Migori Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ty głupia nieodpowiedzialna właścicielko dużego psa :evil_lol: Prowadzasz sucz na takiej cienkiej smyczy! Wstydź się, wstydź :shake: Quote
Agnes Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Magda25']Ty głupia nieodpowiedzialna właścicielko dużego psa :evil_lol: Prowadzasz sucz na takiej cienkiej smyczy! Wstydź się, wstydź :shake:[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje:juz wiecej nie bede:placz::placz::placz: ale mam grube obroze:diabloti: Ja to w ogole chyba malo odpowidzialna jestem i pewnie nie powinnam miec psa a pluszaka:shake: Kupuje cienkie smycze, z malymi karabinczykami, glodze ja, zakladam kaganiec:shake: Quote
Migori Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Normalnie brak słów na takie karygodne zachowanie ! Idź i teraz tłumacz się w odpowiednim wątku z Twojego jakże infantylnego zachowania! Tam są mądrzejsi od Ciebie i wiedzą lepiej ;) Quote
Agnes Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pojde se tam pozniej:diabloti: Musze posprzatac po moim biednym pieseczku:shake: Mam nadzieje, ze wet da nam srodek cud i nie bedzie sie juz tak sypac, bo ja oszaleje:roll: Mam zamiar zrobic jej kuracje efa olie, ale zobaczymy co nam doradzi... Quote
*Monia* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jestem niedoinformowana, gdzie mogę poczytać takie ciekawostki? Aza jest głodzona, widziałam na własne oczy że je wszystko co nie zwieje na drzewo :shake: :evil_lol: Zaraz maila nabazgrolę ;) Quote
gops Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [ [quote name='*Monia*']Jestem niedoinformowana, gdzie mogę poczytać takie ciekawostki? Aza jest głodzona, widziałam na własne oczy że je wszystko co nie zwieje na drzewo :shake: :evil_lol: Zaraz maila nabazgrolę ;)[/QUOTE] no ja Ci mowie! jak byla u mnie w wakacje to Azie jesc nie dawala 10dni :diabloti: dlatego tak schudla :lol::eviltong: Quote
*Monia* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A teraz karmi ją na spacerach odtłuszczonymi kulkami... Dlatego Aza używa tego co natura dała nadającego się do zjedzenia :evil_lol: Quote
Migori Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Biedna Aza :placz::placz::placz: Karmi ją byle jaką karmą z Biedronki, dlatego tak chudnie :shake: A najzwyczajniej w świecie Aza jest niedożywiona :shake: To straszne! :mad: :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Na Was to mozna liczyc:angryy: No psia mac dziekuwa (sie zamotalam i nie wiem jakie "u":evil_lol:):angryy: Aza dzisiaj dala czasu, rano rower 6 km potem pilka 20 min...spala podczas imprezy rodzinnej jak zabita - zadanie wykonane:evil_lol: Quote
*Monia* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 :loveu::loveu::loveu: dziękówa [SIZE=1](tak mi się wydaje ;))[/SIZE] Jak lubisz się tak wysilać to i moje kundle Ci podrzucę na rowerek i piłeczkę :cool3: Quote
Agnes Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Im wiecej pisze na kompie tym mniej znam ortografie:evil_lol: Chcesz mnie zabic?! Trzy psy na rower:placz: Toc to smierc na miejscu:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Agnes'] Zmiana taktyki (troche). Polecialam do weta, ktory jeszcze byl otwary a przy tym jest sensowny gosc po szampon. Odradzil mi jednak ten co chcialam (Hexoderm) na rzecz stricte hypoalerigcznego, ktory zlagodzi swiad etc. --> BAYER [I]VetriDerm Sensiwet [/QUOTE] chyba bayer ostrą reklamę wśród wetów prowadzi bo wielu wetów ten szampon poleca :lol: też go mamy i nawet ostatnio sama używałam jak mi się mój skończył :roflt: całkiem niezły hhaha Quote
Migori Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Agnes']Im wiecej pisze na kompie tym mniej znam ortografie:evil_lol: [/QUOTE] hahahahah mam to samo !! i też mam delikatne rąsie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
*Monia* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Agnes']Im wiecej pisze na kompie tym mniej znam ortografie:evil_lol: Chcesz mnie zabic?! Trzy psy na rower:placz: Toc to smierc na miejscu:diabloti:[/QUOTE] Ja z ortografią problemów nigdy nie miałam ;) A czy ja napisałam że wszystkie razem? Nie, każde osobno :diabloti: Quote
Agnes Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No czyli jednak chcesz mnie zabic:diabloti: Ja tez nie mialam, dopoki nie zaczelam wiecej siedziec przy kompie:evil_lol: Quote
Agnes Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Tamtaram:evil_lol: Bylam z suka na rowerze:diabloti: 8 stopni na plusie, zalozylam 3 bluzki, kamizelke, szalki, czapke z daszkiem, opaske polarowa, rekawiczki, szalik polarowy i mozna jechac:evil_lol: Wzielam nawet aparat! Co prawda mala maupeczke canona, ale zawsze to zdjecia:eviltong: Moj niezawodny stary juz bardzo wiekowy rower i Azowa oczywiscie;) [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2963.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2972.jpg[/IMG] I piekny las jesienna pora [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2973.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2976.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza-jesien2010/IMG_2981.jpg[/IMG] Quote
Marta_Ares Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 piękne tereny na wycieczki rowerowe macie:loveu: Quote
*Monia* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Agnes']No czyli jednak chcesz mnie zabic:diabloti: Ja tez nie mialam, dopoki nie zaczelam wiecej siedziec przy kompie:evil_lol:[/QUOTE] A z kim ja bym na spacery po PM chodziła :shake: :evil_lol: Czytając fora rzeczywiście można zacząć mieć wątpliwości jak co się pisze :evil_lol:. Ja mam ostatnio skuteczny odwyk od kompa i o dziwo mi nie brakuje siedzenia całego dnia z nosem w ekranie ;) [QUOTE]Tamtaram:evil_lol: Bylam z suka na rowerze:diabloti: 8 stopni na plusie, zalozylam 3 bluzki, kamizelke, szalki, czapke z daszkiem, opaske polarowa, rekawiczki, szalik polarowy i mozna jechac:evil_lol:[/QUOTE] Też nie lubię marznąć :lol:. Azula jaka dumna :loveu::loveu: Quote
Agnes Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Az z tego wszystkiego dwa razy wymienilam szalik:evil_lol: Jutro jedziemy z ranca na koniec swiata do naszej wetki - wreszcie!:multi: Obym tylko tam trafila:evil_lol: Zdam relacje:cool3::eviltong: Quote
*Monia* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A myślałam że tak dużo szalików założyłaś :diabloti: Czekam na relację i trzymam kciuki żeby Azula szybko doszła do siebie :kciuki: Quote
Agnes Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [SIZE=1][COLOR=Silver]Aza wazy już 40 kg[/COLOR][/SIZE]:multi::evil_lol: Quote
gops Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=Silver]Aza wazy już 40 kg[/COLOR][/SIZE]:multi::evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye::multi::happy1::sweetCyb::bigcool::klacz: ale szybko wam schodzi ta waga .... Quote
Migori Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Agnes'][SIZE=1][COLOR=Silver]Aza wazy już 40 kg[/COLOR][/SIZE]:multi::evil_lol:[/QUOTE] Genialnie !!!! Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nadrobiłam kilka stron zaległości i tez stwierdzam, że Aza schudła. To widac po fotkach:) Brawo! pzdr. Quote
Agnes Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Dizekuje bardzo:multi::multi::multi: Strasznie sie ciesze, bo to niesamowita ulga. Wreszcie wiem, ze moge wiecej z suka robic, bo na to wiecej sily. Wczoraj spedzilam z Aza kilka godzin na spacerze z Moni i Hexa. Bylo rewelacyjnie. Aza bardzo fajnie sie zachowywala, spacer odbyl sie jak zwykle na polach mokotowskich, suka byla tam kilka razy a juz bylo znacznie spokojniejsza. Troche pilki, a na koniec poszlysmy na torek poskakac. Udalo mi sie z Azowa 4 przeszkody pod rzad bez smyczy skoczyc - ha! kilka razy:evil_lol: Skakala duzo lzej niz poprzednio (kiedy miala pare kg wiecej;)) Teraz ma 2 tygodnie przerwy od pilki, bedzie tylko rower + delikatniejsze spacery. Ostatnio niezle ja "katowalam" starczy;) Quote
Recommended Posts