MakeBelieve Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Doti- witamy, witamy :) Dziewczyny- bo mama nie pozwala ;//// Bo teraz grypa i nie chce, żebym była chora, bo zimno, bo bla bla bla ;///// I namówić sie nie da i jestem ostro wkurwiona, zeby nie powiedziec gorzej ;//// Pójdę se na wiosne najwyzej;/ Quote
Feigned Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Vini.']Doti- witamy, witamy :) Dziewczyny- bo mama nie pozwala ;//// Bo teraz grypa i nie chce, żebym była chora, bo zimno, bo bla bla bla ;///// I namówić sie nie da i jestem ostro wkurwiona, zeby nie powiedziec gorzej ;//// Pójdę se na wiosne najwyzej;/ a da się gorzej? :evil_lol: no to szkoda .. :shake: Quote
MakeBelieve Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nie wiem ;pp Wiem, że lipa ;/// Trudno, może jakoś dogonimy Was, Madziu ^^ Quote
Feigned Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Vini.']Nie wiem ;pp Wiem, że lipa ;/// Trudno, może jakoś dogonimy Was, Madziu ^^[/QUOTE] może.. :cool1::evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Hahaha, Ty juz nie cwaniakuj tam ;p Zobaczysz, że dogonimy ;p Ja w mojego psa wierzę, będzie ciepło, to damy my rade ;ppp Quote
Katie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Halo jest tu kto? :eviltong: uwazaj, bo ci galeria peknie od tego nadmiaru fotek :diabloti: Quote
Infortune. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hej, przyszłam Wam odkurzyć galerię i prosić o jakieś zdjęcia... :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Aj Infortune ;ppp Hm, moze wstawie cos pod wieczór :) A faktycznie, przydałoby się odkurzyć.. ;] Quote
Feigned Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Vini. napisał(a):Aj Infortune ;ppp Hm, moze wstawie cos pod wieczór :) A faktycznie, przydałoby się odkurzyć.. ;] masz zdjęcia i nie wstawiasz?! oj nie ładnie :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Boże, jedna sie odezwała i wszystkie sie zlecialy! xD *Magda, czemu krowy sprzedajesz?* Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Boże, jedna sie odezwała i wszystkie sie zlecialy! xD *Magda, czemu krowy sprzedajesz?* Quote
Katie Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Vini. napisał(a):Boże, jedna sie odezwała i wszystkie sie zlecialy! xD a cos Ty myslala? :eviltong: nie marudz, tylko zasypuj nas tu fotkami :loveu: Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 I ostatnie spacerowe: Haha, macie :) Quote
Feigned Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 bo nie używam, a kasa się przyda :) Dejzucha :loveu: :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nie wierzę, tu są zdjęcia! :crazyeye: :lol: http://i46.tinypic.com/1zdy79d.jpg :loveu::loveu: Quote
MakeBelieve Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 RC, dziwne, prawdaż?:) Haha, nie no... Postaram sie dodać jeszcze.... kiedyś?:) Quote
Illusion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Znając Ciebie, to kolejne zdjęcia pojawią się tu pewnie dopiero w lipcu :eviltong:. Quote
MakeBelieve Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Hahaha, zobaczysz , że nie :) Pojawią się jak bede miala chwile czasu ;]] Poza tym te zdjecia sa tragiczne, nie ma to jak aparat w komórce -.- Polecisz jakiś niedrogi aparat, wzglednie dobry?:D Quote
Illusion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Vini. napisał(a):Hahaha, zobaczysz , że nie :) Pojawią się jak bede miala chwile czasu ;]] Poza tym te zdjecia sa tragiczne, nie ma to jak aparat w komórce -.- Polecisz jakiś niedrogi aparat, wzglednie dobry?:D Niedrogi i dobry to pojęcia względne :eviltong:. Chcesz małpkę, czy coś większego? Jak zastanawiałam się nad swoim aparatem, to myślałam nad Fuji S9600, ale może być teraz problem z jego zakupem, bo podobno jest wycofany z produkcji. Najlepiej podpytaj brata, mówiłaś, że poważniej zajmuje się fotografią ;). Quote
MakeBelieve Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Haha, podpytam, podpytam. O, dzisiaj ma wpasc :) Ja ide z psem na spacera, to moze fotki porobie. Chce ktos?:) Quote
Illusion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Vini. napisał(a):Haha, podpytam, podpytam. O, dzisiaj ma wpasc :) Ja ide z psem na spacera, to moze fotki porobie. Chce ktos?:) Pfff... też mi pytanie :eviltong:, jasne, że tak :). Quote
MakeBelieve Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 O sory, zapomnialam zrobic, hahaha ;] Wybaczycie? O, moze brata poprosze zeby swojego Nikosia wziął, to sesje zrobi :) Quote
Recommended Posts