Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Greven']Czyli jest szansa na większe i wyraźniejsze zdjęcia? Ja bym poprosiła tego amstafa i małe niby-ONki...[/QUOTE]

Pracuje nad nimi informatyk, z tym że jeżeli je powiększy to pewnie ździebko na jakości ucierpią. One generalnie były małe, bo mają tylko 128px × 96px.
Greven, a może podesłać Ci na meila?

Posted

Nie będą małe. U mnie otwierają się normalnie, a nie jako miniaturki ;)
Wysłałam Ci na e-meil, który masz w profilu. A zdjęcia z planowanej wyprawy na pewno wstawię.
Tam jest jeszcze cudny onek. Teraz się przyjrzałam dobrze.

Posted

[quote name='mala_czarna']Anouk, i mam jeszcze pytanie. [B]Fundacja "Rottka"[/B] uruchomiła w Klembowie przytulisko dla rottweilerów. Czy ma to jakiś związek z Waszym Stowarzyszeniem ? Razem działacie, czy to zupełnie nie jest związane z Waszą działalnością, a jedynie miejscowość taka sama?[/QUOTE]

Nie jest to powiązane. Po prostu chodzi o tę samą miejscowość.

Posted

[quote name='Aleksandra95']W ten weekend jadę do przytuliska. Koło Radzymina:) Ale za tydzień mogę do Klembowa. Tyle,że ja nie posiadam aparatu fotki robiłam telefonem.:([/QUOTE]

Ja także mogę zafiarować ręce do pisanie i apart bardzo chętnie się z kimś zabiorę

Posted

Nie wiem jak z transportem u 3 x (też wyrażała chęć odwiedzin w Klembowie).
Mam (od biedy) 4 miejsca w samochodzie: [B]mala_czarna[/B], [B]3 x[/B] (jeśli nie ma transportu), [B]Aleksandra95[/B] (może i jeśli już to [B]nie sama[/B]). Jeśli nie zgarnę Aleksandry95 w Wołominie, to od Ząbek będę miała jeszcze 2 miejsca wolne dla: [B]AGA35[/B] i [B]karol.lola[/B]
Myślę, że do następnej niedzieli wszystko się wyklaruje (zacznijcie już zbierać smakołyki, żeby zachęcić psiaki do pozowania ;))

Posted

[quote name='Aga-33-76']Nie wiem jak z transportem u 3 x (też wyrażała chęć odwiedzin w Klembowie).
Mam (od biedy) 4 miejsca w samochodzie: [B]mala_czarna[/B], [B]3 x[/B] (jeśli nie ma transportu), [B]Aleksandra95[/B] (może i jeśli już to [B]nie sama[/B]). Jeśli nie zgarnę Aleksandry95 w Wołominie, to od Ząbek będę miała jeszcze 2 miejsca wolne dla: [B]AGA35[/B] i [B]karol.lola[/B]
Myślę, że do następnej niedzieli wszystko się wyklaruje (zacznijcie już zbierać smakołyki, żeby zachęcić psiaki do pozowania ;))[/QUOTE]

Do przyszłego tygodnia wszystko się wyjaśni ;)
Jesli 3x będzie jechała to zabiorę się z nią, i jakoś się po drodze spotkamy.