Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bellatriks']A ja czekam na prenumerate:eviltong: więc nie musze siem artwic o jakies 60gr wiecejxD[/quote]
Mi się właśnie skończyła 2 numery temu i czekam na jakiś fajny gratis :eviltong:
Chyba zamówie z tym numerem, książka nawet fajna się wydaje ma ktoś taką?:cool3:

Posted

[quote name='grrrond']szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach...[/quote]
Dokładnie...

Posted

tak, bo wałkują ciągle Labradory, Goldeny, Yorki, Owczarki niemieckie... a jakiś obszerny artykuł o chociażby Barbecie lub Łajce jakiejś... od razu chętniej bym zajrzała!

Posted

[quote name='ewelinka_m']
Ale za to jakie proste konkursy :cool3:
wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3:[/quote]

Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:.

Posted

[quote name='Cyraneczka']Ja jakoś nie gram w te proste, bo mam wrażenie, że im prostszy tym mniejsza szansa na wygraną, bo więcej ludzi gra :razz:.[/quote]
A w tych trudniejszych cos wygralas?

Posted

[quote name='grrrond']szkoda tylko, że york rasą główną.... nie to, że coś do nich mam, ale wolałabym poczytać o jakichś mało znanych rasach...[/quote]

Mniej znane to w tym miesiącu będą w PP - hovawart i seter gordon :loveu:

Posted

[quote name='grrrond']a kiedy PP? jutro moze? :cool3:[/quote]

Zgadłaś chyba :] właśnie zaglądnełam na strone PP i chyba pojawił się nowy numer :]
Zaraz pójde do kiosku ii sprawdze :]

Posted

dzisiaj jeszcze u mnie nie było, ale za to zobaczyłam, że jest nowy PIES i do tego zafoliowany i sie okazalo, że są dwa numery! dodali wydanie gratis o poznaniu :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Asti']Dziewczyny, przepiszcie mi nazwiska autorów zdjęć, które wygrały :][/quote]
nie ma problemu :p
a może skan dostarczyć? :razz:

JustyS opowiemy Ci co tam wypisali :loveu: