bellatriks Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a ja wciąż czekam na moją prenumerkę.. Quote
Mi. Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='shangri_la'] wyzel niemiecki, [/quote] [I][B]nie niemicki, a weimarski:p [/B][/I] Quote
shangri_la Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='*luthien*'][I][B]nie niemicki, a weimarski:p [/B][/I][/quote] uupsss :evil_lol: rzeczywiscie. to z rozpedu :eviltong: Quote
Arlene Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A ja będę miała nowy numer w rękach za jakieś 3 godziny :lol: Quote
Cathedral Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Łeeee, nic ciekawego ta książeczka. Myślałam, że będą tam jakieś ogólne porady, a tu omówienie poszczególnych ras, i to po krótce. O goldenach nic nie ma odkrywczego, więc książeczka wędruje na półkę... Quote
Arlene Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Już mam. W książeczce dużo krótkich opisów na temat pielęgnacji poszczególnych ras. Ja też myślałam, że będzie więcej "ogólników", jak czesać, czym, kiedy, gdzie itp. itd. Ale nie zawiodłam się bardzo. Ilustracje poprawiły mi humor :) A sama gazetka jeszcze nie przeczytana, leży sobie i czeka na przeczytanie od deski do deski, co zacznie się najpewiej jeszcze dziś ;) Quote
MoniŚ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kupiłam wczoraj, tez jestem troche zawiedziona... ale ogólnie ok ;) . Gazetka jak zwykle ciekawa, zastanawiam się nad prenumeratą roczną bo super prezent jest. Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest? Quote
Korenia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='MoniŚ'] Dziwi mnie to, że do prenumeraty (rocznej) niby dodają książkę,a na drugiej stronie pisze, że segregator na numery :shake: . Jak to w końcu jest?[/quote] Też się właśnie nad tym zastanawiałam.. jak to jest ? Quote
Arlene Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ta z książką to jest promocyjna prenumerata jesienna. Od zwykłej różni się prezentem i ceną - jesienna jest... o złotówkę tańsza :lol: Quote
bellatriks Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja również niedawno wygrzebałam swój numer ze skrzynki. Rysunki w książeczce są świetne! Quote
new Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja wczoraj kupilam, gazeta jeszcze nie przeczytana, zostawiona na przybływy nicnierobienia :) Szkoda, że nie można bylo kupić bez dodatku, bo na książeczce mi tak srednio zależało.... Niemnijej ilustracje w ksiązeczce naprawdę poprawiające humor :) Quote
marlena924 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kupiłam dzisiaj :) Książeczka nawet fajna, chociaż są takie podstawowe informacje :) Quote
Mi. Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [B][I]skorzystałam z artykułu "spacer bez ciągnięcia" i działa:D[/I][/B] Quote
Sonix Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 U mnie w skrzynce dzisiaj tez lezalo...rozerwane :| ale ksiazeczka jest ;) Z rysunków najbardziej podobał mi sie dog niemiecki i baba, ktora nie mogla dosiegnac aby wyszczotkowac psa: Zygmunt, przynies drabine! :lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A mi prenumerata jeszcze nie przyszła :| Lipa jakaś. Quote
JustynaJK Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 tak to właśnie jest z prenumeratą,u mnie też była zawsze spóżniona i dlatego zrezygnowałam Quote
Sonix Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja dostałam wczoraj, jeszcze nigdy sie nie spoznila. Moze to zalezy od miasta? Quote
JustynaJK Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 możliwe,u mnie zawsze się spóżniała Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Ja zazwyczaj miałem mniej więcej w dzień, gdy wchodziła do sklepów albo dzień wcześniej! Coś mi się wydaje, że zaginęła gdzieś w drodze i sobie będę musiał kupić :/ eh Quote
Guciek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 mam od czwartku. Ksiazeczka taka sobie, reszta - OK :) Quote
Arlene Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hmm, ciekawe jak długo prenumerata dochodziła by do Tychów?...:???: Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 W końcu dostałem! Pierwszy raz mi się to zdarzyło, ze tak długo. Może na poczcie jakieś problemy były albo coś w tym stylu ;) Quote
puli Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja mam, przeczytałam fragment książeczki o pielęgnacji i muszę stwierdzić,ze takich bzdur o "mojej" rasie,to dawno nie czytałam. Autorka ma 16 lat praktyki w zawodzie,kształci psich fryzjerów,strona www jej salonu wygląda imponująco,a tu takie wiadomości o pielęgnacji....... Quote
JustynaJK Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 no nie jest to pozycja wysokich lotów:razz: Quote
tamiczek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='JustynaJK']no nie jest to pozycja wysokich lotów:razz:[/quote] CZegoś cie sie spodziewali za 2zl?:razz: :eviltong: :roll::mad: ;) Quote
Recommended Posts