Madallena Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dogo swiruje i to konkretnie ;/ A teraz przed Panstwem SKIPER, na kotrego wolam tez SKIPI bo to takie slodkie, ze hej! nie wiem czy nie lepszym imieniem bylby Buziak :) to zdecydowanie pies kanapowy: kocha dzieci: Quote
mala_czarna Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kochany słodziak!! :loveu::loveu: Jak się zachowuje? W domu nie nasiusiał? Grzeczny jest? Quote
AGA35 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ciotki robimy wizyte w gdańsku dla homera :lol: Quote
Madallena Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Relacja z DT: Po dzisiejszej nocy kupa i dwa siku. Skipi spal na kanapie i na swoim poslanku. Upodobal soebie rowniez dywanik w lazience. "meczony" czyt. ganiany przez rocznego chlopczyka schowal sie w lazience a tam zakaz wstepu dla malego. Lizal go po twarzy, uciekal przed nim bawiac sie. Wszyscy byli szczesliwi! (nie ze patyki w oczach i ciagaanie za ogon, nie nnie!) Uczy sie chodzic na smyczy i szelkach. Dobrze mu idzie, nie liczac zakrecania smyczy wokol drzewa i latarni. Rozdaje buziaki, oj rozdaje! kazdemu! Relacja z domu mojego: (bo poszlam i gwizdnęłam go na kilka godzin, leży właśnie koło mnie, wycałował mnie, bawił się i teraz czyta co o nim pisze) przyszedł. Oczywiscie, ze chcial podlac nogi od stolu! Nie udalo mu sie to. Reaguje na FE. z zaskoczenia walnął kupę! łobuz jeden! Skiper chce wszystko gwałcić! Jest mega podekscytowany. Moja suka (Skiper jest jej miniaturką) pogonila go ostro jak zasadzal sie na jej sterylizowany tylek. Podkulil ogon i zwial. Probuje ja przeprosic i daje jej buziaki. Ona twarda sztuka! po mamusi :P Nie poddaje sie i wciaz strzela na niego focha podnoszac od czasu do czasu wargi...wtedy sie odsuwam. Skiper tez :) Jak juz wczesniej napisalam i pisac bede do konca: Skiper to pies MEGA lagodny. Zadnej agresji w stos do ludzi czy innych zwierzakow. Jeszcze musi przytyc, trzeba uregulowac mu kupe i siku i bedzie pies IDEAL! Quote
AGA35 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 relacja jest mega drobiazgowa pękam ze śmiechu porostu Quote
Madallena Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Moge tez opisac bardziej szczegolowo :) Dziewczyny, tego malego gwalciciela trzeba bedzie kastrowac i to szybko. Sadzi sie ostro na suki z cieczka (bylam z nim wczoraj na spacerze). Nie wazna wielkosc. Kocha wszystkie, nawet te, ktore organy "pciowe" maja na wysokosci mojego pasa :) Dostal dzisiaj aniprazol. Dam mu jeszcze jutro bo mam ostatnia tablete. W kupie robali nie bylo, moze pojawia sie jutro. (o, zaczyna sie szczegolowa relacja ) :) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Madallena nie mogę :D Takich relacji nam trzeba :D :) Quote
Madallena Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Najnowsze wiesci po nicy: ZERO kupa, ZERO siku :) Ladnie i grzecznie przespal cala noc, jak malutki synunio :) Wezme go pod wieczor do siebie, poczytamy co piszecie i z checia poogladamy zdjecia MII :P Quote
obraczus87 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Madallena napisał(a):Najnowsze wiesci po nicy: ZERO kupa, ZERO siku :) Ladnie i grzecznie przespal cala noc, jak malutki synunio :) Wezme go pod wieczor do siebie, poczytamy co piszecie i z checia poogladamy zdjecia MII :P Grzeczny chłopak ;) Quote
mala_czarna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 AGA35 napisał(a):ciotki homera trzeba wykastrować przed podróżą No ale to już jak rozumiem p. Celina się tym zajmie? :roll: Quote
anouk92 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 AGA35 napisał(a):ciotki homera trzeba wykastrować przed podróżą Kastrację Homera biorę na siebie - tylko że trzeba to jakoś zgrać żeby po kastarcji nie musiał wrócić do Klembowa tylko albo od razu pojechał do domu albo gdzieś na DT. W schronisku może mu się wdać zakażenie. Psy po kastarcji nie mają żadnych ubranek ani zabezpieczenia tak jak suki i istnieje większe ryzyko, więc musi być w czystym miejscu. Kastaracja tylko wtorki albo czwartki. Quote
mala_czarna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 AGA35 napisał(a):ciotki homera trzeba wykastrować przed podróżą No ale to już jak rozumiem p. Celina się tym zajmie? :roll: Quote
AGA35 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 anouk92 napisał(a):Kastrację Homera biorę na siebie - tylko że trzeba to jakoś zgrać żeby po kastarcji nie musiał wrócić do Klembowa tylko albo od razu pojechał do domu albo gdzieś na DT. W schronisku może mu się wdać zakażenie. Psy po kastarcji nie mają żadnych ubranek ani zabezpieczenia tak jak suki i istnieje większe ryzyko, więc musi być w czystym miejscu. Kastaracja tylko wtorki albo czwartki. mam nadzieję że uda już ogarnąc wizyte i w czwartek bedze go można ciąc tylko gdzie go umieśćić po Quote
Gosiapk Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dobry człowiek mogący sie zająć rekonwalescencją psa po kastracji przez 7-10 dni pilnie poszukiwany! Quote
anouk92 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Gosiapk napisał(a):dobry człowiek mogący sie zająć rekonwalescencją psa po kastracji przez 7-10 dni pilnie poszukiwany! Po kastracji wystarczą 4-5 dni. Dziewczyny czy któraś przyznaje się do psa Milton?- rudy owczarkowaty. Dzwoniła Celina i pytała czy ktoś go zabiera bo Tomek podobno przygotował dla niego książeczkę i umowy ale teraz Tomka nie ma od kilku dni i Celina nie wie dlaczego Tomek przygotował Miltona jakby do adocji. Aga jak tam sprawa z Denisem? Czy jesteś w kontakcie z potencjalnym domkiem? Quote
AGA35 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 anouk92 napisał(a):Po kastracji wystarczą 4-5 dni. Aga jak tam sprawa z Denisem? Czy jesteś w kontakcie z potencjalnym domkiem? Denis ma wyjechać w ten wekend. Quote
Aleksa. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mam pytanie czy ktoś ma lepsze(nowsze zdjęcia )tego szczeniaka on jest w takich małym transporterze w garażu gdzie wiekszość psów to sa na szkoleniu to zdjecie robiłam jak byłam sama w klembowie Quote
Awit Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ktoś chce adoptować sunię podobną do poprzedniej. Może macie taką http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3980371_pilnie_poszukuje.html Quote
Recommended Posts