Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja przyszedł mi na szybko jeszcze jeden pomysł do głowy.
W Szczecinie widziałam "specjalistyczne budki dla kotów", które są umieszczane na podwórkach gdzie mieszkają dzikie koty.
Teren kopalniany jest wielki więc może by gdzieś je tam ustawić, kociaki na pewno miały by czyściej, cieplej i przytulniej niż na brudnej hali. Oczywiście miejsca karmienia i tak nie trzeba by było zmieniać.

Pozostaje jeszcze problem finansowy, ale i to dało by się jeszcze rozwiązać. Jak uporam się z aparatem wkleję ci fotki takich ślicznych, niewielkich domków.

Posted

Stara wczoraj wypuszczona. Kotka jest bardzo fajna, daje się głaskać i brać na ręce, nawet na mnie ostatnio nie fuczy.

Dalej dużo sika i pije. Jest zagrożenie cukrzycowe, ale na razie dobrze je, nie chudnie. Będę mieć na nią oko.

Posted

moze sie ktoś zlituje, a póki co Gama w lecznicy.

Stara na hali sobie na raie radzi, dobrze je i nie chudnie. Kotka się coraz bardziej oswaja, wczoraj dreptała za mną :loveu:

Posted

Gama wczoraj znowu o mały włos byłaby z powrotem na kopalni, pan i pani wet wyjeżdżali na 4 dni i nie było zastępstwa. Już po nia pojechałam, ale w ostatniej chwili znalazło się zastępstwo - Gama nadal w lecznicy.

Troszkę się jej przytyło i wypiękniało, futro dużo lepsze, ale nie oswaja się bardziej. Dalej na mnie fuczy.