Okamia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mysia_ napisał(a):i znów na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Estera, life is brutal :diabloti: A nie było tak że Basie rozpijałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:?? Nom najpierw Olek kupił browce ale potem się dobrała menda z Mysią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Zmobilizowałam się dzisiaj i powysyłałam maile, do paru ośrodków wyszukanych w necie:evil_lol::lol:
Okamia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 KaRa_ napisał(a):Zmobilizowałam się dzisiaj i powysyłałam maile, do paru ośrodków wyszukanych w necie:evil_lol::lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
Mysia_ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Okamia napisał(a):A nie było tak że Basie rozpijałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:?? Nom najpierw Olek kupił browce ale potem się dobrała menda z Mysią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wcale tak nie było :eviltong::eviltong::eviltong: Baśka juz tak rozpita była, że ja już nie miałam co jej rozpijać :shake:
Estera Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 KaRa_ napisał(a):Zmobilizowałam się dzisiaj i powysyłałam maile, do paru ośrodków wyszukanych w necie:evil_lol::lol::multi: :multi: :multi: Ciekawe czy gdzieś nas zechcą, tanio :diabloti: Mysia_ napisał(a):wcale tak nie było :eviltong::eviltong::eviltong: Baśka juz tak rozpita była, że ja już nie miałam co jej rozpijać :shake::evil_lol:
Karilka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Może pobijemy rekord frekwencji w tym roku:cool3:...
Rinuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Karilka']Może pobijemy rekord frekwencji w tym roku:cool3:... Chyba osób, które przed zlotem zrezygnują :evil_lol:
Patikujek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Chwilowo największą frekwencją cieszył się ostatni zlot, wcześniej zawsze było koło połowę mniej osób
olekg89 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Może być mniej ważne ,żeby po zlocie nie było akcji jakie robili Tyszanie:shake:
Rinuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='olekg89']Może być mniej ważne ,żeby po zlocie nie było akcji jakie robili Tyszanie:shake: Czepiasz się :diabloti:
M&T Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Olek, nie czepiaj się, mieli prawo wyrazić swoje zdanie ;]
Mysia_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Patikujek napisał(a):Chwilowo największą frekwencją cieszył się ostatni zlot, wcześniej zawsze było koło połowę mniej osób widzicie, ja pojechałam na zlot i jaka frekwencja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czego się nie robi dla moich drinków od serca :diabloti: :diabloti:
Patikujek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oluś daj sobie spokój z tym tematem dobrze?? chyba że masz ochotę znów na kłótnię
Mysia_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cytat: Napisał Patikujek Oluś daj sobie spokój z tym tematem dobrze?? chyba że masz ochotę znów na kłótnię ojjj... Każdy ma prawo na własną opinię - taka jest Olka, Twoje jest jeszcze inna, tyszan też... Każdy ma prawo pisać co chce, po to jest forum, aby wyrażac swoje zdanie ;-)
olekg89 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot. M&T-również wyrażam swoje:loveu: Skoro oni nazwali nas alkomaniakami to ja moge ich nazywać nudziarzami prawda?:cool3:
Patikujek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja nie chcę ich bronic ani oskarżać po prostu nie chcę żeby znów zaczęła się jakaś awantura na dogo. Bo to co sie działo w tamtym wątku to szkoda gadać
Sweet Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='olekg89']Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot. oluś nie chce byc wscipska a nie kazdego celem takim własnie jest zlot dogomaniaków ze twoim tak to nie moja sprawa ale nie mów za wszystkich...:roll:
Patikujek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobra ludzie nie ma co koniec tematu:) Czekamy na jakieś wieści od kary, może któryś ośrodek już jej coś odpowiedział??? :)
Asia & Ginger Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No właśnie, Kara, masz jakieś wieści? ;)
M&T Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 olekg89 napisał(a):Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot. M&T-również wyrażam swoje:loveu: Skoro oni nazwali nas alkomaniakami to ja moge ich nazywać nudziarzami prawda?:cool3: Ale przecież wy sami siebie tak nazwaliście, a nie oni was :eviltong: A co do tego nawalenia się to myślę, że to nie jest główny cel wszystkich zlotowiczów xP Tak, czekamy na jakieś wieści :multi: Jakby co to mogę poszukać jeszcze jakiś ośrodków ;)
Avaloth Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ja też bym się chciała dowiedzieć gdzie i kiedy :eviltong:
rose Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kara padła prawie trupem:eviltong: dajcie jej odpocząć, biedna zmęczona po dłuuugiej, ciężkiej pracy:evil_lol: Na szczęście już jutro Maciuś pomoże jej wrócić do pełni sił i będzie miała jakieś świeże informacje:eviltong:
Recommended Posts