Bewarka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Może i tak...to może przez to, że nie lubię czytać tego, co już wiem...:cool3: i dlatego wydaje mi się, że coraz mniej informacji jest zawartych w MP :D Quote
JustynaJK Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 człowiek uczy się całe życie a nauka to wiedza powtarzalna;) Quote
Koma Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla: Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll: Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Koma']Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla: Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll:[/quote] ja bym zeskanowała bez problemu, tyle, że krzyżówka uzupełniona :cool3: chyba, ze taką chcesz :roll: Quote
Koma Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna! Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Koma']Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna![/quote] to meila na pw poproszę ;) widzę że nawet nie dokończyłam krzyżówki :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mam już nowy numer! :D Ale nie całkiem przeczytany...;) Quote
*Iza* Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='justys95']Mam już nowy numer! :D Ale nie całkiem przeczytany...;)[/quote] Ciekawy? Chyba kupie ten numer. Quote
JustynaJK Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 i znów minął miesiąc :shake: Quote
*Iza* Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='JustynaJK']i znów minął miesiąc :shake:[/quote] Masz rację, strasznie czas leci. Quote
Bewarka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A wiecie, że nawet ciekawa była ta część, którą przeczytałam...:D zobaczymy, co z tą nieprzeczytaną :cool3: Bardzo podobał mi się artykuł różnych znanych ludzi (ze świata psów) o tym co najlepsze dla psa :) Quote
Waxy Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tak ja też mam nowy numer i macie racje czas leci szybko :roll:. I nawet w gazecie jest błąd, jak jest strona z wywiadem z Majewskim to w dolnym prawym rogu nad zdjęciem Luśki jest napisane kim jest Majewski i pisze że prowadzi program ''Szymon mówi Show'' :grin: ale pomyłka :razz: :diabloti: EDIT: W dziale pies by się uśmiał jest fajne zdjęcie xD :D Quote
bellatriks Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A ja jeszcze nie mam. Uroki prenumeraty:diabloti: Quote
Cyraneczka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Z dodatkiem karmy widziałam Przyjaciela Psa, a MP u nas w sklepie nie ma, też jest z karmą? Z jaką? Quote
ania K. Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja juz mam prenumerate od 3 dni jest więcej stron:) Quote
Bewarka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja już mam...dopiero dziś skończyłam go czytać :cool3: na karmie mi nie zależy, ale fajnie, że jest 8 stron więcej :D Quote
basia bonnie Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;) Quote
Lenorka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/ O! I zobaczyłam, że PP też ma 8 stron więcej - chyba jakaś zmowa :cool3: Quote
Bewarka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='basia bonnie']jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;)[/quote]Jak będę przejeźdzać, bo z takim malutkim woreczkiem to mi się nie opłaca jeździć ;) [quote name='Lenorka']Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/[/quote]No też prawda....:razz: Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jakaś chora konkurencja się stworzyła międy PP a MP :cool3: W obu gazetach ten sam dodatek i 8 stron więcej.. :roll: Quote
Recommended Posts