Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanika']Jak jest z prenumeratą MP? Przychodzi w tym samym czasie jak pojawia się w kioskach czy jest jakieś opóźnienie?[/quote]

Ja zwykle dostaje tego samego dnia, czasem dzień później ;)

Posted

Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).[/quote]

nie było książki, był kalendarz

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).[/quote]

Jeanne Birdsall - Rodzina Penderwicków na Gardam Street ;)

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Bardzo dziekuję :loveu::loveu:. W listopadowym była Rodzina Penderwickow - czyli ta ksiązka grudniowa to jej nastepna częsc??[/quote]

Na to wygląda.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-kupon-promocyjny-profilum-124858/[/url] nie pamiętam już czy ten kupon był w PP czy w MP ale jeśli jeszcze ktoś ma niewykorzystany i nie skorzysta może warto by było wysłać jak nie samemu zakupioną karmę to może chociaż sam kupon.

Posted

[quote name='joanika'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-kupon-promocyjny-profilum-124858/[/URL] nie pamiętam już czy ten kupon był w PP czy w MP ale jeśli jeszcze ktoś ma niewykorzystany i nie skorzysta może warto by było wysłać jak nie samemu zakupioną karmę to może chociaż sam kupon.[/quote]

Ale jego data sie juz zakonczyla bo do konca 2008r ;)

• 2 weeks later...