Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w numerze czerwcowym nie moglam ścierpiec tego artykułu o róznych metodach szkolenia....:shake:
A mam pytanie bo ja nie kupuje czynnie Moj pies tylko co jakis czas..ostatnio udało mi sie 3 pod rząd kupić..co ile wychodzi numer z jakimś dodatkiem?:cool3:

Posted

[quote name='Cambel']O, a ja już mam :cool3:[/quote]
To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3::cool3:
Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3:[B]:cool3:
Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane[/B]:evil_lol::evil_lol:[/quote]

U mnie tak samo :evil_lol::evil_lol: Muszę to nadrobić.

Posted

[quote name='Cambel']Tu nie chodzi jakoś nawet o brak czasu, ale ja kupię, przeglądnę, rzucę, i leży.. :lol: Czasem jak mnie weźmie to poczytam kilka artykułów:evil_lol:[/quote]
[B]mnie tak bierze dopiero po kilku latach:evil_lol:[/B] :D

Posted

Jak dla mnie, na ta chwilę to nie ma wielu ciekawych artykułów-może później sie przydadzą, ale jednych interesuje to, a drugich co innego- ja np. ciesze sie z artykułów o rasach, tym bardziej spanielu, porady weterynarzy, porady szkoleniowców, porady w pielęgnacji. a czasem jakieś ciekawostki itd. jak np. w tym nr. artykuł o miniaturkach. Najlepiej zobacz sobie na spis treści: [URL]http://www.psy.pl/archiwum/?N=68[/URL]

Posted

Ja też mam nowy nr...tylko przeglądnęłam, ale muszę się pochwalić, że od roku czytam "czynnie" czyli każdy artykuł (nawet jak mnie nie ciekawi ;))

Posted

[quote name='Cambel']A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:[/quote]

ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;)

Posted

[quote name='Frytela']ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;)[/quote]

No ja tez tak robię, a potem i tak wiem o co chodzi :cool3: