anouk92 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Madallena']No to co? Smigam jutro po Banana :) Kto bedzie? Kto? Czy mam dzwonic do p. Celiny? wyjezdzam ok 12 z Mokotowa, wiec ok 13 powinnam juz byc w Klembowie. Jak tam dojechac? Czy ktos moze sie ze mna umowic po drodze i dowiezc mnie do schronu? :) szybciej bedzie...[/QUOTE] A dzwoniłaś do Celiny że przyjeżdżasz? Chodzi o to że jak jej nie będzie to żeby chociaż pracownikom powiedziała żeby wydali Ci psa. Quote
Madallena Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Zadzwonie z samego rana do Celinki:) Aga, wyslij mi jeszcze raz numer do siebie bo wykasowalam PW. Quote
anouk92 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Aga-33-76']Debil ze mnie kompletny, przepraszam ale zamiast podać nr chociażby p. Celiny z rozpędu u wszystkich psiaków z mikrusów wstawiłam swój nr :crazyeye:[/QUOTE] Aga ale bardzo dobrze zrobiłaś - numer Celiny powinnien być w ostateczności - my mamy większą skuteczność przekonania kogoś że właśnie powinnien adoptować tego a nie innego psiaka, albo wogóle skreślić z listy, albo pomóc w transporcie itp...- Celina jedyne może powiedzieć coś o psiaku i zaprosić do odwiedzenia schroniska i tyle. Szkoda by stracić potencalne fajne domki. Wię cja zawsze jestem za tym żeby w ogłoszeniach był numer do wolontariuszy a nie do schroniska. Quote
Aga-33-76 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Taaaaaaaak, koniecznie Banana trzeba zabrać Dom dla Banana jest ... w Katowicach (napisałam do Moniki z Katowic prośbę o przeprowadzenie wizyty) Quote
Madallena Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 rany...Slask... a nadaje sie ten dom chociaz na wizyte? :) Quote
anouk92 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Madallena bierz na razie Banana - przy okazji sprawdzimy jak się chłopak zachowuje w domu i takie tam. Jak dziewczyny sprawdzą domek na Śląsku i będzie ok to Banan pojedzie a Ty weźmiesz następną bidę :) Quote
Aga-33-76 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Madallena']rany...Slask... a nadaje sie ten dom chociaz na wizyte? :)[/QUOTE] nadaje, ale zobaczymy jak wypadnie na wizycie Quote
mala_czarna Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Madalleno, zrób proszę zdjęcia szczeniaków i ich mamy. Quote
Akrum Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ojej. tak szybko ktoś Bananka zauważył ?? SIuper :) to trzymam za chłopaka kciukasy i za wizytę w potencjalnym domku :) Quote
Madallena Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Oczywiscie, zrobie :) Czekam na transport, siedze jak na szpilkach. Juz nie moge sie doczekac kiedy wezme go na rece i wysciskam! rany rany! jak ja lubie wycieczki do schronisk :) bo wiem, ze nie wychodze stamtad z pustymi rekami :) wzielo mnie na wywody... to z nerwow :) Wiecie co? kiedys wchodizlam do schronu i ryczalam, glaskalam, karmilam i ryczalam. Teraz, kiedy jestem juz WYEDUKOWANA :) wchodze do schroniska i nie placze. Wiem, ze mozna im pomoc, wziac na DT, zrobic zdjecia czy oglaszac. I to jest najwazniejsze. Ze wcale nie jestesmy bezsilni! Dziekuje :) Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 klementynka [IMG]http://img638.imageshack.us/img638/7577/uda6.jpg[/IMG][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2695/ruda12.jpg[/IMG][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/1816/ruda14.jpg[/IMG][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9422/rudai.jpg[/IMG] Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Ilka21']pojechał, bardzo całuśny psiak[/QUOTE] i super, teraz tylko pozostaje czekać na info z DT nt zachowania Banana w warunkach domowych, sprawdzić potencjalny domek, skołować transport i sru do DS :) Quote
obraczus87 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jesli chodzi o transport do Katowic to raczej problemu nie będzie. Znam osobe, która kursuje na tej trasie raz na tydzien badz na dwa tygodnie :) Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='obraczus87']Jesli chodzi o transport do Katowic to raczej problemu nie będzie. Znam osobe, która kursuje na tej trasie raz na tydzien badz na dwa tygodnie :)[/QUOTE] transport-super, właśnie miałam Cię prosić o wsparcie w tej kwestii ale Ty działasz szybcie niż ja myślę ;) wizytę przedadopcyjną przeprowadzi Monika z Katowic - ogromnie dziękuję Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Umówię sie, jak najszybciej na wizytę przedadopcyjną. Banan trzymaj się dzielnie! :) Quote
Aga-33-76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Umówię sie, jak najszybciej na wizytę przedadopcyjną. Banan trzymaj się dzielnie! :)[/QUOTE] Buziaki ciotka :loveu: Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 no bananku już odsiedziałeś swoje w schronie czas do domku... Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Banan już pojechał????? Huraaaa!!!!:multi: Quote
Madallena Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wiecie co?? Banan (juz nazywa sie SKIPPER) to MEGA przytulasny, calusny, przekochany psiak! Dzieci uwielbia, smakolyki tez :) Facetow sie nie boi. Po wejsciu do swojego domku nowego tymczasowego zaczal sie nawet ze mna przez chwilunie bawic :) Bedzie kapany na wieczor, po ostatnim spacerze. Jest rewelacyjny, zaraz bedzie przepiekny! dlatego dom do ktorego trafi musi byc MEGA dokladnie "przetrzepany" :) Jutro wstawie fotki Skipera jak juz bedzsie piekny, pachnacy, wykapany i wyczesany. A ja prosze miec na uwadze MIJĘ. skulona w pudle malenka sunieczke...dziewczyny ja kojarza a ja juz ja kocham! Klementynka rzadzi! Quote
mala_czarna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Klementynka chudzinka :-( Jaki słodki szorściak. Od niedawna chyba jest? Macie może zdjęcia szczeniaków? Quote
anouk92 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='AGA35']klementynka [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9422/rudai.jpg[/IMG][/QUOTE] Klementynka jest cudna ale starszna bida z niej :( Gdzie ona była schowana? Ja ją pierwszy raz widzę. Quote
Recommended Posts