Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asik89']no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,Cirneco dell'Etna,piękny Jamnik,pies grzeczny w samochodzie,Seter Irlandzki,najpiękniejsze polskie psy na Światowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu,psie przedszkole,wełna z sierściucha,zamiast dominacji,pies i tchórz,bezpieczny sylwester,jak wychować dziecko... i psa,co trzeba zrobić by zostać sędzią kynologicznym[/QUOTE]
dzięęęki...:)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asik89']no dobra więc coś tam ze spisu:Berneńczyk czy Golden,[/quote]
No, no, no. Przy wybieraniu trzeciego psa mieliśmy taki dylemat:razz:
Doszło do tego, że chcieli w domu i jednego i drugiego - ale się nie zgodziłam bo jak mówią, że goldenem zajmie sie siostra to...ehe...już to widze - Oliverem też sie miała zająć a i tak jest na mej głowie.

Posted

[quote name='JustynaJK']u nas super pogoda,śłoneczko świeci i właśnie zakupiłam MP:lol:[/QUOTE]
Ja też,ale chyba tak ciepło u nas nie jest :lol:

Posted

[quote name='anea']Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze???[/quote]
mój ostatni w tej prenumeracie, od lutego zamawiam kolejną:D

A potrwać może dłuuugo, pięciodniowe spóźnienia nie były rzadkością:shake:

Posted

[quote name='anea']Ja też ciągle czekam :( to mój pierwszy prenumerowany numer, ktos wie ile może to potrwać zanim numer do mnie dotrze???[/quote]

jak miałam prenumeratę to opóżnienia miałam około tygodniowe i dlatego też już prenumeraty nie mam!

Posted

dzis przyszedł do mnie styczniowy numer :) super ale... zamawiał ktoś prenumerate z prezentem (wierze ze tak bo chyba do kazdej prenumeraty był jakis prezent)???? Ja zamawiałam prenumerate z identyfikatorem no i numer styczniowy przyszedł a prezentu niet :( co mam zrobić, identyfikator moze przyjsc oddzielnie/później??? A może od razu reklamowac?? Jakie są Wasze doświadczenia?

Posted

[quote name='invictus hilaritas']prezent przychodzi inna paczuszka i troszke pozniej ;)[/quote]
[quote name='anea']dzięki :)
ja jeśli chodzi o wszekie sprawy finansowo-przesyłkowe to straszna panikara jestem :)[/quote]

Własnie ja tez tak miałam. Juz myslałam ze prezentu nie dostane. Ale moja mum zadzwoniła do redakcji i jej powiedzieli ze dostane niedługo innym listem i rzeczywiscie po kilku dniach szłam odebrac paczuszke. Ale ja zamówiłam sobie podkładke pod mysz. Teraz moja mysz jezdzi sobie po psich doopkach:diabloti: