Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti- witamy, witamy :)
Dziewczyny- bo mama nie pozwala ;//// Bo teraz grypa i nie chce, żebym była chora, bo zimno, bo bla bla bla ;///// I namówić sie nie da i jestem ostro wkurwiona, zeby nie powiedziec gorzej ;//// Pójdę se na wiosne najwyzej;/

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vini.']Doti- witamy, witamy :)
Dziewczyny- bo mama nie pozwala ;//// Bo teraz grypa i nie chce, żebym była chora, bo zimno, bo bla bla bla ;///// I namówić sie nie da i jestem ostro wkurwiona, zeby nie powiedziec gorzej ;//// Pójdę se na wiosne najwyzej;/

a da się gorzej? :evil_lol:
no to szkoda .. :shake:

• 3 months later...
Posted

Vini. napisał(a):
Aj Infortune ;ppp Hm, moze wstawie cos pod wieczór :) A faktycznie, przydałoby się odkurzyć.. ;]

masz zdjęcia i nie wstawiasz?! oj nie ładnie :diabloti:

Posted

Hahaha, zobaczysz , że nie :) Pojawią się jak bede miala chwile czasu ;]] Poza tym te zdjecia sa tragiczne, nie ma to jak aparat w komórce -.- Polecisz jakiś niedrogi aparat, wzglednie dobry?:D

Posted

Vini. napisał(a):
Hahaha, zobaczysz , że nie :) Pojawią się jak bede miala chwile czasu ;]] Poza tym te zdjecia sa tragiczne, nie ma to jak aparat w komórce -.- Polecisz jakiś niedrogi aparat, wzglednie dobry?:D

Niedrogi i dobry to pojęcia względne :eviltong:. Chcesz małpkę, czy coś większego? Jak zastanawiałam się nad swoim aparatem, to myślałam nad Fuji S9600, ale może być teraz problem z jego zakupem, bo podobno jest wycofany z produkcji. Najlepiej podpytaj brata, mówiłaś, że poważniej zajmuje się fotografią ;).

Posted

Vini. napisał(a):
Haha, podpytam, podpytam. O, dzisiaj ma wpasc :) Ja ide z psem na spacera, to moze fotki porobie. Chce ktos?:)

Pfff... też mi pytanie :eviltong:, jasne, że tak :).