszkasz ? Poza miastem. :evil_lol:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Sojalizacja, Aniu, socjalizacja. :eviltong: Socjalizują się nawzajem:eviltong: nie wzięłabym do miasta mojej 13letniej A.C. bo by mi staruszka po drodze zawału dostała:eviltong:
Asia & Ginger Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p Sądzimy. :evil_lol: W wątkach zlotowych zawsze jest OT. :evil_lol: Trzeba się jakoś poznać przed zlotem. :cool3:
Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p To normalne na tym wątku :evil_lol: Aniu Trzymam Cię za... słowo:diabloti:
Okamia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):no trochę:eviltong: trzeba by było się gdzieś przenieść:eviltong: ja mieszkam na obrzeżach, nie wiem czy coś Ci będzie mówić Skórzewo? a jak nie Skórzewo to lotnisko Ławica:eviltong: Takie zadupie koło Pozania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):poza tym nie sądzicie że się trochę OT zrobił :p no trochę:eviltong: trzeba by było się gdzieś przenieść:eviltong: ja mieszkam na obrzeżach, nie wiem czy coś Ci będzie mówić Skórzewo? a jak nie Skórzewo to lotnisko Ławica:eviltong:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 mówi mi mówi :D ale to daaaaleko :P choć bywałem tam już z psem ;)
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 rose napisał(a):Oj tam od razu daleko:eviltong: ja ze Skórzewa na Dębiec do szkoły jeździłam i nie narzekałam:eviltong: Okamia to nie zadupie:mad: choć wprawdzie trochę pól nam jeszcze zostało więc jest gdzie psy wybiegać:p czyli gdzie do szkoły chodziłaś??
Unbelievable Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Darvin']wszystkie małe pieski idą spać :p co z tego, że mały? ale wielki duchem :diabloti: apropo brzydkiej pogody :diabloti:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):mówi mi mówi :D ale to daaaaleko :P choć bywałem tam już z psem ;) Oj tam od razu daleko:eviltong: ja ze Skórzewa na Dębiec do szkoły jeździłam i nie narzekałam:eviltong: Okamia to nie zadupie:mad: choć wprawdzie trochę pól nam jeszcze zostało więc jest gdzie psy wybiegać:p
Asia & Ginger Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080556.jpg Śnieżek. :-o :multi: :loveu: A u nas szaro buro i ponuro... :shake: I pada... deszcz! :placz:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ja zaraz po drugiej stronie torów mieszkam :D i chodzę na spacery tam na cmentarzu pole :eviltong:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):czyli gdzie do szkoły chodziłaś?? do XIX lo, tam gdzie teraz Okamia:eviltong:
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Darvin napisał(a):ja zaraz po drugiej stronie torów mieszkam :D i chodzę na spacery tam na cmentarzu pole :eviltong: no proszę jak blisko;) jak będę się wybierała odwodzić moja starą szkołę to dam znać:eviltong: mam nadzieję, że nie spotkam po drodze znanego pewnie Tobie słynnego dębieckiego bekacza:evil_lol:
Darvin Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ten dziadek co takie dziwne dzwięki z siebie wydaje ? <lol>
Recommended Posts