anouk92 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='Madallena']kurcze. Troche tych mikrusow macie :( Tak sobie mysle, ze moze jutro podjechalabym. U znajomej mam domowy tymczas platny (10zl/doba), ale koszty biore na siebie. Karme tez. Ewentualnie, jak zajdzie taka potrzeba, poprosze Was o pomoc w zbiorce na leczenie. Wezmiemy najpierw Banana. Szybko pojdzie do DS jak mu sie odpowiedni PR zrobi :) kapiel, ladne zdjecia - to biore na siebie. Ogloszen nie umiem robic, pomozecie? Jest tam ktos jutro?[/QUOTE] Gdzie dokładnie masz tymczas? Jutro są tylko pracownicy. Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 W Warszawie na Mokotowie. (obok mnie) Mieszkanie, 2 pokoje. Do dyspozycji lozko :) i kanapa. 3 spacery dziennie. Traktowanie psiaka jak wlasnego. Rozpieszczanie, kochanie, mizianie, calowanie! raj na ziemi. To nie pierwszy psiak, ktorego tam wsadzam i nie narzekam, wrecz oddaje nastepne. Quote
obraczus87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Madallena']kurcze. Troche tych mikrusow macie :( Tak sobie mysle, ze moze jutro podjechalabym. U znajomej mam domowy tymczas platny (10zl/doba), ale koszty biore na siebie. Karme tez. Ewentualnie, jak zajdzie taka potrzeba, poprosze Was o pomoc w zbiorce na leczenie. Wezmiemy najpierw Banana. Szybko pojdzie do DS jak mu sie odpowiedni PR zrobi :) kapiel, ladne zdjecia - to biore na siebie. Ogloszen nie umiem robic, pomozecie? Jest tam ktos jutro?[/QUOTE] Cioteczko bierz Mikrusy wszystkie !!!! I wyadoptowuj je - plisssss :) Quote
obraczus87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A to jest Mamusia tej pchelki z wątku szczeniorków. 3 dni jest w Klembowie. Po kwarantannie bede chciała Ja ogłaszac. [IMG]http://images40.fotosik.pl/259/fb4b37631ccc12e9med.jpg[/IMG] Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='obraczus87']Cioteczko bierz Mikrusy wszystkie !!!! I wyadoptowuj je - plisssss :)[/QUOTE] obawiam sie, ze jak pojade to z jednym nie wyjde (chociaz na razie to mam zalobe, bo oddalam wczoraj moja tymczasowiczke, pisze, zalobe, bo skradla moje serce najbardziej ze wszystkich, ktore mialam! ;) :) ale na razie wezme tylko 1 . Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czy ktoras, ktora ogarnia Klembow moze mi dac do siebie nr tel? Nie wiem co mowic, co robic. Czy Klembow daje psiaki na DT? Quote
Madallena Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czy ktoras z Was, ktora ogarnia Klembow moze mi dac do siebie nr tel? :) zadzwonie. Nie wiem co mowic, co robic. Czy Klembow daje psiaki na DT? Quote
mala_czarna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Chciałabym raz jeszcze pokazać naszą Kostę. Cudna sunia, nieco dzisiaj wystraszona, ogonek podkulony. Garnie się niesamowicie do człowieka. Mam swoje typy w Klembowie, a ona jest jedną z nich: [IMG]http://images36.fotosik.pl/150/e1184b08c27531c4med.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/259/9156a1f2fc7fdd3fmed.jpg[/IMG] Quote
AGA35 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Madallena']Czy ktoras z Was, ktora ogarnia Klembow moze mi dac do siebie nr tel? :) zadzwonie. Nie wiem co mowic, co robic. Czy Klembow daje psiaki na DT?[/QUOTE] masz zapchana skrzynkę Quote
Laura1108 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No no co do Homera to jestem zatkana wygląda oszałamiająco cudownie i trzeba by ten wygląd koniecznie wykorzystać do ogłoszeń :) domek znajdzie w mig . Czy ktoś juz mu robiła jakieś ogłoszenia ?? Quote
AGA35 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Homerowi założe osobny wątek bo jego też chyba trzeba " odrobaczyć " pożądnie i coś z tymi łapami pomyśleć Quote
Gosiapk Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Kinia1984']szkoda ze nie moge jechac...mam zapalenie oskrzeli ****... ale TZ jutro slome podrzuci..jakies 10 workow..[/QUOTE] Hura! Hurra!! Hurrra!!! Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dziewczyny, która z Was chciała zdjęcia Amandy, bo Tomek mi wczoraj na meila przesłał. Quote
AGA35 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Madallena']W Warszawie na Mokotowie. (obok mnie) Mieszkanie, 2 pokoje. Do dyspozycji lozko :) i kanapa. 3 spacery dziennie. Traktowanie psiaka jak wlasnego. Rozpieszczanie, kochanie, mizianie, calowanie! raj na ziemi. To nie pierwszy psiak, ktorego tam wsadzam i nie narzekam, wrecz oddaje nastepne.[/QUOTE] ciotki trzeba zorganizowac transport banana w dt pilne . Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ale o co chodzi? Dokąd miałby pojechać? :-o I podstawowe pytanie: czy to tymczas bezpłatny? Quote
Madallena Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Do Warszawy na Mokotow. Mozna powiedziec, ze bezplatny. Koszta i karme biore na siebie. Najlepiej by bylo, zeby przyjechal szybciutko, bo ta dziewczyna jest w domu do konca tygodnia. Ja tez cos kombinuje...mam nadzieje, ze wykombinuje :) W jakich godzinach mozna tam przyjezdzac? Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Napisz może PW do anouk, bo jak tak przyjedziesz bez zapowiedzi to możesz nie wejść, bo Cię nie znają :) Ponadto p. Celiny może nie być. Ania jak zadzwoni i uprzedzi to nie powinno być problemu. A co z ewentualnymi kosztami za weta? Quote
Gosiapk Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kto dorzuci się do kosztów słomy dla psiaków do bud? Quote
Madallena Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Napisz może PW do anouk, bo jak tak przyjedziesz bez zapowiedzi to możesz nie wejść, bo Cię nie znają :) Ponadto p. Celiny może nie być. Ania jak zadzwoni i uprzedzi to nie powinno być problemu. A co z ewentualnymi kosztami za weta?[/QUOTE] Jezeli zajdzie taka ptrzeba bede potrzebowac pomocy. Czy psiak jest kastrowany? Quote
AGA35 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Madallena']Jezeli zajdzie taka ptrzeba bede potrzebowac pomocy. Czy psiak jest kastrowany?[/QUOTE] nie jest pełnowartościowym chłopakiem z jajami Quote
Recommended Posts