Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darvin napisał(a):
jak tak czytam co ludzie piszą o tych wystawach, z tego wynika że 90% wystaw pod dachem jest do niczego, a na powietrzu to 50 % :D
Ja byłam na razie na jedenj wystawie na której wystawiałam. Była to majowa w Bydg. Yorki były na hali, nie było tak źle :eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lorien:)']Bede troche nie na obecny temat ale za to na temat watku zlotowego...:eviltong::evil_lol:

Co sadzicie o tym osrodku?
Oczywiscie nie zebyn celowo szukala osrodka przy bdg.. :eviltong:

[url=http://www.grabinscy.neostrada.pl/oferta.html#]

troszkę drogo..

Posted

Estera napisał(a):
Ja byłam na razie na jedenj wystawie na której wystawiałam. Była to majowa w Bydg. Yorki były na hali, nie było tak źle :eviltong:

a dla yorków są jakieś próby użytkowe w łapaniu myszy robione czy nie ??
(tak poza tematem ale mnie to meczy)

Posted

Darvin napisał(a):
a dla yorków są jakieś próby użytkowe w łapaniu myszy robione czy nie ??
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobry żart :eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
poważnie się nad tym zastanawiałem, przecież ta rasa była do tego wyhodowana na wyspach brytyjskich
Skoro piszesz poważnie, to i ja Ci poważnie odpiszę. Dla yorków nie ma żadnych prób, przynajmniej ja nic o nich nie wiem :shake: Z yorków zrobiono laleczki ringowe, zakładają palioty, włosy prostują, kiteczki plotą i nie daj Boże piesek się potarga :shake: Z yokriem po rignu się nie biega, z yorkiem się chodzi. Czasem żal mi patrzeć na to co ludzie z tymi psami wyprawiają. A wiem, że Szyszka najlepiej czuje się jak gania po karzaczorach czy bawi z innymi psami.

Posted

Estera napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobry żart :eviltong:

poważnie się nad tym zastanawiałem, przecież ta rasa była do tego wyhodowana na wyspach brytyjskich

Posted

Darvin napisał(a):
szkoda że z tych psów zrobiono pajace.... i że noszą je w torebkach niektóre kobiety.... i ubierają różowe kubraczki ;)

tak jak Estera:evil_lol::evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
szkoda że z tych psów zrobiono pajace.... i że noszą je w torebkach niektóre kobiety.... i ubierają różowe kubraczki ;)

a ja mojego nie nosze w torebce bo mi sie nie zmieści:evil_lol::evil_lol:

Posted

W torebce nie noszę, w różowe kubraczki nie ubieram :roll:
Mamy tylko różową smyczkę, i czerwone ubranko na zimę, ale to dlatego, że yorki mają włos nie futro i im zimno :evil_lol:

Posted

Darwin-taka mysz yorczka mogłaby zagryźć:evil_lol:Spróbuj nie pojechać na zlot:mad:Możesz być nawet ze mną w domku jak będziesz grzeczny:evil_lol:
Lorien fajny ten ośrodek :cool3::cool3:
Estera-zadnych powtóreczek:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Darwin-taka mysz yorczka mogłaby zagryźć:evil_lol:Spróbuj nie pojechać na zlot:mad:Możesz być nawet ze mną w domku jak będziesz grzeczny:evil_lol:
Lorien fajny ten ośrodek :cool3::cool3:
Estera-zadnych powtóreczek:diabloti:

pss:eviltong: Poznaniaki trzymają się razem, on będzie w domku ze mną:diabloti:

Posted

Na pewno nie:angryy::diabloti:On będzie w domku ze mną i Rinusiową i kimś jeszcze:cool3:.A ty będziesz w domku z Karolinką:evil_lol:i DJUCZKIEM:lol:

Posted

Rinuś Ty się tak nie napalaj, myślisz, że oni będą chcieli z Tobą w domku być? :eviltong: No oprócz Olka oczywiście :lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Na pewno nie:angryy::diabloti:On będzie w domku ze mną i Rinusiową i kimś jeszcze:cool3:.A ty będziesz w domku z Karolinką:evil_lol:i DJUCZKIEM:lol:
I Komarkiem który musi jechać :loveu::loveu::loveu: jessso sama z trzema facetami :loveu:
aaa i Asia jeszcze :eviltong:

Posted

Darvin napisał(a):
jak pojadę to może z kimś w domku będę :P

ojjj, taka odpowiedź nas nie satysfakcjonuje :lol:

wrrr.... post mi przeskoczył :angryy:

Posted

[quote name='Rinuś']I Komarka :diabloti: a Darwina się przekabaci :evil_lol:

taka pewna jesteś...? :lol: Ja na Twoim miejscu bym nie była :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']Rinuś Ty się tak nie napalaj, myślisz, że oni będą chcieli z Tobą w domku być? :eviltong: No oprócz Olka oczywiście :lol::diabloti::diabloti:
I Komarka :diabloti: a Darwina się przekabaci :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']I Komarka :diabloti: a Darwina się przekabaci :evil_lol:

A co ten Komarek bogiem jest, że go tak uwielbiasz:eviltong:

Darvin proponuję mój domek - domek ludzi na poziomie:D:D:evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
A co ten Komarek bogiem jest, że go tak uwielbiasz:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Uważaj Rinusiowa by wam kibla nie zapchał gówienkiem, bo później rączkami wyjmuje :evil_lol:

Posted

hmmm... ja mogę zaoferować... hmmm.. Jeszcze nie mam pomysłu.. A jakie masz życzenia? :cool3::loveu:
Mogę obiecać, że w tym roku nie będę rzygać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Darvin napisał(a):
teraz czekam na fanty :p kto zaoferuje lepsze ;)

hm.. ja mogę zaoferować śniadanie do łóżka i codzienne wybieganie psa:evil_lol: mogę z nim biegać,latać, skakać:diabloti: no i wiadomo super atmosfera w domku, %% i te sprawy jak dobrze pójdzie to na mój koszt:evil_lol::evil_lol: jeszcze jakies życzenia?:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...