Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda25']Ty głupia nieodpowiedzialna właścicielko dużego psa :evil_lol:
Prowadzasz sucz na takiej cienkiej smyczy! Wstydź się, wstydź :shake:[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje:juz wiecej nie bede:placz::placz::placz: ale mam grube obroze:diabloti:

Ja to w ogole chyba malo odpowidzialna jestem i pewnie nie powinnam miec psa a pluszaka:shake: Kupuje cienkie smycze, z malymi karabinczykami, glodze ja, zakladam kaganiec:shake:

Posted

Normalnie brak słów na takie karygodne zachowanie !
Idź i teraz tłumacz się w odpowiednim wątku z Twojego jakże infantylnego zachowania! Tam są mądrzejsi od Ciebie i wiedzą lepiej ;)

Posted

Pojde se tam pozniej:diabloti: Musze posprzatac po moim biednym pieseczku:shake:

Mam nadzieje, ze wet da nam srodek cud i nie bedzie sie juz tak sypac, bo ja oszaleje:roll: Mam zamiar zrobic jej kuracje efa olie, ale zobaczymy co nam doradzi...

Posted

Jestem niedoinformowana, gdzie mogę poczytać takie ciekawostki?
Aza jest głodzona, widziałam na własne oczy że je wszystko co nie zwieje na drzewo :shake: :evil_lol:

Zaraz maila nabazgrolę ;)

Posted

[
[quote name='*Monia*']Jestem niedoinformowana, gdzie mogę poczytać takie ciekawostki?
Aza jest głodzona, widziałam na własne oczy że je wszystko co nie zwieje na drzewo :shake: :evil_lol:

Zaraz maila nabazgrolę ;)[/QUOTE]

no ja Ci mowie!
jak byla u mnie w wakacje to Azie jesc nie dawala 10dni :diabloti:
dlatego tak schudla :lol::eviltong:

Posted

Biedna Aza :placz::placz::placz: Karmi ją byle jaką karmą z Biedronki, dlatego tak chudnie :shake: A najzwyczajniej w świecie Aza jest niedożywiona :shake: To straszne! :mad:
:evil_lol:

Posted

Na Was to mozna liczyc:angryy: No psia mac dziekuwa (sie zamotalam i nie wiem jakie "u":evil_lol:):angryy:
Aza dzisiaj dala czasu, rano rower 6 km potem pilka 20 min...spala podczas imprezy rodzinnej jak zabita - zadanie wykonane:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']
Zmiana taktyki (troche). Polecialam do weta, ktory jeszcze byl otwary a przy tym jest sensowny gosc po szampon. Odradzil mi jednak ten co chcialam (Hexoderm) na rzecz stricte hypoalerigcznego, ktory zlagodzi swiad etc. --> BAYER [I]VetriDerm Sensiwet
[/QUOTE]

chyba bayer ostrą reklamę wśród wetów prowadzi bo wielu wetów ten szampon poleca :lol: też go mamy i nawet ostatnio sama używałam jak mi się mój skończył :roflt: całkiem niezły hhaha

Posted

[quote name='Agnes']Im wiecej pisze na kompie tym mniej znam ortografie:evil_lol:
[/QUOTE]
hahahahah mam to samo !!
i też mam delikatne rąsie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']Im wiecej pisze na kompie tym mniej znam ortografie:evil_lol:
Chcesz mnie zabic?! Trzy psy na rower:placz: Toc to smierc na miejscu:diabloti:[/QUOTE]
Ja z ortografią problemów nigdy nie miałam ;)
A czy ja napisałam że wszystkie razem? Nie, każde osobno :diabloti:

Posted

Tamtaram:evil_lol: Bylam z suka na rowerze:diabloti: 8 stopni na plusie, zalozylam 3 bluzki, kamizelke, szalki, czapke z daszkiem, opaske polarowa, rekawiczki, szalik polarowy i mozna jechac:evil_lol:
Wzielam nawet aparat! Co prawda mala maupeczke canona, ale zawsze to zdjecia:eviltong:

Moj niezawodny stary juz bardzo wiekowy rower i Azowa oczywiscie;)
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2963.jpg[/IMG]

[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2972.jpg[/IMG]

I piekny las jesienna pora
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2973.jpg[/IMG]

[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2976.jpg[/IMG]

[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2981.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agnes']No czyli jednak chcesz mnie zabic:diabloti:

Ja tez nie mialam, dopoki nie zaczelam wiecej siedziec przy kompie:evil_lol:[/QUOTE]
A z kim ja bym na spacery po PM chodziła :shake: :evil_lol:

Czytając fora rzeczywiście można zacząć mieć wątpliwości jak co się pisze :evil_lol:. Ja mam ostatnio skuteczny odwyk od kompa i o dziwo mi nie brakuje siedzenia całego dnia z nosem w ekranie ;)

[QUOTE]Tamtaram:evil_lol: Bylam z suka na rowerze:diabloti: 8 stopni na plusie, zalozylam 3 bluzki, kamizelke, szalki, czapke z daszkiem, opaske polarowa, rekawiczki, szalik polarowy i mozna jechac:evil_lol:[/QUOTE]
Też nie lubię marznąć :lol:.
Azula jaka dumna :loveu::loveu:

Posted

Az z tego wszystkiego dwa razy wymienilam szalik:evil_lol:
Jutro jedziemy z ranca na koniec swiata do naszej wetki - wreszcie!:multi: Obym tylko tam trafila:evil_lol: Zdam relacje:cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=Silver]Aza wazy już 40 kg[/COLOR][/SIZE]:multi::evil_lol:[/QUOTE]
:crazyeye::multi::happy1::sweetCyb::bigcool::klacz:
ale szybko wam schodzi ta waga ....

Posted

Dizekuje bardzo:multi::multi::multi: Strasznie sie ciesze, bo to niesamowita ulga. Wreszcie wiem, ze moge wiecej z suka robic, bo na to wiecej sily.
Wczoraj spedzilam z Aza kilka godzin na spacerze z Moni i Hexa. Bylo rewelacyjnie. Aza bardzo fajnie sie zachowywala, spacer odbyl sie jak zwykle na polach mokotowskich, suka byla tam kilka razy a juz bylo znacznie spokojniejsza. Troche pilki, a na koniec poszlysmy na torek poskakac. Udalo mi sie z Azowa 4 przeszkody pod rzad bez smyczy skoczyc - ha! kilka razy:evil_lol: Skakala duzo lzej niz poprzednio (kiedy miala pare kg wiecej;))
Teraz ma 2 tygodnie przerwy od pilki, bedzie tylko rower + delikatniejsze spacery. Ostatnio niezle ja "katowalam" starczy;)