mala_czarna Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ciężko ze zdjęciami :( One muszą być na rękach, bo jak tylko poczują twarde podłoże to zasuwają po podwórku jak szalone. Zważyć je może mogłaby p. Celina :roll: Zdjęcia tego nie oddają, ale one tutaj wyszły na w miarę spore, a są maluśkimi psiaczkami. Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zrobcie jak najlepiej w miare Waszych mozliwosci :) Dajcie psiaki za watek Mikrusow a znajdziemy im dom! Moze poszukamy DT, bedzie latwiej je wyadoptowac... Kurde, a w wakacje chcialam do Was podjechac! Mam dzialke kolo radzymina i nawet widzialam napis KLEMBOW 12. Wiecie czemu nie podjechalam? bo na dzialce stacjonowalo u mnie wtedy 8 psow! a ja ze schronisk raczej nie wyjezdzam na "pusto" ;) Quote
Aga-33-76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gosiapk napisał(a):Czy biała krótkowłosa sunia i beżowa krótkowłosa sunia, które razem siedzą w boksie nie mieszczą sie w granicach ustalonych dla minipsów? Myślę, że i one do mikrusów będą się nadawały Quote
Gosiapk Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Myślę, że i one do mikrusów będą się nadawały super! Madallena w takim razie mamy jeszcze dwie malizny, proszę spójrz post 1025 i 1026.:razz: Quote
Aga-33-76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gosiapk napisał(a):super! Madallena w takim razie mamy jeszcze dwie malizny, proszę spójrz post 1025 i 1026.:razz: Banan (post 1028 ) tez się do mikrusów chyba nada ;) Quote
anouk92 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dziewczyny na stronie Klembowa napisane jest że Russo vel.Pavarotti znalazł już dom. Mam prośbę jak będziecie w niedzielę to proszę sprawdzcie to bo coś mi się wydaje że pracownikom mogło się pomylić - ten kudłaty psiak którego zabrałam ostatnio był bardzo podobny do Russo i był w tej samej budce i może coś im się pomyliło. Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dziewczyny! ten Banan i mikrosunie - zakochalam sie! w calej trojce! Wrzuccie mi je prosze mna watek mikropsiakow z opisu wg szablonu. I to szybciutko! bo jeden z Mikropsiakow ma szanse na DS! rany! rany! cuda sa normalnie! Sunia bezowa ma wielkie szanse na znalezienie domu. Ta sunia w banerku Mikropsiakow to moja byla tymczasowiczka Mala Biala. Ladne zdjecia, dobry opis i normalnie telefony zwariowaly na jej punkcie! Dzieki niej kilka innych znalazlo tez domy, bo nawet po wyadoptowaniu trzymalam jej ogloszeenia dla innych :P:P Sunieczka2 ta biala w latki, spokojnie mozna ja wpisac jako mix JTR albo Parson Rt. Rowniez szal! Banan jest REWELACYJNY. zdecydowanie moj typ :) w typie papilona bym machnela :):) Kurde, one na serio szybciutko pojda! rany...kiedy ja sie wybioeram na dzialke! pewnie wtedy jak nie bede miala zadnego tymczasowicza :> i wstapie sobie do Was :P Quote
Aga-33-76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='anouk92']Dziewczyny na stronie Klembowa napisane jest że Russo vel.Pavarotti znalazł już dom. Mam prośbę jak będziecie w niedzielę to proszę sprawdzcie to bo coś mi się wydaje że pracownikom mogło się pomylić - ten kudłaty psiak którego zabrałam ostatnio był bardzo podobny do Russo i był w tej samej budce i może coś im się pomyliło. Ten kudłaty to był kolega naszego Pavarottiego, tylko powiększona jego wersja-tak mi się zdaje - oba psiaki przyjechały w październiku z Ząbek, zdjęcie było robione w ubiegłą niedzielę, więc .... Quote
Aga-33-76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Madallena']Dziewczyny! ten Banan i mikrosunie - zakochalam sie! w calej trojce! Wrzuccie mi je prosze mna watek mikropsiakow z opisu wg szablonu. I to szybciutko! bo jeden z Mikropsiakow ma szanse na DS! rany! rany! cuda sa normalnie! Sunia bezowa ma wielkie szanse na znalezienie domu. Ta sunia w banerku Mikropsiakow to moja byla tymczasowiczka Mala Biala. Ladne zdjecia, dobry opis i normalnie telefony zwariowaly na jej punkcie! Dzieki niej kilka innych znalazlo tez domy, bo nawet po wyadoptowaniu trzymalam jej ogloszeenia dla innych :P:P Sunieczka2 ta biala w latki, spokojnie mozna ja wpisac jako mix JTR albo Parson Rt. Rowniez szal! Banan jest REWELACYJNY. zdecydowanie moj typ :) w typie papilona bym machnela :):) Kurde, one na serio szybciutko pojda! rany...kiedy ja sie wybioeram na dzialke! pewnie wtedy jak nie bede miala zadnego tymczasowicza :> i wstapie sobie do Was :P Serdecznie zapraszamy! Quote
Aga-33-76 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-POTRZEBUJEMY-OGLOSZEN-PROSIMY-O-POMOC/page59 Quote
Madallena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a w tym Klembowie to jest dobrze czy zle? wiem, ze schroniska sa ogolnie beznadziejne, jednak mozna je podzielic na te lepsze i gorze. jaki jest Klembow? Quote
Ilka21 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Madallena jak sama napisałaś bajkowo nie jest we wszytskich schroniskach. Klembów na pewno jest prowadzony przez osoby z sercem do psów, na tyle co mogą dbają o nie ale jak wiadomo mają ograniczona pulę pieniędzy. Psy na pewno są karmione dobrze, karmami tej lepszej jakości nawet. Często , jeszcze przed moją wizytą tam, widziałam sama jak p.Celina robi zakupy(wiem co kupowała i było też w tym dużo smakołyków dla psów), nie jednokrotnie widziałam jak ratowała psie życie kiedy inny by nie walczył bo szkoda pieniędzy. Hotel czterogwiazdkowy to nie jest i wiadomo, że mogło by być lepiej, każdy ma swoje "widzi mi się" ale wg mnie krzywda tam psom się nie dzieje, nie sa głodzone, rozmnażane ani bite. Quote
Aga-33-76 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ilka21 napisał(a):Madallena jak sama napisałaś bajkowo nie jest we wszytskich schroniskach. Klembów na pewno jest prowadzony przez osoby z sercem do psów, na tyle co mogą dbają o nie ale jak wiadomo mają ograniczona pulę pieniędzy. Psy na pewno są karmione dobrze, karmami tej lepszej jakości nawet. Często , jeszcze przed moją wizytą tam, widziałam sama jak p.Celina robi zakupy(wiem co kupowała i było też w tym dużo smakołyków dla psów), nie jednokrotnie widziałam jak ratowała psie życie kiedy inny by nie walczył bo szkoda pieniędzy. Hotel czterogwiazdkowy to nie jest i wiadomo, że mogło by być lepiej, każdy ma swoje "widzi mi się" ale wg mnie krzywda tam psom się nie dzieje, nie sa głodzone, rozmnażane ani bite. potwierdzam Quote
anouk92 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Do ciotek które będą w Klembowie w niedzielę: rozmawiałam już z Agą na ten temat ale jeszcze napiszę: w Klembowie jest pies który został potraktowany siekierą, teraz jest juz po zabiegu i pod opieką wet ale trzeba mu zrobić duża kampanię marketingową. Ludzie muszą się o nim dowiedzieć. Może jego smutna historia poruszy jego serce. Proszę o fotki. Rozmawiałam z Celiną ma mi przesłać zdjęcia wcześniejsze, ale teraz trzeba mu zrobić nowe. Psiak chyba nazywa się Topik ale nie jestem pewna. Będą wiedzieli o którego psiaka chodzi. Druga rzecz - ostation w stodole był piękny husky - czy możecie mu proszę też zrobić zdjęcia. Trzeba poruszyć ludzi od Huskich może jemu też się poszczęści. Quote
Kinia1984 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 O Topiku czytalam w Wiesciach...Dostal siekera w glowe bodajze w Radzyminie... Quote
obraczus87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 czy ktos w ndz jedzie do Klembowa?? Quote
Aga-33-76 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='anouk92']Druga rzecz - ostation w stodole był piękny husky - czy możecie mu proszę też zrobić zdjęcia. Trzeba poruszyć ludzi od Huskich może jemu też się poszczęści. ten hasior był w boksie z Bellą - zabrał go do siebie jeden z pracowników Klembowa a oto jego zdjęcie Quote
Aga-33-76 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 obraczus87 napisał(a):czy ktos w ndz jedzie do Klembowa?? będę jechała ja i mala_czarna, kto jeszcze - nie wiem Quote
obraczus87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Acha... szkoda, że wczesniej dostalam info, że jechac nie bedziecie, bo trzeba ogłosic psy... :( no nic. Może uda mi sie odkręcic plany. A jak nie, to nastepnym razem pojade. Quote
Ilka21 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no ja jadę z Agą35, bo mam zamiar ostrzyc mixa pudla co podobno jest tam Quote
Aga-33-76 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 obraczus87 napisał(a):Acha... szkoda, że wczesniej dostalam info, że jechac nie bedziecie, bo trzeba ogłosic psy... :( no nic. Może uda mi sie odkręcic plany. A jak nie, to nastepnym razem pojade. czemu nie mówiłaś, że chcesz jechać do Klembowa ? plany na niedzielę miałam zupełnie inne, przepraszam ale w natłoku zajęć zapomniałam napisać że jednak pojadę dl Klembowa, wybacz to nie zlośliwość tylko nadmiar zajęć :oops: Quote
Aga-33-76 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A oto LUIS (przynajmniej tak głosiła karta), który dzieli boks z Kostą Quote
Ilka21 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to jestem ciekawa czy nie o niego chodziło nawet jak nie to jemu też trzeba sierść doprowadzić do kultury Quote
Madallena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 eeee. jak jedziecie to obfoccie mi te 3 mikropsiaki, pls! (i jak da rade zwazyc, bede wdzieczna :) ) Quote
Recommended Posts