Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może i tak...to może przez to, że nie lubię czytać tego, co już wiem...:cool3: i dlatego wydaje mi się, że coraz mniej informacji jest zawartych w MP :D

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla:
Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll:

Posted

[quote name='Koma']Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby mi zeskanować ostatnią stronę Mojego psa, tą z krzyżówką i konkursem na dole :modla: :modla: :modla:
Bardzo proszę, bo przez przypadek wyrzuciłam tą gazetkę :roll:[/quote]
ja bym zeskanowała bez problemu, tyle, że krzyżówka uzupełniona :cool3:
chyba, ze taką chcesz :roll:

Posted

[quote name='Koma']Ja swoją też już wcześniej rozwiązałam :lol: Dlatego może być i uzupełniona, dla mnie bez różnicy! Byłabym bardzo wdzięczna![/quote]
to meila na pw poproszę ;)
widzę że nawet nie dokończyłam krzyżówki :evil_lol:

Posted

A wiecie, że nawet ciekawa była ta część, którą przeczytałam...:D zobaczymy, co z tą nieprzeczytaną :cool3: Bardzo podobał mi się artykuł różnych znanych ludzi (ze świata psów) o tym co najlepsze dla psa :)

Posted

Tak ja też mam nowy numer i macie racje czas leci szybko :roll:. I nawet w gazecie jest błąd, jak jest strona z wywiadem z Majewskim to w dolnym prawym rogu nad zdjęciem Luśki jest napisane kim jest Majewski i pisze że prowadzi program ''Szymon mówi Show'' :grin: ale pomyłka :razz: :diabloti:
EDIT: W dziale pies by się uśmiał jest fajne zdjęcie xD :D

• 1 month later...
Posted

Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/

O! I zobaczyłam, że PP też ma 8 stron więcej - chyba jakaś zmowa :cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']jak ci nie zależy na karmie to daj do schroniska ;)[/quote]Jak będę przejeźdzać, bo z takim malutkim woreczkiem to mi się nie opłaca jeździć ;)

[quote name='Lenorka']Tak, 8 stron więcej, ale na końcu same reklamy... Wcześniej chyba nie było tyle reklam...? Nie mam przy sobie wcześniejszego numeru więc nie mogę sprawdzić :/[/quote]No też prawda....:razz: