Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łeeee, nic ciekawego ta książeczka. Myślałam, że będą tam jakieś ogólne porady, a tu omówienie poszczególnych ras, i to po krótce. O goldenach nic nie ma odkrywczego, więc książeczka wędruje na półkę...

Posted

Już mam.
W książeczce dużo krótkich opisów na temat pielęgnacji poszczególnych ras. Ja też myślałam, że będzie więcej "ogólników", jak czesać, czym, kiedy, gdzie itp. itd. Ale nie zawiodłam się bardzo. Ilustracje poprawiły mi humor :) A sama gazetka jeszcze nie przeczytana, leży sobie i czeka na przeczytanie od deski do deski, co zacznie się najpewiej jeszcze dziś ;)

Posted

Kupiłam wczoraj, tez jestem troche zawiedziona... ale ogólnie ok ;) . Gazetka jak zwykle ciekawa, zastanawiam się nad prenumeratą roczną bo super prezent jest.

Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest?

Posted

[quote name='MoniŚ']
Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest?[/quote]
Też się właśnie nad tym zastanawiałam.. jak to jest ?

Posted

Ja wczoraj kupilam, gazeta jeszcze nie przeczytana, zostawiona na przybływy nicnierobienia :) Szkoda, że nie można bylo kupić bez dodatku, bo na książeczce mi tak srednio zależało.... Niemnijej ilustracje w ksiązeczce naprawdę poprawiające humor :)

Posted

U mnie w skrzynce dzisiaj tez lezalo...rozerwane :| ale ksiazeczka jest ;) Z rysunków najbardziej podobał mi sie dog niemiecki i baba, ktora nie mogla dosiegnac aby wyszczotkowac psa: Zygmunt, przynies drabine! :lol:

Posted

A ja mam, przeczytałam fragment książeczki o pielęgnacji i muszę stwierdzić,ze takich bzdur o "mojej" rasie,to dawno nie czytałam. Autorka ma 16 lat praktyki w zawodzie,kształci psich fryzjerów,strona www jej salonu wygląda imponująco,a tu takie wiadomości o pielęgnacji.......