Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']ja również!!!
a poza tym w necie kiedyś tam zniknie, a w domu nawet po latach można do czegoś wrócić:lol:[/quote]
Ja często wracam do jakiś artykułów ;) Ale tak szczerze powiedziawszy za wysłanie 12 maili to 36 zł to sporo.. ani nie ponoszą kosztów przesyłki, ani wytworzenia..

Posted

Ja też nie jestem za e-bookiem. Wolę zwykłą gazetę, bo przeważnie czytam w łóżku :lol: ;) Nie mam laptopa, więc zabranie tej skrzyni nie byłoby możliwe. ;) Też mam słaby wzrok -2 :P

Posted

Jednak się zdecydowałam i właśnie ściągnęłam Mojego Psa z netpress. Na razie jednak nie chcę kupować prenumeraty. Nie ma żadnych upustów w porównaniu z ceną za jeden egzemplarz, więc będę kupować na bieżąco. Poza tym nie chcę się pozbawiać dodatków, jakie czasami są w gazecie. Wtedy kupię normalne wydanie w kiosku.
Jeśli chodzi o wygodę czytania, to oczywiście macie rację. Coś za coś... Jednak jak to jest napisane w tym numerze: zaoszczędzone pieniądze się przydadzą i można psu kupić jakiś dodatkowy smakołyk :lol:

Posted

słuchajcie a co myślicie o Andrzeju Kłosińskim? ten behawiorysta co w MP jest na takiej stronce (chyba) sponsorowanej przez ProPlan? Uważacie, że jego metody są dobre?

Posted

[quote name='justys95']a ja nie wiem...chciałam brać w nim udział, ale...[/QUOTE]
Mozesz psiac sensowniejsze posty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji piszacego.. Byle by wystukac jak najwiecej........

Posted

[quote name='grrrond']a o co walka w tym konkursie? :cool3: o budę? :lol:[/QUOTE]
tak...ale buda bardzo fajna :D
[B]Gucio [/B]czyli ja pisze niesensownie i nieinteligentnie? :mad:

Posted

[quote name='Gucio']Mozesz psiac sensowniejsze psty? Bo takie swiadcza o poziomie inteligencji [B]piszczacego[/B].. Byle by wystukac jak najwiecej........[/quote]

Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

aaa... no to pewnie jakąś niezłą....

co trzeba było zrobic :cool3: ?

ah aż mi się przypomniały czasy jak z tatą robiłam budę dla psa mojej babci... najbardziej podobało mi się wycinanie kółka wejściowego :lol:

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Gucio, mógłbys mnie oświecić: a co ma inteligencja do piszczenia?:crazyeye: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: .[/quote]
Gucio chciał napisać chyba piszącego, to literówka.

Posted

Zaczynam sie niepokoić - dostałam dziś drugi numer z prenumeraty ale... NADAL NIE DOSTAŁAM PREZENTU :(
Jak myślicie czekać cierpliwie czy reklamowac??

Posted

;) Wiesz co ja (w zasadzie moja kolezanka ale mi dała w prezencie - w dalszej czesci napisze w liczbie mnogiej) wygrałam encyklopedie w PP przed swietami i pamietam, ze dokladnie tydzien przed wilgilia do nas dzwonili, że wygrałam. Czekałam, czekałam i nic. Dopiero jak zadzwonilysmy do PP to się okazało, że dopiero jutro wysyłają. I tak po połowi stycznia bodajże przyszło, wiec Tobie radze zadzwonic...

Posted

[quote name='Asti']Można było wygrać piękną budę z przedsionkiem wartą 700 zł (sprawdzałam w necie).[/QUOTE]
no buda jest super...bardzo mi się podoba :D szkoda, że nie wzięłam udziału w tym konkursie...ale i tak bym nie wygrała, bo już chyba 100 razy przegrałam w takich konkursach :roll: