Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet reksia widać w tle. Jeżeli chodzi o dom dla reksa w krakowie to pan sie spytał czy pies jest bardzo duży bo chce wiedzieć ile sajgonek z niego będzie......długo zbierałam zęby z podłogi bo mi poprostu szczęka opadła......

Posted

[quote name='anouk92'][quote name='Kinia1984']W jednej budce są też Fibi i Norman.
Fibi ma 2 lata , troche mordke ma jak pekinczyk. Niedawno miala cieczke wiec jest przed sterylizacja. Jest bardzo malutka...
Fibi jutro bedzie miala sterylke a po sterylce jedzie to cioteczki karol.la na DT.
I tu jest maly problem - ja jutro jestem caly dzien na spotkaniach za Wawa - nie wiem czy zdaze ja odebrac i zawiexc do Karoli do Centrum. Czy w razie czego ktoras z ciotek moglaby jechac. Sunie trzeba odebrac z lecznicy w Wolominie i zawiexc w okolice Politechniki. Moze byc pozniej wieczorem kolo 18-19. (sorry ale cos mi sie stalo i nie mam polskich znakow)[/QUOTE]

Piszę jeszcze raz żeby nie umknęło. Cioteczki czy ktoś da radę jutro pojechać z Fibi do Wawy?
Ona po sterylce nie może wrócić do kojca a ja się boje że nie dam rady się obrobić i wrócić na czas :(

Posted

[quote name='anouk92'][quote name='anouk92']

Piszę jeszcze raz żeby nie umknęło. Cioteczki czy ktoś da radę jutro pojechać z Fibi do Wawy?
Ona po sterylce nie może wrócić do kojca a ja się boje że nie dam rady się obrobić i wrócić na czas :([/QUOTE]

Mnie nie umknęło, ale ja samochodu nie mam, pracuję do 16 (i to w Wawce), więc nie bardzo wiem jak mogabym pomóc :roll:

Posted

[quote name='anouk92'][quote name='anouk92']

Ona po sterylce nie może wrócić do kojca a ja się boje że nie dam rady się obrobić i wrócić na czas :([/QUOTE]

Zawiozę Fibi, tylko poproszę o adres na PW i tel do osoby która ma niunię odebrać.
Sunia jest w lecznicy w Wołominie przy rondzie? Mogę ją odebrać tak między 18-19, pasi?

Posted

[quote name='Aga-33-76']Cioteczki, poszukuję dla bardzo sympatycznej, świadomej pary energicznej suczki w wieku do 3 lat.
Psiak wyjedzie z nimi Anglii.
Państwo uwielbiają wielokilometrowe spacery, więc psiak też musi mieć kondychę ;)[/QUOTE]

Za jakies 6-7 miesiecy bede do UK brac z Pl Bube z Mielca, gdyby mniej wiecej w tym czasie transport dla tego psa byl potrzebny mozna o mnie pamietac ;) Transporcik bezplatny bedzie.

Posted

[quote name='furciaczek']Za jakies 6-7 miesiecy bede do UK brac z Pl Bube z Mielca, gdyby mniej wiecej w tym czasie transport dla tego psa byl potrzebny mozna o mnie pamietac ;) Transporcik bezplatny bedzie.[/QUOTE]

bardzo dziękuję, będę pamiętała :loveu:

Posted

[quote name='anouk92'][quote name='Kinia1984']W jednej budce są też Fibi i Norman.
Fibi ma 2 lata , troche mordke ma jak pekinczyk. Niedawno miala cieczke wiec jest przed sterylizacja. Jest bardzo malutka...
[img]http://images49.fotosik.pl/258/33ecdd25f8f0b3ccmed.jpg[/img]
[img]http://images40.fotosik.pl/254/b038db759eea2a6bmed.jpg[/img]

[B]Fibi jutro bedzie miala sterylke a po sterylce jedzie to cioteczki karol.la na DT[/B].
I tu jest maly problem - ja jutro jestem caly dzien na spotkaniach za Wawa - nie wiem czy zdaze ja odebrac i zawiexc do Karoli do Centrum. Czy w razie czego ktoras z ciotek moglaby jechac. Sunie trzeba odebrac z lecznicy w Wolominie i zawiexc w okolice Politechniki. Moze byc pozniej wieczorem kolo 18-19. (sorry ale cos mi sie stalo i nie mam polskich znakow)[/QUOTE]
Fibi nie pojechała dziś na sterylkę :(

Posted

Dziewczyny, myślę, że musimy porobić oddzielne wątki dla psiaków z Klembowa inaczej zginą w gąszczu.

Bardzo proszę osoby, które ponowni wybierają sie do Klembowa, o zrobienie dodatkowych zdjęć tym dwóm małym dizewczynkom (biała i kremowa - na zdjęciu siedzą razem przytulone), to ja zrobie im nowy wątek/tki i będę się nimi zajmowała, podnosiła itp.

Może sie uda je wyadoptować!

Posted

[quote name='Gosiapk']Dziewczyny, myślę, że musimy porobić oddzielne wątki dla psiaków z Klembowa inaczej zginą w gąszczu.

Bardzo proszę osoby, które ponowni wybierają sie do Klembowa, o zrobienie dodatkowych zdjęć tym dwóm małym dizewczynkom (biała i kremowa - na zdjęciu siedzą razem przytulone), to ja zrobie im nowy wątek/tki i będę się nimi zajmowała, podnosiła itp.

Może sie uda je wyadoptować![/QUOTE]

Będę w Klembowie w niedzielę, razem z Agnieszką, więc zdjęcia zrobimy.

Posted

[quote name='AGA35']pomocy... potrzbuje sprawdzić dom na śląsku kobieta jest pewna ze chce reksa .:lol:[/QUOTE]

tego Reksa z Klembowa? Jeśli tak, to radziłabym się dopytać Celiny czy on aby na pewno jest do adopcji