Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
i znów na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Estera, life is brutal :diabloti:

A nie było tak że Basie rozpijałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??
Nom najpierw Olek kupił browce ale potem się dobrała menda z Mysią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
Zmobilizowałam się dzisiaj i powysyłałam maile, do paru ośrodków wyszukanych w necie:evil_lol::lol:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Posted

Okamia napisał(a):
A nie było tak że Basie rozpijałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??
Nom najpierw Olek kupił browce ale potem się dobrała menda z Mysią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wcale tak nie było :eviltong::eviltong::eviltong:
Baśka juz tak rozpita była, że ja już nie miałam co jej rozpijać :shake:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Zmobilizowałam się dzisiaj i powysyłałam maile, do paru ośrodków wyszukanych w necie:evil_lol::lol:
:multi: :multi: :multi: Ciekawe czy gdzieś nas zechcą, tanio :diabloti:

Mysia_ napisał(a):
wcale tak nie było :eviltong::eviltong::eviltong:
Baśka juz tak rozpita była, że ja już nie miałam co jej rozpijać :shake:
:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
Chwilowo największą frekwencją cieszył się ostatni zlot, wcześniej zawsze było koło połowę mniej osób

widzicie, ja pojechałam na zlot i jaka frekwencja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czego się nie robi dla moich drinków od serca :diabloti:
:diabloti:

Posted

Cytat:
Napisał Patikujek
Oluś daj sobie spokój z tym tematem dobrze?? chyba że masz ochotę znów na kłótnię

ojjj... Każdy ma prawo na własną opinię - taka jest Olka, Twoje jest jeszcze inna, tyszan też... Każdy ma prawo pisać co chce, po to jest forum, aby wyrażac swoje zdanie ;-)

Posted

Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot.

M&T-również wyrażam swoje:loveu: Skoro oni nazwali nas alkomaniakami to ja moge ich nazywać nudziarzami prawda?:cool3:

Posted

Ja nie chcę ich bronic ani oskarżać po prostu nie chcę żeby znów zaczęła się jakaś awantura na dogo.
Bo to co sie działo w tamtym wątku to szkoda gadać

Posted

[quote name='olekg89']Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot.

oluś nie chce byc wscipska a nie kazdego celem takim własnie jest zlot dogomaniaków ze twoim tak to nie moja sprawa ale nie mów za wszystkich...:roll:

Posted

olekg89 napisał(a):
Pati jak tak bardzo ich lubisz to życie:diabloti: Ja ze sztywniakami się staram nie zadawać.Ok może ,a nawet na pewno są wspaniałymi ludźmi ,ale nie na imprezy typu zlot dogomaniaków gdzie naszym głównym celem jest "nawalić sie i paść":evil_lol: i kląć i śpiewać:loveu:zboczone piosenki.A skoro IM to nie pasowało to cóż niech zrobią własny zlot.

M&T-również wyrażam swoje:loveu: Skoro oni nazwali nas alkomaniakami to ja moge ich nazywać nudziarzami prawda?:cool3:

Ale przecież wy sami siebie tak nazwaliście, a nie oni was :eviltong: A co do tego nawalenia się to myślę, że to nie jest główny cel wszystkich zlotowiczów xP

Tak, czekamy na jakieś wieści :multi: Jakby co to mogę poszukać jeszcze jakiś ośrodków ;)

Posted

Kara padła prawie trupem:eviltong: dajcie jej odpocząć, biedna zmęczona po dłuuugiej, ciężkiej pracy:evil_lol: Na szczęście już jutro Maciuś pomoże jej wrócić do pełni sił i będzie miała jakieś świeże informacje:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...