Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mało treści, mało zdjęć, mało psów do adopcji (poza bullowatymi...) Kupuję chyba z przyzwyczajenia, i aby przeczytać o kontynuacji różnych cykli (np. "wielka ksiąga psów" albo "zanim kupisz...") :evil_lol:
Zdecydowanie za dużo reklam, ale cóż... wolę żeby było tak, niż jakbym miała 10 zł na numer płacić... ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się październikowy numer bardzo podoba. Bo w "jak wam się podobam" jest zdjęcie mojej Klarki.
Aż kupiłam prenumeratę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo proszę wszystkich fanów tego oto miesięcznika, aby podpisali się poniżej i żeby napisali też, co im się najbardziej podobało w tej gazetce.
:p Możecie tez pisać o rzeczach, że tak to ujmę beznadziejnych. :P

Bardzo was o to proszę.
Pozdrawiam.
Luiza. :*

Posted

[quote name='Viris']
[url]http://img529.imageshack.us/img529/9060/waaaaaaaaaaahq6.jpg[/url]

Moja Klarka na jednym z 6 zdjęć z październikowego [B]" Jak Wam się podobam?"[/B].[/quote]
Super :klacz:

Posted

Gratulujemy (Marti i ja) i serdecznie pozdrawiamy!
Ja natomiast wygrałam konkurs z maja 2007 roku pt. "Jaka to rasa?"
Otrzymałam pięknie ilustrowaną encyklopedię o psach. :cool3:

Posted

Ja w każdym miesiącu brałam udział w konkursie "jaka to rasa" oraz wysyłałam rozwiązania krzyżówek, ale do dziś nic nie wygrałam.. :( heh, takie moje szczęście widać ((;

Posted

Ja też często brałam udział i wygrałam jak na razie koszulkę męską Mkę, którą nosi mój brat ;) Chyba już to mówiłam...Wolałabym jakąś książkę, ale zawsze lepsze to niż nic i w ogóle fajnie, że kasa nie idzie na nic - może on mi się odwdzięczy i mi kupi jakiś fajny prezent albo coś, hihihi :] Ale to już było jakiś czas temu, więc chyba jednak nie. :)

Posted

[quote name='Juszes']Ja w każdym miesiącu brałam udział w konkursie "jaka to rasa" oraz wysyłałam rozwiązania krzyżówek, ale do dziś nic nie wygrałam.. :( heh, takie moje szczęście widać ((;[/quote]
nie poddawaj się ;)
głowa do góry kiedyś się uda... mi udało się już 2 razy..
raz bodajże w krzyżówce,a drugi w jakimś konkursie chyba z rasami :roll:

Posted

Ja też wysłałam zawsze rozwiązania krzyżówek, ale ostatnio nie kupuje MP.
I na dobre mi wyszło, bo kasy niepotrzebnie nie wyjadę :P, ja mam takie szczęście, ze jeszcze nigdy, nigdzie nic nie wygrałam :evil_lol:

Posted

ja tak samo, raz tylko wygrałam płytę w konkursie radiowym, ale to chyba tylko dlatego, że moja przyjaciółka, która ma chyba największe szczęście na świecie (co chwilę wygrywa w jakiś coraz to nowszych konkursach) wykręcała numer xD

Posted

Ja nigdy nic nie wygrywam, i jakoś wyjątkowo nad tym faktem nie ubolewam. Raz czy 2 wysłałam sms na jakiś konkurs, a potem zrezygnowałam. Szkoda pieniędzy, i tak nic nie wygram :eviltong: