Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesoo niewiem :oops: , ja na razie nie mogę , nie byłabym wstaniepilnowac wpłat :oops:

Akorda trzeba jak najszybcej zabrać :placz: ...

od sb bede u niego codzien ..niewiem czy znowu mu sie nie pogorszyło :placz: ...ale w kazdym razie miałam tel od kierwonika :crazyeye: schroniska
Akorda trzeba nosic i rehabilitować ..od sb bede u NIego codzien ..ale bedzie potrzeba osoba która by mi pomogła :placz: ..bo ja 29/30 musze byc w pracy i po nowym roku tez juz ...

jesli ktos chętny na sb udac sie ze mna na przeszkolenie to niech da znac !

u niego DT to KWESTIA ZYCIA :placz:

Posted

[quote name='gusia0106']Dobra, to ja moge do cegiełek podawać sawoje konto, a potem całość włapcę do Ciebie Agamika, oki? Ty najlepiej będziesz wiedziała co zrobic z tymi pieniędzmi
:loveu: dziękuje

Aga, wyślij mi proszę na pw nr swojego konta.. postaram się jakoś wspomóc.. no chyba że jedziecie w sobotę do hotelu?

ja do hotelu jak najbardzeij:oops: własnie miałam pytac czy sie wybierasz moze przypadkiem
, do schroniska po hotelu sie wybierałam ;) włąsnie , bo wczesniej i tak wetki nie zastane ,

karusiap, AMIGA :loveu: hnn..no bo wiecie .. o Was to wiedziałam ze moge liczyć tak czy siak :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

ja od soboty do poniedziałku po sylwestrze moge byc codzien w schronisku, z tym że 29 i 30 wieczorem ( o ile mnie wpuszczą )

Posted

gusia bardzo bardzo Ci dziękuję :loveu:

i wszystkim wpłavającym

do schrosnika jade jutro rano - w pt nie dam rady :-(

PILNIE POTRZEBA OSOBY KTÓRA POJEDZIE TAM W PT RANO POMÓC AKORDOWI :placz: błagam ..to jest szansa na zycie dla niego

DZWONIŁA DO MNIE p.WETERYNARZ z Akordem znowu źle :placz::placz::placz: dzis nie miał sił przejść do ambulatorium .. bierze mocne leki na bazie morfiny ...dziś bardzo bolało ... :-(

jeśli nie będzie miejsca dla niego gdzieś a jego stan się jeszcze bardziej pogorszy ... to .... chyba nie muszę tłumaczyć :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Ank@2']Wysłałam na nk do wszystkich fikcyjnych kont - będzie tego trochę :cool1:
może ktoś pomoże ....
:-o się napracowałaś , ja tam nie mam cierpliwości :oops:

Akordzik...sprzedało się 37 cegiełek....weź się chłopie nie wygłupiaj, kasę dla Ciebie zbieramy

przekaże mu to jutro ;)

P.Ula, która tez jest wolontariuszką tez pomoże :loveu: , akurat będzie mogła 29 i 30 byc w schronisku, kiedy ja nie mogę :oops: być o normalnej porze

kurcze tylko ten piątek ciągle "nieobstawiony"

najwyżej pojadę po pracy i sie włamię :diabloti:

Posted

:placz::placz::placz:

dzis rano serce mi pękło :-(

z Akordem dzis juz mogłam sie tylko pozegnać :(

wczorajsze dawki leków sterydów, srodków przciwbólowych nie pomogły nic

Akord nie był w stanie sie podnieść ani zrobić kroku , nawet na ręczniku

P.Wet powiedziała ze niestety ... ale teraz nawet własny dom nie byłby w stanie Akordowi pomóc :placz::placz::placz:

on już ciągle płakał z bólu

teraz juz nic go nie boli ...
tylko dlaczego ostatnie miesiace życia musiał spędzić w schrosniku ?! :placz:

[*]

Posted

Nie no ja nie mogę :placz: Przecież miał mieć szansę, mieliśmy go rehabilitować :placz: Miał mieć szansę! :placz: Dlaczego? :placz:

Akordziku, już nic Cię nie boli... Biegaj sobie tam szczęśliwie za TM (*) :placz:

Posted

Oj tak, biedny Akordzik :placz:. Cały czas płakał. Podstawiał się do mizianka, nawet brzuszek nam dawał, ale naprawdę nie było nadziei, że jemu się poprawi.
Teraz nasz sliczny Akordzik już sobie może biegać po łąkach i bawić się z innymi koleżankami i kolegami. A co najwazniejsz - nie cierpi.

[*]
[*]
[*]