Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety nie chcą, a ze Starą jeszcze może być taki problem, że sika nie zawsze do kuwety. Ona bardzo dużo pije (moze przez cukrzycę) i potem sika. W lecznicy często sikała pod siebie, chociaż na wolności tego nie robi. Nie sika na posłanka ani na podłoge hali.

Może miała dosyć klatki, ale nie wiem jakby to było w domu. Być może, po uregulowaniu choroby tez by problem zniknął - na prawdę, ciężko powiedzieć.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jaki piękny, czysty stojak reklamowy. :cool3:

Trzymam kciuki za Gamę!

Poniżej był wklejony filmik Miśki i Dyzia. Przepraszam to był niechcący off. Pomyliłam wątki. :oops: Kaja już przekleiła na prawidłową stronę. DZIĘKUJĘ!
Osoby które chcą zobaczyć kociaki w akcji zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f486/juz-nie-chca-truc-4-dorosle-koty-z-hali-3-male-w-dt-juz-po-sterylkach-tychy-110185/index78.html

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj z Panią będę rozmawiać, musimy ustalić szcegóły transportu i datę, oj Gama nie wiesz co się szykuje :diabloti:

wtatara - jeszcze raz dziękuję za wizytę, dla kota czy psa - to to samo, wązne żeby dom był odpowiedzialny

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gama jest nadal w lecznicy. Niestety nie wiem jak się miewa, bo jak podrzucam jedzenie to jest akurat zamknięte i zostawiam magdzie222, która potem je przekazuje jak otworzą lecznicę.

A pani z Krakowa się nie rozmyśliła, niestety czekaliśmy na wiosnę, bo Pani boi się daleko jeżdzić w zimie. Teraz jeszcze doszły problemy z jej mamą i codziennie jeżdzi do szpitala. Idelany byłby jakiś transport, ale ja się boję dać Gamę komuś kogo nie znam. Gdyby to jeszcze był kociak, ale to dzikawy starszy kot, który będzie maksymalnie zestresowany podróżą.