Agnes Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Poki co delikatnie sie mechaci, wiec nie bede tego narazie ruszac, ale pozniej sprobuje. Ja chcialam w ogole sprawdzic z czym to sie je i czy mi bedzie pasowac. Ta 16mm kupilam za 32 zl, w tej cenie innej nie widzialam ;) Teraz wiem i jaki rozmiar i ze mi to pasuje, wiec nastepna kupie juz porzadna Quote
olekg89 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja mam 14mm (chyba) i kupiłem ją za 15-20zł. Te smycze są o tyle fajne ,że pies może je gryźć szarpać się z nimi a smycz nadal żyje. Quote
Migori Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Znalazłam w karusku za 30zł. Zobaczymy. Kupiłam. Nigdy nie miałam linowej smyczy, zobaczymy czy mi przypasi. Quote
Agnes Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 olek a masz regulowana? ja jeszcze koniecznie chcialam line, a nie plecionke no i regulowana (bo mam tez zwykla nieregulowana) Magda a jakiej firmy? Mi jeszcze podpasowala chaba ale ciezko znalezc w necie, w sklepie widzialam ale ceny sa obledne Quote
Migori Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Chyba PAS. Miałam z tej firmy skórzaną obrożę i była bardzo dobrze wykonana. Też szukałam chaby, ale nigdzie sznurowej nie widziałam. Jeszcze zastanawiałam sie nad Chopo. No zobaczymy co przyjdzie. Potrzebuję wygodnej smyczy, bo ta wariatka sie szarpie, a ja mam popalone ręce. Quote
Agnes Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Dlatego tez nie chcialam zbyt cienkiej, bo za cienka tez popali obojetnie z czego - wg mnie, tzn tego doswiadczylam, ale przez pociagniecie konia ;) uwiazy sa z tego samego co smycze sznurowe. Chopo ma smycze? Zerkne Quote
Migori Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Tak, chopo ma smycze i bardzo fajne, plecione, miękkie to to z czego jest smycz wykonana, tylko szybko sie zaciągają niestety. Przerobiłam juz parę smyczy i jak na razie żadna mi nie odpowiada. Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Odkopuje Azowa zdjeciem balkonowym;) [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_8485.jpg[/IMG] Quote
KT Arts Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Śliczna fotka:loveu: Azunia jest kochana:loveu: Quote
olekg89 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Regulowaną ,nie przepadam za krótkimi.Tak to jednego na jeden karabinczyk ,drugiego na drugi a Kajut luzem.I sobie popylamy. Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Azunia jest cudna jak nie smrodzi jak skunks:angryy: a moze powinnam ja nazywac Aza vel. skunks:evil_lol: olek to cos tanio kupiles:eviltong: moja smycz poki co mi bardzo pasuje, jak wytrzyma do konca roku to juz bedzie git:evil_lol: Szykujemy sie po malu z suka do wakacji:diabloti: sie bedzie dzialo:eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Agnes']Azunia jest cudna jak nie smrodzi jak skunks:angryy: a moze powinnam ja nazywac Aza vel. skunks:evil_lol: olek to cos tanio kupiles:eviltong: moja smycz poki co mi bardzo pasuje, jak wytrzyma do konca roku to juz bedzie git:evil_lol: Szykujemy sie po malu z suka do wakacji:diabloti: sie bedzie dzialo:eviltong:[/QUOTE] A gdzie na wakacje się wybieracie ; ) ? [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_8485.jpg[/url] - fajniutka jest :loveu: Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Do gopsowej jedziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na mini walki psow (ew suk), poplywac, upolowac zajaca i na deser jelenia:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Agnes']Do gopsowej jedziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na mini walki psow (ew suk), poplywac, upolowac zajaca i na deser jelenia:evil_lol:[/QUOTE] O jak miło, tylko, żeby z tych walk psów jakaś fotorelacja była, też chętnie pooglądam. :D Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 ba...no przecie ja wszedzie z aparatem jezdze ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Agnes']ba...no przecie ja wszedzie z aparatem jezdze ;)[/QUOTE] A czy ja mówię, że z aparatem? ;) Komórką też się da! :D Quote
Foxowa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Chyba większość osób jak ma aparat to się bez niego nie rusza :D:D Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 A bosmy napisaly w tym samym czasie:eviltong: pisalam do onomatopeji:eviltong: Quote
Agnes Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Moze chcialby ktos kupic naturalne gryzaki dla psa? Znajoma kupila, ale pies na dniach mial ciezka operacje i nie moze jesc takich rarytasow:shake: Jakby co pw ;) Quote
Agnes Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Jablkowo [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_8511.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_8503.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_8526.jpg[/IMG] Jest plan, ze w niedziele pojade na wystawe:cool3::p Jesli dotre:roll: Quote
Bonsai Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 To Może się spotkamy. Co planujesz zobaczyć? Ja będę focić teriery szkockie i parsony, znajomi prosili. :) Quote
Agnes Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ciezko mi powiedziec, ja chce wszystko jedno, po prostu jade porobic zdjecia i popatrzec na stoiska. Nie wiesz o ktorej dokladnie bedzie agility w niedziele? Ja bede raczej na koncowce (12-13) Quote
Bonsai Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 O, to właśnie się dowiedziałam, że ma być tam agility. :eviltong: :) ja będę od około 11 w niedzielę. Quote
Recommended Posts