muro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :razz:co do małych dzieci- mamy 7-latke - i wszystko w porzadku, z mniejszymi nie miał do czynienia ale wydaje mi sie ze on kocha wszystkich, wiec chyba tez powinno byc w porzadku w domu sam nie niszczy i zachowuje czystkosc, nie znaczy terenu w mieszkaniu:roll: i chyba nie wyje , (sasiedzi nic nie mowili jescze a sa uczuleni na to) Quote
HebaNova Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 to psiak ideał! chętne domki się powinny w kolejce ustawiac :cool3: Quote
muro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :razz:no powinny:razz:, to naprawde dobry pies jest( przynajmniej na razie dał sie poznac tylko z tej strony:cool1::eviltong:), dla mnie najwazniejsze zeby nie wył w mieszkaniu pod nasza nieobecnosc:roll: , lapa jeszcze go boli troche, czasem utyka lekko jak dlugo lezy w jednej pozycji z nią . ale to napewno minie z czasem Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no ludzie! ustawiać sie w kolejke po psiaka! Quote
muro Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :multi: uwaga1 miałam jescze nie pisac , ale co tam... Rudy pojechał dzis wieczorem do nowego domu!!! lena i ambra jak wroca to napewno tu napisza co i jak :cool3: BARDZO DZIEKUJE TYM , KTORZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI!!! Z TEGO CO WIEM TO LUCY MIAŁA W TYM SWÓJ " ODPOWIEDNI" UDZIAŁ:multi: Quote
Paola06 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Super że tak szybko znalazł domek:multi: Super dziewczyny:calus: Quote
muro Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :loveu:no dobra, facet podobno super,wszystko ok!!!:razz::multi: Quote
Ambra Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 jestem i się melduję!! jakże miło przprowadzać takie adopcje i mieć do czynienia z takimi ludzmi. no co tu dużo gadać nowy Pan Rudego powalił nas na kolana, i tylko brakowało żebyśmy się zapytały czy nie zechciałby nas jeszcze zaadoptować:diabloti: ale tak naprawde (bo tamto było na serio) facet widać że odpowiedzialny, kochający zwierzeta, i nie tylko, zaangazowany w pomoc fundacjom, badzo sympatyczny, no itd itp. zaskarbił sobie naszą sympatię bardzo szybko:loveu: Rudy zamieszkał w Chorzowie na parterze hehe narazie jest na okres próbny za 2 tyg. pojedziemy :cool3: podpisać umowe jak wszystko bedzie dobrze! Quote
muro Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 eeee, no ja mysle ze sie chlopak spisze:lol:chyba nie da plamy jakiejs(:mad:mam nadzieje) Quote
halbina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 wow dziewczyny super szybka akcja!!!! żeby takich było jak najwięcej :loveu: Quote
lena_zet Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no, Rudy ma świetnego pana, co tu dużo mówić......ja chcę takiego męża :placz: Quote
Gisic87 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kurcze wczoraj nie zaglądaliśmy na dogo a tu takie wieści:loveu: Trzymam kciuki za Rudego i jego Pana. Ogłoszenia rozumiem że mam usunać? Quote
Lucy* Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Trzymam kciuki oby Rudy się sprawdził :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :Dog_run::laugh2_2::painting::sweetCyb: Quote
lena_zet Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 dostałam smsa od Pana Rudego :loveu: pozwolę sobie wkleić treść: "Rudy okazał się strzałem w dziesiątkę, jak tylko przekonał się, że dobrze tu zje i może spać na łóżku to oszalał w pozytywnym znaczeniu no i oczywiście może być głaskany 24 h:)" :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: faktura za "ratowanie" Rudego została wystawiona na 225 złotych, dziękujemy wszystkim kochanym duszyczkom za pomoc finansową i nie tylko!!!! :oops: Quote
muro Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no to dobrze:multi: wreszcie jakies dobre nowiny, kciuki trzymamay dalej:lol: Quote
tyciaNi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 dziewczyny jak się przeprowadza takie szybkie i udane akcje bo ja jakoś szczęścia nie mam... hmmm może to wina zawistnych i zadufanych w sobie Leszczyniaków :angryy: Pozdrawiam i wyrazy uznania przesyłam Quote
Recommended Posts