basia bonnie Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll: Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ß@$!@']te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll:[/QUOTE] Ja nigdy niej nie miałam w ręku...:roll: ale Niki tam była podobno :p gdy szukała domku to była ogłaszana... Quote
tylko psy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 cześć dopiero teraz zawędrowałam na ten wątek. Ja też mam prenumerate "Mojego Psa" (obecnie półtoraroczną, a wcześniej miałam roczną):):) Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ß@$!@']te "cztery łapy" kiedyś były za darmo..dalej są? :roll:[/quote] Pewnie tak bo to jest taka mini gazetka :) Miałam ze 3 numery w rękach ale dosyć dawno temu. Quote
Atena Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 "Cztery łapy" za darmo ;) Jednak nikt tego nie bierze. Nie mam jeszcze MP ale widzę, ze jest konkurs SMS'owy, ale nie wysyłam, bo żal mi 2,5zł na etui :P Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Atena']"Cztery łapy" za darmo ;) Jednak nikt tego nie bierze. Nie mam jeszcze MP ale widzę, ze jest konkurs SMS'owy, ale nie wysyłam, bo żal mi 2,5zł na etui :P[/quote] oo wypraszam sobie ... ja raz wzielam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']oo wypraszam sobie ... ja raz wzielam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a ja bym chętnie wzięła:razz: Żeby jeszcze tylko to pod moim domem rozdawali :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='bellatriks']a ja bym chętnie wzięła:razz: Żeby jeszcze tylko to pod moim domem rozdawali :evil_lol:[/quote] :evil_lol: no masz racje:cool3: no dziewczeta chwalic sie qtorej psiak w MP sie znalazl :cool3:( chodzi mi o konkurs ) Quote
siekowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja to całkiem o tej gazetce zapomniałam a tak to też bym brała :lol: "Mój pies" chyba przestaje mi się podobać. Quote
Agnisia =) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: no masz racje:cool3: no dziewczeta chwalic sie qtorej psiak w MP sie znalazl :cool3:( chodzi mi o konkurs )[/quote] Mojego nie ma :roll: ale te, które wygrały są rzeczywiście lepsze niż moje :cool1: Quote
Atena Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja mogłam wysłać, Berny w tym numerze mają wzięcie:razz: Quote
grrrond Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Napiszcie proszę jakie wyniki krzyżówki...bo gazeta zafoliowana więc nie zajrzę w kiosku, a prenumerata jeszcze nie doszła... Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='grrrond']Napiszcie proszę jakie wyniki krzyżówki...bo gazeta zafoliowana więc nie zajrzę w kiosku, a prenumerata jeszcze nie doszła...[/quote] Już piszę: Żaneta Pawlak, Aleksandra Świercz, Agata Korytkowska, Katarzyna Wich, Agata Wesołowska, Anna Dziak, Dominika Świetlik, Marian Kruszyński,Małgorzata Tomaszewska, Monika Malangiewicz Ja też kiedyś wysłałam krzyżówkę ale nie wygrałam:placz: . Quote
grrrond Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='*Iza*']Już piszę: Żaneta Pawlak, Aleksandra Świercz, Agata Korytkowska, Katarzyna Wich, Agata Wesołowska, Anna Dziak, Dominika Świetlik, Marian Kruszyński,Małgorzata Tomaszewska, Monika Malangiewicz Ja też kiedyś wysłałam krzyżówkę ale nie wygrałam:placz: .[/quote] choleeeera... już myślałam, żę zgarnę smyczkę... dzieki wielkie za listę osób.. Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='grrrond']choleeeera... już myślałam, żę zgarnę smyczkę... dzieki wielkie za listę osób..[/quote] Nie ma za co. Ja kiedyś też wysłałam na takiej super kartce :cool3: no i nic nie wyszło.:placz: Quote
bellatriks Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A ja nigdy nie brałam udziału w żadnym ich konkursie. I wciąż czekam na prenumeratę...:placz: Może jutro przyjdzie?:cool3: Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='justys95']No ja też wysłałam SMSka i nic...:([/quote] Podoba mi się ten dodatek do gazety. Ale się zdziwiłam,że w Hotelu Gołąbiewskim przyjmują z psami:crazyeye: . W ogóle to to jest pomocnik w przekonywaniu rodziców na psa. Na argument: A co zrobimy z nim gdy pojedziemyna wczasy? Odpowiemy: Zabierzemy go ze sobą! Quote
Bewarka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ma ktoś nr.06/2005 ??? To mógłby mi ktoś zeskanować (ew. zrobić zdjęcie-dobrej jakości) strony w której fotograf radzi? pliss...mam ten numer, ale między innymi przez psa, nie da się przeczytać tej strony...jest roztargana :roll:a jeśli jest ktoś taki miły, to może mi jeszcze zeskanować rady z nr. 05/2005 i wywiad z nr. 04/2005 bodajże... :oops: A i jeszcze (jeśli można) to stronę 66 i dalej (strone 68 już nie trzeba) z nr. 03/2005 "Kadrujemy pod okiem fachowca" i z nr. 02/2005 bo nie wiem co tam napisał Maciej Kłoś...:oops: no i jakby ktoś był tak miłosierny (w co nie wierzę) to można by mi zeskanować temat o śnieżnych zdjęciach z nr. 1/2005 :lol: Quote
ewelinka_m Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='justys95']Ma ktoś nr.06/2005 ??? To mógłby mi ktoś zeskanować (ew. zrobić zdjęcie-dobrej jakości) strony w której fotograf radzi? pliss...mam ten numer, ale między innymi przez psa, nie da się przeczytać tej strony...jest roztargana :roll:a jeśli jest ktoś taki miły, to może mi jeszcze zeskanować rady z nr. 05/2005 i wywiad z nr. 04/2005 bodajże... :oops: A i jeszcze (jeśli można) to stronę 66 i dalej (strone 68 już nie trzeba) z nr. 03/2005 "Kadrujemy pod okiem fachowca" i z nr. 02/2005 bo nie wiem co tam napisał Maciej Kłoś...:oops: no i jakby ktoś był tak miłosierny (w co nie wierzę) to można by mi zeskanować temat o śnieżnych zdjęciach z nr. 1/2005 :lol:[/quote] Justys ewentualnie jutro najpóźniej po weekendzie mogę zeskanować wszytko jeśli chce Ci się tyle czekać nie ma problemu :cool3: [quote name='*Iza*'] Ja też kiedyś wysłałam krzyżówkę ale nie wygrałam:placz: .[/quote] ja kiedyś kiedyś wygrałam książkę :evil_lol: ah szkoda moje zdjęcia się też nie pokazały, ale może w następnym trzeba wierzyć.. Quote
basia bonnie Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja nigdy nie posyłałam smsów, więc nic nie wygrałam :eviltong: ale może czas zacząć?:cool3: Quote
*Iza* Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='ewelinka_m'] ja kiedyś kiedyś wygrałam książkę :evil_lol:[/quote] Szczęściara...:loveu: Quote
Samturia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 raz wysłałam na krzyżówke i goowno :evil_lol: ahaa i raz na zdjęcie miesiąca i też nico :( Quote
Recommended Posts