MakeBelieve Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A ja pewnie juz nie bede miala <hahaha> Dobra, to pewnie bedzie tak, ze albo zadna nie podejdzie, albo naraz podejdziemy xD Masz wziasc Lune! :) Quote
MakeBelieve Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A moze przyznac sie do mnie nie bedziesz chciala, hę !? :mad: Ty jakby co tez do mnie podejdz czy cos xD Zreszta przez kom jeszcze sie umowimy ;] Quote
MakeBelieve Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A z kim Ty chcesz tak gadac, co? xD Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Vini. napisał(a):A ja pewnie juz nie bede miala <hahaha> Dobra, to pewnie bedzie tak, ze albo zadna nie podejdzie, albo naraz podejdziemy xD Masz wziasc Lune! :) masz mieć :cool3: nie no może nie będzie tak źle :cool3:Ja jak Cie zobaczę to podejdę, tak tylko Cię uprzedzam, ze jak się z kimś zagadam to mogę Cię nie zauważyć :eviltong: zobacze :eviltong: Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Vini. napisał(a):A z kim Ty chcesz tak gadac, co? xD A co tam mało ludzi będzie ? :cool3::diabloti: Quote
MakeBelieve Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Nie wiedzialam, ze znasz wszystkich xD Quote
Iza. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Vini. napisał(a):Nie wiedzialam, ze znasz wszystkich xD wielu rzeczy jeszcze nie wiesz :diabloti: nigdzie nie napisałam że znam wszystkich :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 To nie wiedzielam ze masz tak duzo znajomych ;] A tak btw. to wesołych świąt ;p Ucałuj i wytarmoś Lune ;] Quote
Iza. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Vini. napisał(a):To nie wiedzielam ze masz tak duzo znajomych ;] A tak btw. to wesołych świąt ;p Ucałuj i wytarmoś Lune ;] Aż tak dużo to może nie :eviltong: Dzięki, dzięki, i nawzajem :cool3: Quote
MakeBelieve Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Uwaga, uwaga! W następnym tygodniu zasypie was (koszmaar) fotami ze wsi: agility, frisbee i ogolne! Wiec dopominac sie, bo ciotka marta ma skleroze ;] Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i40.tinypic.com/2ikzl9v.jpg Śliczna :loveu: jak taki szczeniaczek wygląda :lol: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ale ona maleńka :loveu: i ta kokarda, ach :loveu: Quote
Iza. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i41.tinypic.com/1zdasd0.jpg ale wielka piłka :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia frizbowe super :loveu: Fajowy macie tunel :cool3: Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 http://i42.tinypic.com/r0tjxe.jpg jaka ona śliczna , i fryzurka super :loveu: Quote
Katie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 superowo : D Wy macie jakie talerze? Ja mam tylko jedno frisbee takie gumowe : D Quote
MakeBelieve Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ta pilka wielka nie jest, do siatkowki xD To Daisy taka mala :) Dziekujemy za komplementy :oops: Katie mamy jednego softa małego i frosta małego. Soft jest baaardzo mocno zniszczony, frosta dostałyśmy nowego, ale już jest zniszczony lekko. Dlatego niedługo dla młodej kupuje albo 2 softy, albo ze 2-3 cs'y. Quote
Katie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Vini. napisał(a):Ta pilka wielka nie jest, do siatkowki xD To Daisy taka mala :) Dziekujemy za komplementy :oops: Katie mamy jednego softa małego i frosta małego. Soft jest baaardzo mocno zniszczony, frosta dostałyśmy nowego, ale już jest zniszczony lekko. Dlatego niedługo dla młodej kupuje albo 2 softy, albo ze 2-3 cs'y. hmm...... moglabys mi wytlumaczyc co to softy i frosty? bo nie bardzo sie znam jeszcze na dogfrisbee : D Quote
Recommended Posts