Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:razz:co do małych dzieci- mamy 7-latke - i wszystko w porzadku, z mniejszymi nie miał do czynienia ale wydaje mi sie ze on kocha wszystkich, wiec chyba tez powinno byc w porzadku

w domu sam nie niszczy i zachowuje czystkosc, nie znaczy terenu w mieszkaniu:roll: i chyba nie wyje , (sasiedzi nic nie mowili jescze a sa uczuleni na to)

Posted

:razz:no powinny:razz:, to naprawde dobry pies jest( przynajmniej na razie dał sie poznac tylko z tej strony:cool1::eviltong:), dla mnie najwazniejsze zeby nie wył w mieszkaniu pod nasza nieobecnosc:roll: , lapa jeszcze go boli troche, czasem utyka lekko jak dlugo lezy w jednej pozycji z nią . ale to napewno minie z czasem

Posted

:multi: uwaga1 miałam jescze nie pisac , ale co tam...
Rudy pojechał dzis wieczorem do nowego domu!!! lena i ambra jak wroca to napewno tu napisza co i jak :cool3: BARDZO DZIEKUJE TYM , KTORZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI!!! Z TEGO CO WIEM TO LUCY MIAŁA W TYM SWÓJ " ODPOWIEDNI" UDZIAŁ:multi:

Posted

jestem i się melduję!!

jakże miło przprowadzać takie adopcje i mieć do czynienia z takimi ludzmi.

no co tu dużo gadać nowy Pan Rudego powalił nas na kolana, i tylko brakowało żebyśmy się zapytały czy nie zechciałby nas jeszcze zaadoptować:diabloti:

ale tak naprawde (bo tamto było na serio) facet widać że odpowiedzialny, kochający zwierzeta, i nie tylko, zaangazowany w pomoc fundacjom, badzo sympatyczny, no itd itp. zaskarbił sobie naszą sympatię bardzo szybko:loveu:

Rudy zamieszkał w Chorzowie na parterze hehe

narazie jest na okres próbny za 2 tyg. pojedziemy :cool3: podpisać umowe jak wszystko bedzie dobrze!

Posted

dostałam smsa od Pana Rudego :loveu:

pozwolę sobie wkleić treść:
"Rudy okazał się strzałem w dziesiątkę, jak tylko przekonał się, że dobrze tu zje i może spać na łóżku to oszalał w pozytywnym znaczeniu no i oczywiście może być głaskany 24 h:)"

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

faktura za "ratowanie" Rudego została wystawiona na 225 złotych, dziękujemy wszystkim kochanym duszyczkom za pomoc finansową i nie tylko!!!! :oops:

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny jak się przeprowadza takie szybkie i udane akcje bo ja jakoś szczęścia nie mam... hmmm może to wina zawistnych i zadufanych w sobie Leszczyniaków :angryy:

Pozdrawiam i wyrazy uznania przesyłam