Koma Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='justys95']A skąd będą wiedzieć gdzie wysłać? :evil_lol:[/quote] Z adresu, który podaje się na karcie pocztowej? :razz: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Koma']Z adresu, który podaje się na karcie pocztowej? :razz:[/QUOTE] a no tak...:) zapomniałam, że to nie przez SMS-a :lol: <LOL> Quote
Guciek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czasami wystarczy pomyslec bo to nie boli :) Quote
Sylwia&westie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kochani mógłby mi ktos skserowac z marcowego bodajże numeru temat o aparatach na zęby do psa ?? Albo zrobić fotkę i mi przesłać ?? mój email [email][email protected][/email] Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='Sylwia&westie']kochani mógłby mi ktos skserowac z marcowego bodajże numeru temat o aparatach na zęby do psa ?? Albo zrobić fotkę i mi przesłać ?? mój email [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Sylwuś mogę Ci wysłać ale dopiero popołudniu :razz: jak coś to sie odezwę jakoś :eviltong: Koma jak przyślą nagrodę to się pochwalić przyjdź :lol: Quote
Sylwia&westie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 z jaką ksiazką jest ? :cool3: bo ja trochę nie w temacie bo kupuję PP ;) Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='Sylwia&westie']z jaką ksiazką jest ? :cool3: bo ja trochę nie w temacie bo kupuję PP ;)[/quote] "Mój pies jest zdrowy praktyczny poradnik jak pomóc choremu psu" Autorstwa Artura Dobrzyńskiego fajna książeczka :) Quote
Guciek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :) Quote
Mokka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Gucio']Ja znalazlam tanie gazety w Warszawie :cool3: Na Dworcu Wschodnim w przejsciach pod ulicami, w drodze na peron PKP. Coprawda kupiłam marcowy PP (cos mi sie pokićkało, że nie kupiłam :o a mimo to mialam :lol: ) za 2,50. Az musialam sie spytac czemu tak tanio. Ano temu, ze w kioskach juz kwietniowy. Wiec jesli sa spoznialscy, to tam mozna kupic zaległe, i w dodatku taniej. Zapewne MP też się to tyczy, bo pani miała. i "psa" także :)[/quote] Sprzedaż takich numerów jest nielegalna. :evil_lol: Quote
Guciek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No to juz wiemy czemu w podziemiach :evil_lol: Quote
grrrond Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Taka nielegalna sprzedaż jest też przy Grójeckiej w Warszawie :cool3: Quote
siekowa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a nie wiecie może jak to jest z tym kącikem adopcyjnym w gazecie?czy oni wybierają psy szukające domu z psy.pl czy poprostu trzeba do nich napisać?bardzo mi zależy aby pokazać tam Księcia któremu nie wiadomo ile miesięcy zycia pozostało Quote
invictus hilaritas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nalezy do nich napisac i to szybko bo maja duzo psow i sie czeka czasami 2/3 miesiace na to by pies byl w gazecie.. Quote
invictus hilaritas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 tu masz mail do sekretarza redakcji [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Cyraneczka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='justys95']no...:p wcześnie jakoś...:)[/quote] Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: . Quote
Bewarka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No ja właśnie się bardzo zdziwiłam, bo ide sobie do kiosku, wyjmuje 5 zł. daje i czekam na reszte a ta mi mówi, że kosztuje 5,40!!! :-o dobrze, że wzięłam więcej kasy ze sobą...:roll: Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Cyraneczka']Wcześnie, ale tak jak zapowiedzieli w kalendarzu. Ale jaką cenę mają :mad: . Żadnego dodatku a cena o 60 gr wyższa. Chyba im się coś pogorszyło skoro podnieśli cenę :razz: .[/quote] Również mnie to zdziwiło, zazwyczaj mówili o podwyżce, a gazeta coraz droższa się robi;/ Ale za to jakie proste konkursy :cool3: wygrał ktoś coś w tym miesiącu?:cool3: Quote
ulvhedinn Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Słuchajcie, czy wiecie jak sprawdzić, czy dotarło potwierdzenie prenumeraty? Wysłałam skan z banku, ale nie wiem czy doszedł... A zależy mi na prezencie. Quote
ewelinka_m Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='ulvhedinn']Słuchajcie, czy wiecie jak sprawdzić, czy dotarło potwierdzenie prenumeraty? Wysłałam skan z banku, ale nie wiem czy doszedł... A zależy mi na prezencie.[/quote] Spróbuj napisać meila do Pani, która zajmuje się działem prenumerat, ja zawsze do niej wrazie co pisze :cool3: a meil :[URL="http://www.dogomania.pl/?cmd=compose&[email protected]"][email protected][/URL] Pani si nazywa Katarzyna Kłosiewicz Quote
Recommended Posts