gabryska Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ponoć jest :] ale różnie z tym (niestety) bywa... Quote
invictus hilaritas Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no ladnie a ja czekam na poprzedni nr bo nie doszedl jeszcze do m nie.. :( Quote
Rybka_39 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A w numerze czerwcowym nie moglam ścierpiec tego artykułu o róznych metodach szkolenia....:shake: A mam pytanie bo ja nie kupuje czynnie Moj pies tylko co jakis czas..ostatnio udało mi sie 3 pod rząd kupić..co ile wychodzi numer z jakimś dodatkiem?:cool3: Quote
siekowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='justys95']Jutro jest nowy nr? czy mi sie zdaje...[/quote] a no w kalendarzu piszą,że jutro :) Quote
Dagusia1992 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 tak w kalendarzu piszą że jutro więc chyba jutro będzie xD a co do tych prezentów to rzadko są Quote
Atena Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Prezenty są zazwyczaj na święta, ale jak chcesz na jakieś trafiać to poprostu co miesiąc sprawdzaj na stronie ;) Quote
grrrond Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Musze pamietac, ze mam prenumerate, bo zaraz jutro z rana polece głupia do kiosku i kupię z przyzwyczajenia! :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']O, a ja już mam :cool3:[/quote] To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3::cool3: Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane:evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja też zaraz wyskoczę dokiosku i kupię:cool3:[B]:cool3: Choć w domu leży jeszcze ostatni numer "Mój Pies" i "Przyjaciel pies", praktycznie nie przeczytane[/B]:evil_lol::evil_lol:[/quote] U mnie tak samo :evil_lol::evil_lol: Muszę to nadrobić. Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']U mnie tak samo :evil_lol::evil_lol: Muszę to nadrobić.[/quote] Ha ha, myślałam, że tylko ja tak mam:evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tu nie chodzi jakoś nawet o brak czasu, ale ja kupię, przeglądnę, rzucę, i leży.. :lol: Czasem jak mnie weźmie to poczytam kilka artykułów:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']Tu nie chodzi jakoś nawet o brak czasu, ale ja kupię, przeglądnę, rzucę, i leży.. :lol: Czasem jak mnie weźmie to poczytam kilka artykułów:evil_lol:[/quote] [B]mnie tak bierze dopiero po kilku latach:evil_lol:[/B] :D Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Takie zżółknięte gazety przyjemniej czytać :evil_lol: Te świeże, takie m..nieprzyjemne[B]:evil_lol:[/B] Quote
Atena Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja czytam odrazu jak mnie cos zainteresuje, jak nie to odkładam i czytam jak jakaś informacja mi jets potrzebna. Tez mam nowy nr ;) Quote
*Iza* Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Powiedzcie mi czy ciekawy, bo nie wiem czy opłaca się kupować. Quote
Atena Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jak dla mnie, na ta chwilę to nie ma wielu ciekawych artykułów-może później sie przydadzą, ale jednych interesuje to, a drugich co innego- ja np. ciesze sie z artykułów o rasach, tym bardziej spanielu, porady weterynarzy, porady szkoleniowców, porady w pielęgnacji. a czasem jakieś ciekawostki itd. jak np. w tym nr. artykuł o miniaturkach. Najlepiej zobacz sobie na spis treści: [URL]http://www.psy.pl/archiwum/?N=68[/URL] Quote
Bewarka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja też mam nowy nr...tylko przeglądnęłam, ale muszę się pochwalić, że od roku czytam "czynnie" czyli każdy artykuł (nawet jak mnie nie ciekawi ;)) Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote](nawet jak mnie nie ciekawi ;-))[/quote] A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol: Quote
Frytela Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']A ja nie lubię czytać na siłę, ale często mi się to zdarza, bo jak już coś czytam, to od deski do deski :lol:[/quote] ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Frytela']ja nie lubie czytać, lektury jak jakies nudne to omijam jakieś dialogi albo coś xD albo czytam co 5 linijke :D ;)[/quote] No ja tez tak robię, a potem i tak wiem o co chodzi :cool3: Quote
Frytela Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Cambel']No ja tez tak robię, a potem i tak wiem o co chodzi :cool3:[/quote] bo czytasz opracowania ;) Quote
ewelinka_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 co dają w tym miesiącu do prenumeraty? :cool3: Quote
Recommended Posts