JamniczaRodzina. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych, wraz z opłatkiem wigilijnym, w dzień Bożego Narodzenia, ślę serdeczne Ci życzenia. Quote
yunona Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Elżbieto, serdecznie dziękuję za życzenia świąteczne i ja również Wszystkim Wam kibicującym i pomagającym czynem, radą i wsparciem przy adopcji Harrego pozwolę się podłączyć pod tą piękną pocztówkę i życzyć Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego :x-mas: :eviltong: i mnóstwo powodów do radości. Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani:loveu: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia aby rażniej w duszy było aby Wam sie dobrze żyło tylko w szczęściu i miłosci pomyślności i radości bez smutku i cierpienia takie nasze są życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danka z Toficzkiem Quote
JustynaM. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Z Okazji Świat Bożego Narodzenia składam życzenia: Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życz Justyna z mama i swoimi zwirzaczkami:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wesołych świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem co niesie szczeście! Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt!A w święta,niech się snuje kolęda.I gałązki świerkowe niechaj pachną na zdrowie!I każdy Twój dzień może być jak święto dla ducha :) Czego WAM życzę Quote
Betbet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Prezent dla Ciebie younono leci gdzieś pocztą (mam nadzieję).Nawet gdyby trafił po Świętach, to jeśli dostarczy go taki Mikołaj, będzie wporządku;) Wesołych swiąt dla Ciebie, Michała i dwóch wspaniałych jamników. Quote
brazowa1 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 :megagrin: betbet!to starszne.Harry zjadl glowe Mikołajowi?:evil_lol: yunona,Wesołych Swiat i bezkolizyjnych,niech Harry wygrzewa swoja jamnicza dooke pod kocykiem i wyzbywa sie lekow przeszlości. I zdrowia,duuuuzo zdrowia dla calej Twojej ludzkiej i jamniczej Rodziny. Quote
kaerjot Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak bombka na choince i gwiazdka na niebie, tak Bóg miłosierny zjawi się u Ciebie. I da Ci spokój, radość i wiarę, w te Święta radosne, hojne i wspaniałe. Quote
brazowa1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Witaj yunona! Pozdrow ode mnie szcześciarza prosze :) Udalo Wam sie pogadać? Quote
yunona Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Betbet']Prezent dla Ciebie younono leci gdzieś pocztą (mam nadzieję).Nawet gdyby trafił po Świętach, to jeśli dostarczy go taki Mikołaj, będzie wporządku;) Przesyłkę otrzymałam, serdeczne dzięki i kaskę też. Pójdzie na jamniczki.:lol: Portret bardzo cudny. A Harry tak jak już pisałam, jest przefajnym , zabawowym jamnikiem, to co wyprawia to przechodzi pojęcie. Ostatnio jeździ na elipsowatym dywaniku w przedpokoju podrzucając kosteczkę do góry, szczekając i warcząc. Fajnie rusza dupcią, żeby dywanik się przesuwał a jednocześnie podrzuca resztkę ucha lub kostki i na przemian warczy i szczeka. Jak go ktoś nie zna to jego warczenie (chyba złapał od Ferki) przypomina warkot agresywny, ale zuważyłam ,że stara się go tonować. Jego szczekanie jest jak ogromnego owczarka górskiego tak, że złodziej tu nie ma czego szukać. :mad::p. Co chwilę wymyśla nowe zabawy. Dostarczył mi już więcej radości i śmiechu niz sądziłam. Bo w bardzo krótkim czasie dzieje sie coraz lepiej. Chyba już wie. Quote
Betbet Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 jak to dobrze czytać younono!jak dobrze. miziaki dla Harrego Quote
yunona Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dzięki za pozdrowienia i mizianki, robię to przykazdej okazji, nawet jak mi pogryzł ulubioną temperówke :placz:do kredek do oczu. Teraz zaciekle szczeka na nowy odkurzacz. Musiał być nim straszony. Czekam aż mu przejdzie. W szafie w przedpokoju jest drugi, stary , więc raz zagląda do szafy raz na stojący. Ponieważ nie ma żadnej reakcji, potrwało to tyle czasu ile to piszę i już cisza -zajął sie czekoladową kosteczką. Muszę dbać o to, żeby jak nie śpi był czymkolwiek zajęty. Rzeczy wszystkie wysoko, bo wsio podrzuca , a potem rozprawia się ząbkami. Niestety nie wykroiłam czasu i nie byłam u weta, ale zrobię to po świętach, no i dobrze, bo będzie spokojniejszy. Wyślę do Teapot zdjęcia to wstawi na wątek. Z Ferką widzę , że sztama. Podporządkował się Ferce i dobrze bo ona jest uosobieniem łagodności. Niestety na spacerze obszczekuje wszystkie psy - ja wam pokażę! idzie tu mój braciszek ! tylko spróbuj mu coś zrobić! :mad: i Harry również chętnie daje głos i mam niezły jazgot. Jeszcze spacery są do dogrania. W domu odpukać OK. :evil_lol::p Quote
Betbet Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Czuję się rozpieszczana tymi MMSami z Harrym. On wyglada tak niewinnie na zdjęciach... Quote
brazowa1 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Najwazniejsze,ze nie nadżarl Ferki,bo bym miala wyrzuty sumienia.Madra sunia. Quote
teapot Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Spokojnie - wstawiają się powolutku. I powiem w sekrecie -są piękne!!! A tutaj TZka Harrego: Quote
ponka1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Są trzy fotki ! to domowy Harry jest piękny, nareszcie na "swojej" kanapie, w swojej budce i nareszcie bezpieczny.:multi: Quote
brazowa1 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 TZka zachwyca. Ciagle sie zastanawiam,na czym polega fenomen jamnika,ze ludzie takiego fioła na ich punkcie dostaja (ciotki,to komplement,nie gniewac sie) i te psy tak doskonale potrafia sie urzadzic.... Quote
Isadora7 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ależ przystojniak, a jego TZtka ma piekny kolor :) Quote
akucha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Zajrzyjcie na pierwszą stronę, zobaczcie foty i porównajcie, jak zmieniło się jego spojrzenie. Niewiarygodne!!!!!!!!!! To nie ten pies :multi::loveu: TZ-etka śliczna, jej, taka czekoladka. Quote
teapot Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No to proszę jeszcze jedno - jego jamniczość Harry w pełnej krasie: Quote
teapot Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A tutaj w wersji precelek: solo i w duecie Quote
Recommended Posts