Korenia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja kupuję w zwykłym kiosku Ruchu i naszczęście nie ma spóźnień ;) Quote
MoniŚ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja mieszkam w maleńkim miasteczku i nigdy nie ma opóźnień :P . Wow poprostu :D Artykuły są super :cool3: Quote
bellatriks Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: a ja wciąż czekam na prenumerkę:mad: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [B][I]Ja już mam :)[/I][/B] [B][I]spodobał mi się bardzo artykuł o zawodach w skokach do wody :D[/I][/B] Quote
bellatriks Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 oo.. ciekawy musi byc:razz: a co jeszcze jest? Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bellatriks']oo.. ciekawy musi byc:razz: a co jeszcze jest?[/quote] [B][I]hmmm o lisku który znalazł dom, nauka łapania frisbee CD,o maści marmurkowej.... a niewiem co jeszcze:p Zajżyj na psy.pl[/I][/B] Quote
MoniŚ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Najpiękniejszy artykuł o Lisku... Jest jeszcze: jak przyzwyczaić psa do suszarki, jak odchudzić psa, lęk przed burzą (bardzo ciekawy), '100 mil z psim przewodnikiem', 'błędne koło' (o błędach właścicieli w wychowaniu psów), o seterach, goldenach i owczarkach holenderskich krótkowłosych, dłuuugi artykuł o uszkach, 'jak przygarnąć psa zgodnie z prawem?', o problemach dermatologicznych psów... no i wiele innych krótszych ;) Pozdrawiamy :) Quote
Koma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [B]bellatriks[/B] tylko my w Łodzi mamy opóźnienia... ? :roll: Quote
MoniŚ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jak myślicie, ile kosztują archiwalne numery zamawiane na ich stronie? Bo jakos nie dostrzegłam cennika... w tym numerze jest do nich mail, że można wysyłać prośby o wysłanie archiwalnych numerów... jak myślicie, ile kosztują? :razz: Quote
shangri_la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='MoniŚ']Jak myślicie, ile kosztują archiwalne numery zamawiane na ich stronie? Bo jakos nie dostrzegłam cennika... w tym numerze jest do nich mail, że można wysyłać prośby o wysłanie archiwalnych numerów... jak myślicie, ile kosztują? :razz:[/quote] witam ja kiedys wyslalam maila z zapytaniem i otrzymalam ze sa ..... w takiej samej cenie...chyba 4,50... niezaleznie od ilosci . jak zamawialam w przyjacielu psie to mi wyszlo przy ponad 11 egzemplarzach chyba z 2,60 za sztuke. i zastanawiam sie czy nadal tak jest czy poprostu sie babka pomylila jak mi tego maila pisala:roll: to bylo chyba z pol roku temu... jakbys wysylala tam maila to podaj, prosze ceny, bo bardzo jestem ciekawa pozdrawiam Quote
MoniŚ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dziękuję za info :) Dzisiaj popołudniu wyślę maila i napiszę jaką dostałam odpowiedź. Mam nadzieję, że trochę taniej kosztują niż numery aktualne :roll: ... Pozdrawiamy :p Moniś i Lassie Quote
bellatriks Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Koma'][B]bellatriks[/B] tylko my w Łodzi mamy opóźnienia... ? :roll:[/quote] przeklęta Łódź:angryy: chyba się kiedyś wyprowadzę:diabloti: :evil_lol: Quote
MoniŚ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wysłałam maila ;) . Czekam tylko na odpowiedź i powiadomie Was o cenach :) . Ja się zastanawiam nad prenumeratą... :roll: . Ale nie chce mi się tyle czekać na przesyłkę... Quote
bellatriks Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 MoniŚ: za nic w świecie nie prenumeruj MP. Ciesz się, że nie wiesz jakie to nieznośne, gdy czytasz, że inni dogomaniacy już zagłębili sie w treść najnowszego numeru, podczas gdy Ty musisz czekać na prenumerkę...:angryy: Quote
MoniŚ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Do Ciebie prenumerata dochodzi po ok. 10 dniach? Ech... :angryy: . A ciekawe czy są różnice w zależności z jakiego jest się miasta... ale widzę, że nie warto prenumerować :angryy: . Ile miesięcy jeszcze Ci zostało? Zamówiłaś na rok? Quote
JustynaJK Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 u mnie prenumerata też się nie sprawdziła:angryy: Quote
moth Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Czy Wy też macie na 36 stronie nie dokończony artykul o wymaganiach setera irlandzkiego? Ostatnie zdanie to "Pielęgnacja polega na wyczesywaniu sierści raz w tygodniu gęstą szczot-" i dalej nic nie ma. :( Ciekawe czy mialo być coś więcej poza szczotką, której latwo jest się domyślić. :hmmmm: Quote
JustynaJK Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 też kończy się na urwanym tekście-chyba jakiś bład w składaniu:angryy: Quote
MoniŚ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Heh mnie też to zdziwiło... szukalam nawet za artykułem o goldenach... :eviltong: Jeszcze nie odpowiedzieli mi :( Quote
moth Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='MoniŚ']szukalam nawet za artykułem o goldenach... :eviltong: [/quote] Ja też tam szukalam. :evil_lol: Quote
Sonika Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A ja sie zdecyduje na prenumerate, mi to tam obojetnie czy dojdzie napoczatku, w połowie, czy na koniec miesiaca :P Nie musze czytac odrazu... Przynajmniej nie bede musiała szukac po kioskach :) Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja wkońcu zacznę czytać :lol: Zazwyczaj to u znajomych jak jestem, to chwytam i się oderwać nie mogę, ale trzeba iść na własną ręke. Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='moth']Czy Wy też macie na 36 stronie nie dokończony artykul o wymaganiach setera irlandzkiego? Ostatnie zdanie to "Pielęgnacja polega na wyczesywaniu sierści raz w tygodniu gęstą szczot-" i dalej nic nie ma. :( Ciekawe czy mialo być coś więcej poza szczotką, której latwo jest się domyślić. :hmmmm:[/quote] Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. Też byłam zdziwiona, i szukałam dalej, ale znalazłam. :lol: Quote
Korenia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Agnieszka K.']Na następnej stronie jest ciąg dalszy -troche "schowany" między ramkami. Też byłam zdziwiona, i szukałam dalej, ale znalazłam. :lol:[/quote] Tzn. gdzie? bo ja nie widze.. Quote
Agnieszka K. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Korenia']Tzn. gdzie? bo ja nie widze..[/quote] Na nastepnej stronie, przy lewym marginesie, nie na samej górze, ale trochę niżej. Treść jest kontynuacją poprzedniej strony. Nie mam teraz tego numeru (jest w domu). Quote
Recommended Posts