konikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No to ja mam jakiś daleki w takim razie:eviltong:, bo 2025. Myślałam, że jest więcej. Quote
Darianna Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 konikowa napisał(a):No to ja mam jakiś daleki w takim razie:eviltong:, bo 2025. Myślałam, że jest więcej. My mamy 2016 :diabloti: Quote
konikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja dostałam taką wiadomość od związku: "My numerki (o ile ktoś ma opłaconą wystawę w terminie i w prawidłowej kwocie, nie zalega ze składkami, ani też opłatą za rok poprzedni) i potwierdzenia wyślemy pocztą, ale regulamin nie mówi w jakiej formie mamy wysłać, równie dobrze mogłyby być wysłane e-mailem. Biorąc pod uwagę nasze ubiegłoroczne kłopoty i strajk poczty, kiedy 3/4 osób nie dostało potwierdzeń z numerkami i mieliśmy straszny problem, zastanawiamy się czy nie wysłać również e-mailem ale wtedy co sprytniejsi będą mieli 2 lub więcej bo sobie wydrukują ile zechcą. I tak źle i tak źle. Plan sędziowania będzie w Internecie około 15 czerwca. Lista wystawców już jest. Psów na wszystkich 3 wystwach w sumie około 3200." No to trzeba oglądać skrzynkę:lol: Quote
Tecia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Darianna napisał(a):My mamy 2016 :diabloti: Stawke rudych mniej wiecej rozszyfrowałam:) wyglada na to ze psow bedzie 10 a suczek 16 jak na Krakow to ani duzo ani malo, srednia zachowana:) o ile sie nie pomylilam to klasami bedzie wygladac to miej wiecej tak: psy: sz 2/ mł 1/ pośr 2/ otw 3/ uz 1/ ch 1 suki sz 1 / ml 2 /pośr 4/ otw 5/ uż 2/ ch 1/ wet 1 ciekawa jestem czy mnie intuicja nie zawiodla:diabloti: Quote
Judit Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ja znalazłam jednego czerwono-białego i cztery gordoniaste.. ale te cztery to coś mało mi się wydaje jak na międzynarodową więc no nie wiem czy tylko tyle ich jest... :roll: Quote
McDzik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 U mnie 6 tybetańskich a leonbergerów nawet nie mam co liczyć , ojjj będzie rudo :lol: Quote
Goldek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 U nas już 3 raz zmienia się numer startowy... Konkurencja widocznie jest dopisywana :shake: Wystarczy mi już to 18 suk które zostały naliczone na goldenim forum przez dobre dusze... Quote
Mona Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A u nas 27 kolaczków długowłosych i 2 smutasy :p W naszej klasie aż 3 konkurentki,z dwoma znamy się z klasy młodzieży :evil_lol: Quote
Diuna B. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A wie ktoś może jak sobie stawkę rozszyfrować? Quote
McDzik Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Diuna B. napisał(a):A wie ktoś może jak sobie stawkę rozszyfrować? Po nazwiskach :lol: wpisuj w google i szacuj jaka to może być klasa jeśli nie znasz jak kto jeździ :lol: Quote
Diuna B. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 McDzik napisał(a):Po nazwiskach :lol: wpisuj w google i szacuj jaka to może być klasa jeśli nie znasz jak kto jeździ :lol: Sęk w tym ,że w briardach co roku fura nowych nazwisk,więc ta metoda niezbyt skutkuje:shake: Quote
McDzik Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Diuna B.']Sęk w tym ,że w briardach co roku fura nowych nazwisk,więc ta metoda niezbyt skutkuje:shake: Acha ;/ ... w tamtym roku był tylko plan sędziowania z ilościówką z tego co pamiętam. Dowiedziałam się jaką mam konkurencje dopiero na wystawie. :roll: Haha, tak pozmieniały się numerki, że mój jeden pies ma numer 774 a drugi 2774 :evil_lol: Moga już takie zostać :lol: Quote
Elitesse Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jest plan sedziowania http://www.tak-soft.pl/ZKwP-Krakow/Katalog_Plan_sedziowania_Cacib.pdf moje numery bez zmian Quote
Angie_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Wow, mamy aż 4 konkurentki w klasie, a 11 psów w rasie :D Jak na BOSki to spooro :) Quote
madika Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :crazyeye: ale przetrzebilo w tym roku silki! zdaje sie, ze wszystkie pojechaly na wystawe do szczecina, ktora jest tydzien wczesniej :diabloti: bo Fuks bedzie wystepowal w ogole jako jedyny pies, a suczek bedzie az dwie.. z czego jedna jakas nowa (w klasie mlodziezy). ciekawe jak to bedzie :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 U nas niestety tłumisko 46 zgłoszonych psów i 6 w klasie,choc pewnie jak na taka wystawe to malo:eviltong: Quote
Cordia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 odrazu konfrontacja ze spisem wystawcow :) no samojedow to sie najedzie sztuk 8 ale to i tak nawet dobrze jak na samoyedy. i cale szczescie sedziowni jestemy na poczatku o 10 :D Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Czy ktoś może ma wolne miejsce dla jednej osoby bez psa? Oczywiście z podziałem kosztów ;) Przypominam się. Quote
Goldek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A my mamy 72 psy zgłoszone, w naszej klasie 18... Po prostu cudownie. Quote
lidush Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 a ja dziś przeżyłam mega rozczarowanie...:shake::shake::shake: mojemu psu ta wystawa do niczego nie potrzebna, ale ... kilka m-cy temu koleżanka na cattlowym forum wstawiła info, że sędziuje naturalizowany Australijczyk- pełna mobilizacja w rasie nastąpiła i wszystkie wystawiane aktualnie w Polsce cattle się zgłosiły i mój Australian Stumpy Tail Cattle Dog tyż...Dziś patrzę na plan sędziowanie aby sprawdzić ile tych cattli się zgłosiło i o dziwo nie mogę znależć mojego Stumpika, ale zaraz...chwila znalazł się ...na ringu obok u Pani Bukład:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Qźwa jak tak można:shake::shake::shake::shake::shake: Powiem wprost - czuję się oszukana bo żadnej informacji o sędziowaniu przez P. Bukład nie było... Wobec tego stwierdziłam, że nie jadę (zgłoszę to w poniedziałek organizatorom) bo na paliwo mi szkoda aby do P. Bukład przez kawał Polski się tłuc- pierwszy raz i z pełną premedytacją to robię. Gdzie tu logika- sędzie z Australii a jeden z 4 australijskich Stumpy w Europie na ringu obok u Pani Bukład ma być oceniany. Normalnie płakać mi się chce:placz::placz::placz:. Quote
aneta...i..bouvier Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no i zoonk wystawe oplacilam 18 maja a oni mi pisza ze wystawa nie oplacona w terminie kurde nie po to placilam zeby stac w kolejce jajaca sobie robia kurcze :angryy: Quote
TomekK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 aneta...i..bouvier napisał(a):no i zoonk wystawe oplacilam 18 maja a oni mi pisza ze wystawa nie oplacona w terminie kurde nie po to placilam zeby stac w kolejce jajaca sobie robia kurcze :angryy: i warto w takiej sytuacji dac znac organizatorom, ze byla wplata - ksiegowa tez czlowiek i mogla sie pomylic albo nie przypisac wplaty do osoby. Pani wplate juz odnalezlismy. W wersji papierowej potwierdzenia - bedzie Pani miala informacje - "wystawa oplacona" Pozdrawiam, /tomek Quote
Recommended Posts