Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']kurcze. Troche tych mikrusow macie :(

Tak sobie mysle, ze moze jutro podjechalabym. U znajomej mam domowy tymczas platny (10zl/doba), ale koszty biore na siebie. Karme tez. Ewentualnie, jak zajdzie taka potrzeba, poprosze Was o pomoc w zbiorce na leczenie.

Wezmiemy najpierw Banana. Szybko pojdzie do DS jak mu sie odpowiedni PR zrobi :) kapiel, ladne zdjecia - to biore na siebie. Ogloszen nie umiem robic, pomozecie?

Jest tam ktos jutro?[/QUOTE]

Gdzie dokładnie masz tymczas? Jutro są tylko pracownicy.

Posted

W Warszawie na Mokotowie. (obok mnie)

Mieszkanie, 2 pokoje. Do dyspozycji lozko :) i kanapa. 3 spacery dziennie. Traktowanie psiaka jak wlasnego. Rozpieszczanie, kochanie, mizianie, calowanie! raj na ziemi. To nie pierwszy psiak, ktorego tam wsadzam i nie narzekam, wrecz oddaje nastepne.

Posted

[quote name='Madallena']kurcze. Troche tych mikrusow macie :(

Tak sobie mysle, ze moze jutro podjechalabym. U znajomej mam domowy tymczas platny (10zl/doba), ale koszty biore na siebie. Karme tez. Ewentualnie, jak zajdzie taka potrzeba, poprosze Was o pomoc w zbiorce na leczenie.

Wezmiemy najpierw Banana. Szybko pojdzie do DS jak mu sie odpowiedni PR zrobi :) kapiel, ladne zdjecia - to biore na siebie. Ogloszen nie umiem robic, pomozecie?

Jest tam ktos jutro?[/QUOTE]

Cioteczko bierz Mikrusy wszystkie !!!! I wyadoptowuj je - plisssss :)

Posted

[quote name='obraczus87']Cioteczko bierz Mikrusy wszystkie !!!! I wyadoptowuj je - plisssss :)[/QUOTE]

obawiam sie, ze jak pojade to z jednym nie wyjde (chociaz na razie to mam zalobe, bo oddalam wczoraj moja tymczasowiczke, pisze, zalobe, bo skradla moje serce najbardziej ze wszystkich, ktore mialam! ;) :) ale na razie wezme tylko 1 .

Posted

Chciałabym raz jeszcze pokazać naszą Kostę. Cudna sunia, nieco dzisiaj wystraszona, ogonek podkulony. Garnie się niesamowicie do człowieka. Mam swoje typy w Klembowie, a ona jest jedną z nich:

[IMG]http://images36.fotosik.pl/150/e1184b08c27531c4med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images37.fotosik.pl/259/9156a1f2fc7fdd3fmed.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Madallena']Czy ktoras z Was, ktora ogarnia Klembow moze mi dac do siebie nr tel? :) zadzwonie. Nie wiem co mowic, co robic. Czy Klembow daje psiaki na DT?[/QUOTE]
masz zapchana skrzynkę

Posted

No no co do Homera to jestem zatkana wygląda oszałamiająco cudownie i trzeba by ten wygląd koniecznie wykorzystać do ogłoszeń :) domek znajdzie w mig . Czy ktoś juz mu robiła jakieś ogłoszenia ??

Posted

[quote name='Madallena']W Warszawie na Mokotowie. (obok mnie)

Mieszkanie, 2 pokoje. Do dyspozycji lozko :) i kanapa. 3 spacery dziennie. Traktowanie psiaka jak wlasnego. Rozpieszczanie, kochanie, mizianie, calowanie! raj na ziemi. To nie pierwszy psiak, ktorego tam wsadzam i nie narzekam, wrecz oddaje nastepne.[/QUOTE]

ciotki trzeba zorganizowac transport banana w dt pilne .

Posted

Do Warszawy na Mokotow.
Mozna powiedziec, ze bezplatny. Koszta i karme biore na siebie.

Najlepiej by bylo, zeby przyjechal szybciutko, bo ta dziewczyna jest w domu do konca tygodnia. Ja tez cos kombinuje...mam nadzieje, ze wykombinuje :)

W jakich godzinach mozna tam przyjezdzac?

Posted

Napisz może PW do anouk, bo jak tak przyjedziesz bez zapowiedzi to możesz nie wejść, bo Cię nie znają :) Ponadto p. Celiny może nie być. Ania jak zadzwoni i uprzedzi to nie powinno być problemu. A co z ewentualnymi kosztami za weta?

Posted

[quote name='mala_czarna']Napisz może PW do anouk, bo jak tak przyjedziesz bez zapowiedzi to możesz nie wejść, bo Cię nie znają :) Ponadto p. Celiny może nie być. Ania jak zadzwoni i uprzedzi to nie powinno być problemu. A co z ewentualnymi kosztami za weta?[/QUOTE]

Jezeli zajdzie taka ptrzeba bede potrzebowac pomocy. Czy psiak jest kastrowany?

Posted

[quote name='Madallena']Jezeli zajdzie taka ptrzeba bede potrzebowac pomocy. Czy psiak jest kastrowany?[/QUOTE]

nie jest pełnowartościowym chłopakiem z jajami