Bewarka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='asik89']no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,Cirneco dell'Etna,piękny Jamnik,pies grzeczny w samochodzie,Seter Irlandzki,najpiękniejsze polskie psy na Światowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu,psie przedszkole,wełna z sierściucha,zamiast dominacji,pies i tchórz,bezpieczny sylwester,jak wychować dziecko... i psa,co trzeba zrobić by zostać sędzią kynologicznym[/QUOTE] dzięęęki...:) Quote
jovi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja też chciałam kupić nowy numer przed Świętami, ale nie było :( , ale jak widać w Warszawie już był dostępny. Quote
Atena Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='asik89']no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,[/quote] No, no, no. Przy wybieraniu trzeciego psa mieliśmy taki dylemat:razz: Doszło do tego, że chcieli w domu i jednego i drugiego - ale się nie zgodziłam bo jak mówią, że goldenem zajmie sie siostra to...ehe...już to widze - Oliverem też sie miała zająć a i tak jest na mej głowie. Quote
MoniŚ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja już kupilam dzisiaj. Fajny artykuł o wełnie z psiej sierści :D Quote
gabryska Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A ja czekam az mi mama ze sklepu przyniesie :razz: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 oo to zaraz pobiegnę do kiosku po nowego MP:lol: Quote
Korenia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='JustynaJK']oo to zaraz pobiegnę do kiosku po nowego MP:lol:[/quote] Ja też musze sie zmusić wyjsc na ten ziąb :evil_lol: Quote
JustynaJK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 u nas super pogoda,śłoneczko świeci i właśnie zakupiłam MP:lol: Quote
Bewarka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='JustynaJK']u nas super pogoda,śłoneczko świeci i właśnie zakupiłam MP:lol:[/QUOTE] Ja też,ale chyba tak ciepło u nas nie jest :lol: Quote
Sonix Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG] :multi: :multi: :multi: :multi: Moze dzisiaj mi przyślą :loveu: Quote
JustynaJK Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 tak to właśnie jest z prenumeratą Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 MP w kioskach od 27 grudnia a ja wciąz czekam na prenumerkę:shake: Quote
anea Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze??? Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='anea']Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze???[/quote] mój ostatni w tej prenumeracie, od lutego zamawiam kolejną:D A potrwać może dłuuugo, pięciodniowe spóźnienia nie były rzadkością:shake: Quote
JustynaJK Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='anea']Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze???[/quote] jak miałam prenumeratę to opóżnienia miałam około tygodniowe i dlatego też już prenumeraty nie mam! Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja tez ciągle czekam:sadCyber:na prenumerate. JustynaJK a w jakiej czesci Bytomia mieszkasz bo u mnie na Karbiu nie mozna dostac MP dlatego zamawiam prenumerate. Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja tez nie mam MP styczniowego.. Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='invictus hilaritas']ja tez nie mam MP styczniowego..[/quote] O dobrze ze jestes. Przeczytałas moj PW? Quote
anea Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzis przyszedł do mnie styczniowy numer :) super ale... zamawiał ktoś prenumerate z prezentem (wierze ze tak bo chyba do kazdej prenumeraty był jakis prezent)???? Ja zamawiałam prenumerate z identyfikatorem no i numer styczniowy przyszedł a prezentu niet :( co mam zrobić, identyfikator moze przyjsc oddzielnie/później??? A może od razu reklamowac?? Jakie są Wasze doświadczenia? Quote
invictus hilaritas Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 prezent przychodzi inna paczuszka i troszke pozniej ;) Quote
anea Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dzięki :) ja jeśli chodzi o wszekie sprawy finansowo-przesyłkowe to straszna panikara jestem :) Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='invictus hilaritas']jaki ?? kiedy mi wyslalas??[/quote] 26 grudnia. Nie dostałas/łes? Quote
Madzik93 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='invictus hilaritas']prezent przychodzi inna paczuszka i troszke pozniej ;)[/quote] [quote name='anea']dzięki :) ja jeśli chodzi o wszekie sprawy finansowo-przesyłkowe to straszna panikara jestem :)[/quote] Własnie ja tez tak miałam. Juz myslałam ze prezentu nie dostane. Ale moja mum zadzwoniła do redakcji i jej powiedzieli ze dostane niedługo innym listem i rzeczywiscie po kilku dniach szłam odebrac paczuszke. Ale ja zamówiłam sobie podkładke pod mysz. Teraz moja mysz jezdzi sobie po psich doopkach:diabloti: Quote
Sonix Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja juz mam :D:D:D:D A co do prezentu to zawsze przychodzi mi kilka dni po zamowieniu prenumeraty bez problemu ;) Quote
Recommended Posts