Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój pies jak widzi śnieg to dostaje świra, i jeździ nosem po nim i robi wzorki :p a szarego to mam psa więc na dworze lepiej jak jest biało :D

Posted

Darvin napisał(a):
jak ustawiliście sobie że pod Waszymi avatarami widać gg ? bo w ustawieniach jakoś nie widzę tego komunikatora :/

Ustawienia-->edytuj profil-->AIM tam wpisz numer gadu;)

Posted

wczoraj siedziałem 12 godzin żeby dziś tam nie iść :D i się udało. tak się zastanawiam czy życzyć Wam wesołych świąt ? Pewnie i tak po wigilii... spacerze z psem... i tak wrócicie tu ;)

Posted

[quote name='Darvin']wczoraj siedziałem 12 godzin żeby dziś tam nie iść :D i się udało. tak się zastanawiam czy życzyć Wam wesołych świąt ? Pewnie i tak po wigilii... spacerze z psem... i tak wrócicie tu ;)
haha no jasne :evil_lol::evil_lol: toż to nałogowcy,oni nawet w sylwka tutaj siedzą :evil_lol:
ja wczoraj siedziałam 11 h a dzisiaj do 15 :cool1:

Posted

[quote name='Darvin']mi to nawet moja mama wysłała... oznacza to że to jest samo zło :P
Ja wychodzę z założenia , że albo wysyłam życzenia napisane przez siebie samą albo nie wysyłam żadnych życzeń a tym bardziej durnowatych wierszyków,skaczących mikołajów czy tańczących reniferów bo to i tak się nie spełni :p

Posted

[quote name='Rinuś'] jesso jak widzę tenm link na gadu to mnie aż skręca :angryy:

mi to nawet moja mama wysłała... oznacza to że to jest samo zło :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...