Pieseczkowo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Mina1995']nie wiem...ale wydaje mi sie ze tak jak normalnie... ew. troszke dorzej,ale nieznacznie;)[/quote] Oki.dzięki:lol: Quote
Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A mi się wydaje, że prenumeraty powstają po to, aby wychodziło taniej :crazyeye: Quote
Martyna&Zara Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wychodzi o 1, 40 taniej za jeden numer niż w kiosku.... Quote
joanika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak jest z prenumeratą MP? Przychodzi w tym samym czasie jak pojawia się w kioskach czy jest jakieś opóźnienie? Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='joanika']Jak jest z prenumeratą MP? Przychodzi w tym samym czasie jak pojawia się w kioskach czy jest jakieś opóźnienie?[/quote] Ja zwykle dostaje tego samego dnia, czasem dzień później ;) Quote
Daga&Maks Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 u mnie było różnie czasami przychodziło tego samego dnia a czasem był nawet tydzień spóźnienia Quote
joanika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dzięki. [CENTER][B][COLOR=Red]ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!![/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
malus-rita Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja dostaję punktualnie jak w zegarku:lol: zawsze pomiędzy 20 a 24 każdego miesiaca Quote
Agnieszka K. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa). Quote
joanika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Agnieszka K.']Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).[/quote] nie było książki, był kalendarz Quote
Agnieszka K. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Bardzo dziekuję :loveu::loveu:. W listopadowym była Rodzina Penderwickow - czyli ta ksiązka grudniowa to jej nastepna częsc?? Quote
joanika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :oops: nie zauważyłam że chodzi o prenumerate. Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Agnieszka K.']Czy ma któs moze grudniowy numer?? Jesli tak, to bardzo prosiłabym dobrą duszyczkę :loveu: o podanie, jaka ksiązka była dodatkiem do prenumeraty?? Chciałąm ja kupic, ale nie znam jej tytyłu, a moja gazetke gdzies wcieło (mam listopadowa i styczniowa).[/quote] Jeanne Birdsall - Rodzina Penderwicków na Gardam Street ;) Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Agnieszka K.']Bardzo dziekuję :loveu::loveu:. W listopadowym była Rodzina Penderwickow - czyli ta ksiązka grudniowa to jej nastepna częsc??[/quote] Na to wygląda. Quote
joanika Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-kupon-promocyjny-profilum-124858/[/url] nie pamiętam już czy ten kupon był w PP czy w MP ale jeśli jeszcze ktoś ma niewykorzystany i nie skorzysta może warto by było wysłać jak nie samemu zakupioną karmę to może chociaż sam kupon. Quote
Coffee&Nera Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='joanika'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f938/oddam-kupon-promocyjny-profilum-124858/[/URL] nie pamiętam już czy ten kupon był w PP czy w MP ale jeśli jeszcze ktoś ma niewykorzystany i nie skorzysta może warto by było wysłać jak nie samemu zakupioną karmę to może chociaż sam kupon.[/quote] Ale jego data sie juz zakonczyla bo do konca 2008r ;) Quote
joanika Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja mam kupon ważny do 28.02.2009 tylko nie wiem w jakiej gazecie był albo MP albo PP. Quote
kamilka91 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja miałam ten z MP, i faktycznie, do końca roku był... I się zgapiłam, bo też mogłam komuś przekazać... :oops: Quote
Kaya Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dzisja dopiero trafi do kiosków nowy numer :) Quote
Recommended Posts