JustynaJK Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 ja również!!! a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol: Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='JustynaJK']ja również!!! a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol:[/quote] Ja często wracam do jakiś artykułów ;) Ale tak szczerze powiedziawszy za wysłanie 12 maili to 36 zł to sporo.. ani nie ponoszą kosztów przesyłki, ani wytworzenia.. Quote
Asti Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja też nie jestem za e-bookiem. Wolę zwykłą gazetę, bo przeważnie czytam w łóżku :lol: ;) Nie mam laptopa, więc zabranie tej skrzyni nie byłoby możliwe. ;) Też mam słaby wzrok -2 :P Quote
tobb Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jednak się zdecydowałam i właśnie ściągnęłam Mojego Psa z netpress. Na razie jednak nie chcę kupować prenumeraty. Nie ma żadnych upustów w porównaniu z ceną za jeden egzemplarz, więc będę kupować na bieżąco. Poza tym nie chcę się pozbawiać dodatków, jakie czasami są w gazecie. Wtedy kupię normalne wydanie w kiosku. Jeśli chodzi o wygodę czytania, to oczywiście macie rację. Coś za coś... Jednak jak to jest napisane w tym numerze: zaoszczędzone pieniądze się przydadzą i można psu kupić jakiś dodatkowy smakołyk :lol: Quote
grrrond Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 słuchajcie a co myślicie o Andrzeju Kłosińskim? ten behawiorysta co w MP jest na takiej stronce (chyba) sponsorowanej przez ProPlan? Uważacie, że jego metody są dobre? Quote
Bewarka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 nie wiem, bo ja to często omijam...nie interesuje mnie to...a dziś nowy numerek, już mam w domciu i troche już poczytałam :p Quote
tamiczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Przy opisiem gończaka jest pies [U]Marysia i gończy [/U]to ten z "latającymi uszkami" Quote
Korenia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A ja zapomniałam kupic :placz: :angryy: Quote
cuciola Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a ja czekam bo dziadzius zawsze mi do Wloch wysyla..co miesiac! Quote
Bewarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a ja nie wiem...chciałam brać w nim udział, ale... Quote
grrrond Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a o co walka w tym konkursie? :cool3: o budę? :lol: Quote
Guciek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='justys95']a ja nie wiem...chciałam brać w nim udział, ale...[/QUOTE] Mozesz psiac sensowniejsze posty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji piszacego.. Byle by wystukac jak najwiecej........ Quote
Bewarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='grrrond']a o co walka w tym konkursie? :cool3: o budę? :lol:[/QUOTE] tak...ale buda bardzo fajna :D [B]Gucio [/B]czyli ja pisze niesensownie i nieinteligentnie? :mad: Quote
Agnieszka K. Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Gucio']Mozesz psiac sensowniejsze psty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji [B]piszczacego[/B].. Byle by wystukac jak najwiecej........[/quote] Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
grrrond Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aaa... no to pewnie jakąś niezłą.... co trzeba było zrobic :cool3: ? ah aż mi się przypomniały czasy jak z tatą robiłam budę dla psa mojej babci... najbardziej podobało mi się wycinanie kółka wejściowego :lol: Quote
Korenia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Agnieszka K.']Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: .[/quote] Gucio chciał napisać chyba piszącego, to literówka. Quote
anea Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Zaczynam sie niepokoić - dostałam dziś drugi numer z prenumeraty ale... NADAL NIE DOSTAŁAM PREZENTU :( Jak myślicie czekać cierpliwie czy reklamowac?? Quote
grrrond Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ;) Wiesz co ja (w zasadzie moja kolezanka ale mi dała w prezencie - w dalszej czesci napisze w liczbie mnogiej) wygrałam encyklopedie w PP przed swietami i pamietam, ze dokladnie tydzien przed wilgilia do nas dzwonili, że wygrałam. Czekałam, czekałam i nic. Dopiero jak zadzwonilysmy do PP to się okazało, że dopiero jutro wysyłają. I tak po połowi stycznia bodajże przyszło, wiec Tobie radze zadzwonic... Quote
tamiczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='Korenia']Gucio chciał[B]A [/B]napisać chyba piszącego, to literówka.[/quote] mała popraWKA :mad: Quote
Asti Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie). Quote
Bewarka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Asti']Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).[/QUOTE] no buda jest super...bardzo mi się podoba :D szkoda, że nie wzięłam udziału w tym konkursie...ale i tak bym nie wygrała, bo już chyba 100 razy przegrałam w takich konkursach :roll: Quote
Recommended Posts