Aleksa. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 W ten weekend jadę do przytuliska. Koło Radzymina:) Ale za tydzień mogę do Klembowa. Tyle,że ja nie posiadam aparatu fotki robiłam telefonem.:( Quote
Greven Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czyli jest szansa na większe i wyraźniejsze zdjęcia? Ja bym poprosiła tego amstafa i małe niby-ONki... Quote
mala_czarna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Greven']Czyli jest szansa na większe i wyraźniejsze zdjęcia? Ja bym poprosiła tego amstafa i małe niby-ONki...[/QUOTE] Pracuje nad nimi informatyk, z tym że jeżeli je powiększy to pewnie ździebko na jakości ucierpią. One generalnie były małe, bo mają tylko 128px × 96px. Greven, a może podesłać Ci na meila? Quote
Greven Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak mi podeślesz na maila, to pewnie bedą tak samo małe ;) Chodziło mi o zdjęcia z planowanej przez Was wyprawy do schroniska. Quote
mala_czarna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie będą małe. U mnie otwierają się normalnie, a nie jako miniaturki ;) Wysłałam Ci na e-meil, który masz w profilu. A zdjęcia z planowanej wyprawy na pewno wstawię. Tam jest jeszcze cudny onek. Teraz się przyjrzałam dobrze. Quote
anouk92 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 mała_czarna daj mi do siebie numer telefonu chciałam pogadać. To kiedy dokładnie (data) chciałybyście jechać? Quote
anouk92 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='mala_czarna']Anouk, i mam jeszcze pytanie. [B]Fundacja "Rottka"[/B] uruchomiła w Klembowie przytulisko dla rottweilerów. Czy ma to jakiś związek z Waszym Stowarzyszeniem ? Razem działacie, czy to zupełnie nie jest związane z Waszą działalnością, a jedynie miejscowość taka sama?[/QUOTE] Nie jest to powiązane. Po prostu chodzi o tę samą miejscowość. Quote
karol.lola Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Chciałabym z Wami pojechac jeżeli macie jakieś wolne miejsca. Quote
AGA35 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Aleksandra95']W ten weekend jadę do przytuliska. Koło Radzymina:) Ale za tydzień mogę do Klembowa. Tyle,że ja nie posiadam aparatu fotki robiłam telefonem.:([/QUOTE] Ja także mogę zafiarować ręce do pisanie i apart bardzo chętnie się z kimś zabiorę Quote
karol.lola Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja bardzo bym chciala pojechać z Wami do schroniska, jeżeli macie jeszcze miejsce:) Quote
Aga-33-76 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie wiem jak z transportem u 3 x (też wyrażała chęć odwiedzin w Klembowie). Mam (od biedy) 4 miejsca w samochodzie: [B]mala_czarna[/B], [B]3 x[/B] (jeśli nie ma transportu), [B]Aleksandra95[/B] (może i jeśli już to [B]nie sama[/B]). Jeśli nie zgarnę Aleksandry95 w Wołominie, to od Ząbek będę miała jeszcze 2 miejsca wolne dla: [B]AGA35[/B] i [B]karol.lola[/B] Myślę, że do następnej niedzieli wszystko się wyklaruje (zacznijcie już zbierać smakołyki, żeby zachęcić psiaki do pozowania ;)) Quote
anouk92 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ja postaram się też z Wami pojechać więc będę mogła zabrać kogoś z Wołomina. Quote
Aga-33-76 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dzięki Anouk92, Twoja obecność zawsze i wszędzie jest nieoceniona :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja mogę poprosić rodziców żeby mnie zawieźli jak będą w domu nie chcę nikomu robić kłopotu. Quote
AGA35 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='anouk92']Ja postaram się też z Wami pojechać więc będę mogła zabrać kogoś z Wołomina.[/QUOTE] ja jestem z wołomina:-) Quote
mala_czarna Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Aga-33-76']Nie wiem jak z transportem u 3 x (też wyrażała chęć odwiedzin w Klembowie). Mam (od biedy) 4 miejsca w samochodzie: [B]mala_czarna[/B], [B]3 x[/B] (jeśli nie ma transportu), [B]Aleksandra95[/B] (może i jeśli już to [B]nie sama[/B]). Jeśli nie zgarnę Aleksandry95 w Wołominie, to od Ząbek będę miała jeszcze 2 miejsca wolne dla: [B]AGA35[/B] i [B]karol.lola[/B] Myślę, że do następnej niedzieli wszystko się wyklaruje (zacznijcie już zbierać smakołyki, żeby zachęcić psiaki do pozowania ;))[/QUOTE] Do przyszłego tygodnia wszystko się wyjaśni ;) Jesli 3x będzie jechała to zabiorę się z nią, i jakoś się po drodze spotkamy. Quote
karol.lola Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 a może jakoś wcześniej byśmy się wybrały? rozumiem że niektórzy nie moga wcześniej, ale może mniejszą ekipą? Quote
Aleksa. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No właśnie. Jam mam ferie!!!:multi: Wcześniej czyli kiedy??? Quote
Aleksa. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Aleksandra95']No właśnie. Jam mam ferie!!!:multi: Wcześniej czyli kiedy???[/QUOTE] Znowu Cisza!!!:angryy: Quote
AGA35 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ja delej chętna na fotografowanie i opisy na przyszly tydzień. Quote
Recommended Posts