MakeBelieve Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Niach, niach, niach xP Piknik Agilty ;p Gdzies jest watek na dogo. Wlasnie wrocilam. Ale super było xP I Grama poznałam od...? xP Nicku nie pamietam ;p Quote
Feigned Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Vini.']Niach, niach, niach xP Piknik Agilty ;p Gdzies jest watek na dogo. Wlasnie wrocilam. Ale super było xP I Grama poznałam od...? xP Nicku nie pamietam ;p[/quote] Unbelivable :evil_lol: kurcze moglam ja tez jechac :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 A nie mam xP Ale czego, Szczurzego? xP Wstawie, jak dziewczyny z klubu wstawią, bo fajnymi aparatami robily. Quote
Illusion Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Czegokolwiek, byle z czterema łapami i z pikniku :evil_lol:. Quote
MakeBelieve Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f206/zawody-agility-miasto-przyjaciol-iv-piknik-agility-136285/index8.html[/url] od tej strony do konca masz i sie ciesz :] Quote
MakeBelieve Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Super ^^ Ja też :] A moge sie pochwalić, że w tym tygodniu wybieram sie z rodzinka nad wode ;p Nad jakis zalew czy rzeke. To piese wezme ^^ Zobaczymy czy znowu bedzie chciala plywac. Quote
MakeBelieve Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Oooj, Foxowa, nieładnie, nieładnie xP Daisy aktualnie śpi, ma chyba już dość lata ^^ Mialam z nia wyjsc na podwórko, ale u mnie taka ulewa nagle ze swiata nie widac ;p Quote
Foxowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Heeej. Kurcze czemu my tu nigdy nie byliśmy :shake:. Quote
MakeBelieve Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Oooj, Foxowa, nieładnie, nieładnie xP Daisy aktualnie śpi, ma chyba już dość lata ^^ Mialam z nia wyjsc na podwórko, ale u mnie taka ulewa nagle ze swiata nie widac ;p Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 My też mamy w planach wypad nad rzekę ;), ale nie wiem czy Toś będzie chciała pływać. Na aktualną chwilę jesteśmy na etapie wchodzenia czterema łapami do miski z wodą :cool3:. Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 my tu pierwszy raz hej hej :lol: śliczna panienka :cool3: a jak za frisbee biega :loveu: Quote
MakeBelieve Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Witamy witamy :loveu: Panienka też mi się podoba :] A za frisbee biega, szkoda, że tylko za rollerkami :( Quote
Onomato-Peja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Vini. napisał(a):Witamy witamy :loveu: Panienka też mi się podoba :] A za frisbee biega, szkoda, że tylko za rollerkami :( Cóż za skromność :evil_lol: jeszcze się nauczy :) Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Heej ;) My tutaj pierwszy raz , ale napewno nie ostatni:eviltong: Daisy jest przecudowna :loveu::loveu: Będziemy zaglądać Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Onomato-Peja skromność to podstawa :] A witamy, witamy :] Fotki będą... Ojeju, nie wiem :] Może w niedziele na zajeciach w klubie ktos zrobi to wstawie :] Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Normalnie już Cię uwielbiam kobieto :loveu: Nie ma to jak szczerość :cool3: Coś o tym wiem, też szczera do bólu jestem :lol: Quote
MakeBelieve Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Ja też Cię kocham :loveu: A tak z życia Daisy... Dopracowałam z nią dzisiaj obrót w prawo, że reaguje na samą komendę, dopracowujemy obrót w lewo. A żeby nie było tak różowo, to powiem, że psica nie chce robić slalomu między nogami, o! Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Vini. napisał(a):Ja też Cię kocham :loveu: A tak z życia Daisy... Dopracowałam z nią dzisiaj obrót w prawo, że reaguje na samą komendę, dopracowujemy obrót w lewo. A żeby nie było tak różowo, to powiem, że psica nie chce robić slalomu między nogami, o! No ta nie potrafię tych wszystkich obrotów Atosa nauczyć a slalom to robi idealnie. :D Coś za coś, nie można mieć wszystkiego. :evil_lol: Kiedy fotki cudownej Daisy ? :cool3: Quote
MakeBelieve Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Ah, mojej przepięknej suni? 8) Nie wiem ! Moze z zajec w niedziele w klubie... Nie wiem :] Quote
jmw Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 daisówny, co tam nowego? :eviltong: może fotki? ubóstwiam wasz bannerek :diabloti::loveu: Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ah, wiesz... RC czyni cuda ^^ A fociaków nie ma i nie bedzie ;p Nie chce mi sie z komy zgrywac... Moze na zajeciach w niedziele cos ktos zrobi? :) Quote
Recommended Posts